Ulaa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Nie mogę przesunąc operacji, pojedziemy pociągiem/autobusem.... Gorzej będzie z powrotem, gdy będzie obolały, ale damy jakoś radę, Koszałek na szczęście nie jest ciężki. Myślałam, że dostanę samochód, a umawiałam go gdy jechałam do Wawy pociągiem, więc nie miałam dostepu do żadnych pw. Quote
EVA2406 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kciuki i ciepłe myśli dla mojego ulubionego seniorka ;) Quote
Ulaa Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 EVA2406 napisał(a):Kciuki i ciepłe myśli dla mojego ulubionego seniorka ;) Chyba ktoś tutaj chce nowy filmik :cool: Quote
EVA2406 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ulaa napisał(a):Chyba ktoś tutaj chce nowy filmik :cool: Noooooo, :eviltong: Quote
madcat1981 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Koszałku, martwię się ale wierzę, że wszystko będzie dobrze:kiss_2: Quote
Ulaa Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Nie uda nam się dotrzeć komunikacją miejską z Koszałkiem. On się boi i sika ze strachu. W aucie też, ale to pół problemu, bo można wyścielić - a jak zesika się w autobusie to nie będzie ciekawie. Nie wiem co robić. Myślałam, że dostanę jutro samochód. :-(:-(:-(:-(:-( Quote
madcat1981 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Ludzie!!! Hej! Pomocy!!! Tyle dogomaniaków a nikogo z transportem? Pomocy!!! HALO!!! Quote
Weronikaa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 W górę !!! Koszałek musi znaleźć transport !! Quote
madcat1981 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Naprawdę nikt nie wybiera się choćby w okolice, na groby? :-( Quote
togaa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Też podnoszę....bo pomoc potrzebna...Uli i Koszałkowi ! Quote
Ulaa Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 No i mamy za swoje. Zamiast raz, pojedziemy 2 razy. Tak jak przypuszczałam, nie udało się zrobić nowego terminu tak, by za jednym zamachem załatwić. Pan doktor jest już zbyt zajęty, a nie będziemy przecież ustalać na miesiące wprzód. W związku z tym trzeba będzie jechać 2x: na badania (dzień przed operacją) i na operację z rana dnia następnego. Są na ten dzień zaplanowane 3 operacje (razem z Koszałkową) i dr zdecyduje o ich kolejności. Koszty dojazdu wzrosną bardzo. Oto ten moment, kiedy prosimy o wsparcie dla Koszałka. Quote
Mikadominika1 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a kiedy będą te wizyty? I jaki mniej więcej koszt szacujesz na to wszystko? Poproszę o numer konta ( nie zapisałam sobie a nie mam dziś czasu szukać na wątku :roll: ) Quote
Weronikaa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ja też wpłacę. Nr konta fundacyjny z dopiskiem 'na Koszałka' ? Quote
tomcug Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ula, jestem przed pensją, ale wyskrobię parę groszy dla Koszałka. Wrzuć proszę dane do przelewu na pw. :lol: Quote
Weronikaa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 tomcug napisał(a):Ula, jestem przed pensją, ale wyskrobię parę groszy dla Koszałka. Wrzuć proszę dane do przelewu na pw. :lol: Do mnie też, bardzo proszę :p Quote
Ulaa Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Mikadominika1']a kiedy będą te wizyty? I jaki mniej więcej koszt szacujesz na to wszystko? Poproszę o numer konta ( nie zapisałam sobie a nie mam dziś czasu szukać na wątku :roll: ) Nie napisałam faktycznie, najważniejszego: wizyty będą 3 (badanie) i 4 (operacja) listopada. Trudno mi ocenić koszt, zależy od tego, co będzie zrobione. Nawet w przybliżeniu nie mam pojęcia. Dojazdy natomiast wyjdą ok 100 zł. Jeśli Ada-jeje zgodziłaby się pojechać, to prosimy o wpłaty na konto fundacji, jeśli nie, to będę musiała sama jakoś pokryć koszt dowozu, zrobię na ten cel bazarek, bo z fundacyjnego nie można brać na paliwo do innego samochodu niż Ady-jeje. Wpłaty na leczenie oczywiście na konto Fundacji Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom z dopiskiem "dla Koszałka". Weronika nie wygłupiaj się, przecież znasz konto fundacji, po co Ci pw :roll: Dziękujemy bardzo raz jeszcze :multi: Quote
Ada-jeje Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ula ja nie dam rady jechac do Krakowa, :shake: i dlaczego badania krwi musza byc robione w Krakowie :crazyeye: na paliwo oczywiscie nie ma problemu zeby pokryc nawet jak pojedziesz innym autem. Quote
Ulaa Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 To nie będą tylko badania krwi, ale też USG i serce. Muszą być świeże, jak najkrócej przed operacją. A o aucie nie wiedziałam, ciągle się w tym gubię :oops: Quote
Ada-jeje Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Tak dla przypomienia na koncie fundacyjnym dla Koszalka jest 100 zl. czyli na paliwo wystarczy. Quote
j3nny Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A gdzie w Krakowie Koszalek bedzie operowany? w Arce? Quote
Recommended Posts