Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogę przesunąc operacji, pojedziemy pociągiem/autobusem.... Gorzej będzie z powrotem, gdy będzie obolały, ale damy jakoś radę, Koszałek na szczęście nie jest ciężki.

Myślałam, że dostanę samochód, a umawiałam go gdy jechałam do Wawy pociągiem, więc nie miałam dostepu do żadnych pw.

Posted

Nie uda nam się dotrzeć komunikacją miejską z Koszałkiem.
On się boi i sika ze strachu.

W aucie też, ale to pół problemu, bo można wyścielić - a jak zesika się w autobusie to nie będzie ciekawie.

Nie wiem co robić.
Myślałam, że dostanę jutro samochód.

:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

No i mamy za swoje.
Zamiast raz, pojedziemy 2 razy.

Tak jak przypuszczałam, nie udało się zrobić nowego terminu tak, by za jednym zamachem załatwić. Pan doktor jest już zbyt zajęty, a nie będziemy przecież ustalać na miesiące wprzód.
W związku z tym trzeba będzie jechać 2x: na badania (dzień przed operacją) i na operację z rana dnia następnego. Są na ten dzień zaplanowane 3 operacje (razem z Koszałkową) i dr zdecyduje o ich kolejności.

Koszty dojazdu wzrosną bardzo.

Oto ten moment, kiedy prosimy o wsparcie dla Koszałka.

Posted

[quote name='Mikadominika1']a kiedy będą te wizyty? I jaki mniej więcej koszt szacujesz na to wszystko? Poproszę o numer konta ( nie zapisałam sobie a nie mam dziś czasu szukać na wątku :roll: )

Nie napisałam faktycznie, najważniejszego:
wizyty będą 3 (badanie) i 4 (operacja) listopada.

Trudno mi ocenić koszt, zależy od tego, co będzie zrobione. Nawet w przybliżeniu nie mam pojęcia.
Dojazdy natomiast wyjdą ok 100 zł.
Jeśli Ada-jeje zgodziłaby się pojechać, to prosimy o wpłaty na konto fundacji, jeśli nie, to będę musiała sama jakoś pokryć koszt dowozu, zrobię na ten cel bazarek, bo z fundacyjnego nie można brać na paliwo do innego samochodu niż Ady-jeje.

Wpłaty na leczenie oczywiście na konto Fundacji Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom z dopiskiem "dla Koszałka".

Weronika nie wygłupiaj się, przecież znasz konto fundacji, po co Ci pw :roll:

Dziękujemy bardzo raz jeszcze :multi:

Posted

Ula ja nie dam rady jechac do Krakowa, :shake: i dlaczego badania krwi musza byc robione w Krakowie :crazyeye: na paliwo oczywiscie nie ma problemu zeby pokryc nawet jak pojedziesz innym autem.

Posted

To nie będą tylko badania krwi, ale też USG i serce.
Muszą być świeże, jak najkrócej przed operacją.

A o aucie nie wiedziałam, ciągle się w tym gubię :oops: