Ulaa Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Czy ktoś obserwuje Koszałka na allegro? Quote
Talcott Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Aaaaaa tam........:placz::placz::placz::placz: Quote
tomcug Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Nikt nie chce starszego pieska - bardzo niedobrze. :-( Quote
Kam Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Czy ktoś obserwuje Koszałka na allegro? niestety nie :shake: Quote
Mikadominika1 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Nie wie ktoś czy można w tytule ogłoszenia lub na początku napisać trzy zdania czyjejś piosenki ( nie chcę mieć nieprzyjemności jak coś ). Pasuje moim zdaniem coś takiego: kto pomoże mi? Kto w ramiona weźmie gdy, kiedy prawie nikt... kto jak nie Ty? Byłem w górze znam, znam już z nieba ziemi smak, byłem... teraz już wciąż smakuję ziemi sól. Nie karz mnie za sny... zostań mi chociaż Ty... zmieniłam dwa słowa, ale chyba mogę coś takiego zrobić. Może ktoś by się złapał :oops:. Nie wiem czy może być coś takiego waszym zdaniem. Jutro jestem w domu więc mogę wziąć się za robotę Quote
Ulaa Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Mikadominika1 napisał(a):Nie wie ktoś czy można w tytule ogłoszenia lub na początku napisać trzy zdania czyjejś piosenki ( nie chcę mieć nieprzyjemności jak coś ). Pasuje moim zdaniem coś takiego: kto pomoże mi? Kto w ramiona weźmie gdy, kiedy prawie nikt... kto jak nie Ty? Byłem w górze znam, znam już z nieba ziemi smak, byłem... teraz już wciąż smakuję ziemi sól. Nie karz mnie za sny... zostań mi chociaż Ty... zmieniłam dwa słowa, ale chyba mogę coś takiego zrobić. Może ktoś by się złapał :oops:. Nie wiem czy może być coś takiego waszym zdaniem. Jutro jestem w domu więc mogę wziąć się za robotę Myślę, że dla dobra pieska wszystko dozwolone!!! A jeśli miałabyś mieć przez to jakieś problemy, to będą musieli walczyć z całą dogomanią :evil_lol: Quote
Ruth Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Czy Koszałek ma jakieś ładne zdjęcie mordki? Bo na wątku są tylko bardziej profilowe ;). Dobra, mam już :p. Rozumiem, że on nie ma plakatów. Jeśli nie to proszę jakiś dobry tekst na plakat i tel który mogę umieścić. Quote
Weronikaa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Czy ktoś go wreszcie pokocha ??!!!! :-( Quote
Ulaa Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Znalazłam jeszcze 2 fotki Koszałka :loveu: na których widać jego śmieszne uszka. Może te uszka komuś się spodobają? Zaraz wstawię. Quote
EVA2406 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Dobrze, że jeszcze ciepła noc................... Quote
Mikadominika1 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 I Ty Koszałeczku musisz znaleźć. Quote
togaa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Jesli nie masz domku,to przynajmniej niech Twój fan-klub Koszałeczku rosnie.... Quote
Ruth Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ula, to wstaw te fotki Koszałka i koniecznie kilka zdań na plakat. Quote
tomcug Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Koszałek nadal bez swego Człowieka. :-( Quote
Weronikaa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ... a zima idzie wielkimi krokami.. :-( Quote
Talcott Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Tu jest nowy hotelik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119880http:/ trzeba by się zastanowić - 10 zł za dobę !!!! Quote
Recommended Posts