Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to nie ma bata ...musisz iść do Straży Pozarnej :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B]Albo do OBI :diabloti:[/B][/I]

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Albo do OBI :diabloti:[/B][/I][/quote]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]w praktikerze też widziałam :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='Rinuś'][I][B]A Lerłał Merleł?:diabloti:[/B][/I][/quote]

mogą być syskie cy :evil_lol::eviltong:

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']?

[B]Maks[/B] wydało się.... to z miłości się tak głodzę :diabloti:[/quote]
z miłości do nutelli :evil_lol:
A skoro już o miłościach... co tamu Birmuli? Cu żeś jej uczyniła, że pokazać nam się boisz ? :mad:

Posted

Aganetha mam dla ciebie zdjęcie :cool3:

[url]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/Portugalski_pies_wodny_2322.jpg[/url] - ono powinno fajnie wyglądać w rozetce od Birmy :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88']Aganetha mam dla ciebie zdjęcie :cool3:

[URL]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c2/Portugalski_pies_wodny_2322.jpg[/URL] - ono powinno fajnie wyglądać w rozetce od Birmy :loveu:[/quote]

o masz... jaki pudel :eviltong:

Posted

[quote name='bonsai_88']Psu? Zakończyłam wspaniałą zabawę, polegającą na tym, że Smok wysypywał z worka karmę, a Birma to wyjadała :diabloti:...[/quote]

Taka ganialną zabawę popsułaś, oj Ty niedobra matko....:mad:

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']Co jak co, ale jestem prawie że pewna, że Birmy nie urodziłam :hmmmm:[/QUOTE]

Zastanów się dobrze, pomyśl, przypomnij sobie, może coś przeoczyłaś :eviltong:.

Tak wogóle to jesteś jej rodziną zastępczą, więc MATKĄ można Cię nazwać :razz: :eviltong:

Posted

No to dobrze, że się nie kłóciłaś :eviltong::eviltong:. Nieładnie jest się kłócić. Grunt to spokój ;).
[SIZE=1]Fajny tekst sobie przypomniałam "Spieszmy się kochać facetów- tak szybko głupieją" :evil_lol:. Akurat zła jestem na swojego faceta (mimo że niebardzo pamiętam za co dokładnie, ale jestem) i mi to humor poprawiło ;).[/SIZE]

Posted

[quote name='AngelsDream']Ja tam twierdzę, że Baaj to moje głupie dziecko, a Celar to te mądrzejsze. ;)[/quote]

Ja mowię, ża mam 2 psy i dziecko + koty...;)

Cześć :)

A.

Posted

[B]Oleczku[/B] jak widać w ogóle tutaj nie przychodzisz :mad:... po ostatnim zatruciu zrezygnowałam z kupowania mięsa, o się najnormalniej boję o zdrowie młodej :shake:. W tej chwili Birma jest na wolfsblut [czy jakąś tak :oops:]... a, miałam dać znać - karma nam służy, kupki też są fajne :cool3:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Oleczku[/B] jak widać w ogóle tutaj nie przychodzisz :mad:... po ostatnim zatruciu zrezygnowałam z kupowania mięsa, o się najnormalniej boję o zdrowie młodej :shake:. W tej chwili Birma jest na wolfsblut [czy jakąś tak :oops:]... a, miałam dać znać - karma nam służy, kupki też są fajne :cool3:[/quote]

:evil_lol: Dobrze wiedzieć ^^ ja właśnie myślę na co futro przestawić :eviltong: a który rodzaj masz??:P

Posted

Nie wiem :oops:...

Poczekaj, pójdę sprawdzić :cool3:

Już wiem :multi:... Mam tą zieloną, z jagnięciną. Podobno ta z dzikiem bardzo mocno pachnie ziołami [ale psom smakuje] :roll:, więc jej nie brałam na pierwszy raz, a ryb też nie chciałam [Birma od długiego czasu wszystkie nagrody miała właśnie rybne]...

Posted

hyh... Chyba jednak najpierw zamówię rybną :evil_lol: tylko muszę najpierw poczekać aż josera się skończy i małe podrośnie bo wyjada futrowanej karmę :mad: w przyszłym miesiącu szturm ...