Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wspaniale jezli pieniedze sie znalazly na regularbe placenie za niego moze przyjechac bez problemu.
to czekam na Koszalka i grzeje mu miejsce na kanapie

Posted

Pati mieszka gdzieś pod Warszawą . Poniewaz nie zawsze mam dostęp do netu podaję swój telefon 0-600 953 938 . Jeżeli transport będzie płatny do daj mi znać to zrobię przelew .

Posted

Więc nie przywieszać u nas więcej plakatów Koszałka? Pytam, bo jeśli pojedzie taki kawał do DT a później znajdzie się dla niego np. w naszej okolicy domek to co wtedy? (myślę na głos)

Posted

Ruth napisał(a):
Więc nie przywieszać u nas więcej plakatów Koszałka? Pytam, bo jeśli pojedzie taki kawał do DT a później znajdzie się dla niego np. w naszej okolicy domek to co wtedy? (myślę na głos)

Staruszków nie brakuje i psiaków szukających DT też nie.

A czekać czekać czekać, bo może się znajdzie... My możemy czekać, ale Koszałek marznie, moknie... Jemu czekanie napewno nie pomoże :shake:

Posted

Jo37 napisał(a):
Pati mieszka gdzieś pod Warszawą . Poniewaz nie zawsze mam dostęp do netu podaję swój telefon 0-600 953 938 . Jeżeli transport będzie płatny do daj mi znać to zrobię przelew .

Pytam bo nie wiem jak wpisać na transportowy - czy Pati by mogła odebrać Koszałka z Warszawy?

Posted

Aha, czyli podrukowane nie potrzebnie. Ehh...

Wg mnie zawsze to jakaś dodatkowa szansa, a jak jest DT to przecież to się nie wyklucza. No ale skoro mam nie wieszać to ok.

Posted

Właśnie o to mi chodziło, że zawsze można wynegocjować domek - a jak ktoś chce przygarnąć bidę to pewnie będzie skłonny wziąć innego psiaka i pomóc w ten sposób :).

Posted

Kto wieszał ogłoszenia w Jaworznie???

Zgłosił się domek chętny do adopcji Koszałka! Jednak na razie bez entuzjazmu, bo poprzednia suczka została przejechana przez auto, w domu są małe dzieci i to jest blok (czyli schody).
Trzeba to zobaczyć na miejscu wszystko.

Umówiłam się na jutro na 17:00