Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pati to dogomaniaczka i psy mieszkają w domu!!!! Quote
Ulaa Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Talcott napisał(a):Pati to dogomaniaczka i psy mieszkają w domu!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: byłoby cudownie.... a myślicie, że udałoby się... wiecie... z pieniążkami? bo Koszałek staruszek, domku prędko nie znajdzie, zima długa... a nawet po zimie przecież na bruk spowrotem nie pójdzie :shake: Quote
Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Proponuję tak, żeby każdy zadeklarował kwotę miesięczną dla Koszałka - ale co miesiąc!!!! I zobaczymy co możemy!!!!! Dobrze tez byłoby pogadać z tą Pati - i zapytać czy nie obniżyłaby trochę stawki!!! Quote
Ulaa Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Może jakby część pokrywać w karmie...? Quote
Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No nie bedziemy niczego wiedziały zanim z Nią nie pogadamy - ja jej nie znam - także kto gada? zeby nie wszystkie naraz?:diabloti: Quote
Ulaa Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Ja mogę!! Dla Koszałka wszystko :loveu: Quote
Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 No to gadaj Ciotula i relacjonuj:loveu::loveu::loveu: Quote
Weronikaa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Łaaał, no no, oby się udało !! :multi: 3mam kciukasy ! czekamy na wieści Ulkaa ! :razz: :multi::multi::multi: Quote
Weronikaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 I co Ulaa, wiadomo już coś w spr. hoteliku ?? Quote
Ulaa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 tomcug napisał(a):Koszałeczku, pokazuj się wszystkim!!! Tomcug :loveu: jak wcześnie odwiedzasz Koszałka :loveu: Weronika13 napisał(a):I co Ulaa, wiadomo już coś w spr. hoteliku ?? To pod Warszawą!!! Napisałam już do Pati. Quote
Weronikaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 W takim razie czekamy... Może ktoś zrobiłby bazarek psiaczkowi ??? Bidka nasza..:-( Quote
Ulaa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Mięciutko na piasku :p A co tam za odgłosy??? (:loveu: takie uszka ma Koszałek jak go coś zaciekawi :loveu:) a oczka biedne :-( Quote
pati Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 witajcie kochany dostalam pw porozmawiam w Ulaa Quote
Talcott Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Pati to powiedz na wątku co sądzisz - bo to wspólnociotkowy stary Pies!!!!! Quote
pati Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 niestey nie moge go przyjac nie moge wystawic faktury ale bede do niego zagladac Quote
Ulaa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 To straszne, że z powodu biurokracji Koszałka ominie taka szansa :-( U Pati miałby wspaniale... Szukamy dalej... Darmowego (albo prawie darmowego) DT lub legalnego hoteliku. Z tym, że te ostatnie to przeważnie w stylu więziennym i rygorze :shake: Quote
Ulaa Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 pati napisał(a):niestey nie moge go przyjac nie moge wystawic faktury ale bede do niego zagladac a fundacja nie może inaczej płacić jak na faktury :-( Quote
Ada-jeje Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 No przeciez jestes w zarzadzie, to powinnas wiedziec ze na kazdy wydany grosz musi byc podkladka. Quote
Recommended Posts