Rinuś Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to nie ma bata ...musisz iść do Straży Pozarnej :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]Albo do OBI :diabloti:[/B][/I] Quote
Alicja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Albo do OBI :diabloti:[/B][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]w praktikerze też widziałam :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]w praktikerze też widziałam :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]A Lerłał Merleł?:diabloti:[/B][/I] Quote
M&S Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Albo do OBI :diabloti:[/B][/I][/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]w praktikerze też widziałam :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Rinuś'][I][B]A Lerłał Merleł?:diabloti:[/B][/I][/quote] mogą być syskie cy :evil_lol::eviltong: A. Quote
agnethka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Tinka:)']A ja chcem wenża :placz::placz:[/quote] w kieszeni? :razz: :evil_lol: Quote
DorkaWD Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='bonsai_88']? [B]Maks[/B] wydało się.... to z miłości się tak głodzę :diabloti:[/quote] z miłości do nutelli :evil_lol: A skoro już o miłościach... co tamu Birmuli? Cu żeś jej uczyniła, że pokazać nam się boisz ? :mad: Quote
bonsai_88 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Aganetha mam dla ciebie zdjęcie :cool3: [url]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/Portugalski_pies_wodny_2322.jpg[/url] - ono powinno fajnie wyglądać w rozetce od Birmy :loveu: Quote
agnethka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='bonsai_88']Aganetha mam dla ciebie zdjęcie :cool3: [URL]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/Portugalski_pies_wodny_2322.jpg[/URL] - ono powinno fajnie wyglądać w rozetce od Birmy :loveu:[/quote] o masz... jaki pudel :eviltong: Quote
*Monia* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mój tata na pudle mówi dupelki ;). A tak w ogóle to co u Was słychać? Tzn. u Birmy :diabloti: no i u Smoka ;) Quote
bonsai_88 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Jeśli o Smoka chodzi to gad jeden spać nie chce :mad:... A Birma leży obrażona :evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Kołysankę mu zaśpiewaj :evil_lol: Co psu zrobiłaś? :mad: Quote
bonsai_88 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Psu? Zakończyłam wspaniałą zabawę, polegającą na tym, że Smok wysypywał z worka karmę, a Birma to wyjadała :diabloti:... Quote
M&S Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='bonsai_88']Psu? Zakończyłam wspaniałą zabawę, polegającą na tym, że Smok wysypywał z worka karmę, a Birma to wyjadała :diabloti:...[/quote] Taka ganialną zabawę popsułaś, oj Ty niedobra matko....:mad: A. Quote
bonsai_88 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Czemu MATKO :crazyeye:.... Co jak co, ale jestem prawie że pewna, że Birmy nie urodziłam :hmmmm: Quote
*Monia* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='bonsai_88']Co jak co, ale jestem prawie że pewna, że Birmy nie urodziłam :hmmmm:[/QUOTE] Zastanów się dobrze, pomyśl, przypomnij sobie, może coś przeoczyłaś :eviltong:. Tak wogóle to jesteś jej rodziną zastępczą, więc MATKĄ można Cię nazwać :razz: :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Ale wiecie... ja się z treserem wcale nie kłóciłam, że Birma to moja córeczka ukochana... w ogóle się nie kłóciłam :evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 No to dobrze, że się nie kłóciłaś :eviltong::eviltong:. Nieładnie jest się kłócić. Grunt to spokój ;). [SIZE=1]Fajny tekst sobie przypomniałam "Spieszmy się kochać facetów- tak szybko głupieją" :evil_lol:. Akurat zła jestem na swojego faceta (mimo że niebardzo pamiętam za co dokładnie, ale jestem) i mi to humor poprawiło ;).[/SIZE] Quote
AngelsDream Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ja tam twierdzę, że Baaj to moje głupie dziecko, a Celar to te mądrzejsze. ;) Quote
M&S Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='AngelsDream']Ja tam twierdzę, że Baaj to moje głupie dziecko, a Celar to te mądrzejsze. ;)[/quote] Ja mowię, ża mam 2 psy i dziecko + koty...;) Cześć :) A. Quote
olekg89 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Jaką karme ,przecież Birma nie je karmy:cool3: Quote
bonsai_88 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [B]Oleczku[/B] jak widać w ogóle tutaj nie przychodzisz :mad:... po ostatnim zatruciu zrezygnowałam z kupowania mięsa, o się najnormalniej boję o zdrowie młodej :shake:. W tej chwili Birma jest na wolfsblut [czy jakąś tak :oops:]... a, miałam dać znać - karma nam służy, kupki też są fajne :cool3: Quote
Okamia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Oleczku[/B] jak widać w ogóle tutaj nie przychodzisz :mad:... po ostatnim zatruciu zrezygnowałam z kupowania mięsa, o się najnormalniej boję o zdrowie młodej :shake:. W tej chwili Birma jest na wolfsblut [czy jakąś tak :oops:]... a, miałam dać znać - karma nam służy, kupki też są fajne :cool3:[/quote] :evil_lol: Dobrze wiedzieć ^^ ja właśnie myślę na co futro przestawić :eviltong: a który rodzaj masz??:P Quote
bonsai_88 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Nie wiem :oops:... Poczekaj, pójdę sprawdzić :cool3: Już wiem :multi:... Mam tą zieloną, z jagnięciną. Podobno ta z dzikiem bardzo mocno pachnie ziołami [ale psom smakuje] :roll:, więc jej nie brałam na pierwszy raz, a ryb też nie chciałam [Birma od długiego czasu wszystkie nagrody miała właśnie rybne]... Quote
Okamia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 hyh... Chyba jednak najpierw zamówię rybną :evil_lol: tylko muszę najpierw poczekać aż josera się skończy i małe podrośnie bo wyjada futrowanej karmę :mad: w przyszłym miesiącu szturm ... Quote
Recommended Posts