Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnethka']hop hop..jak idzie wybieranie zdjęć? :cool3:

chyba, że się rozmyśliłaś :evil_lol:
Cholera, zapomniałam :oops:.... w tym tygodniu coś wybiorę, obiecuję :oops:...

Groszek to nie jest taki zły warunek... zawsze to bliżej Górala :evil_lol:

Zerduszko ja wtedy mogę jeść ilości dowolne i nic nie utyję :cool3:... ale z drugiej strony nic nie chudnę :placz:

Posted

[quote name='bonsai_88']Monia dobrze, że chociaż tobie humor poprawiłam :cool3:
Po szorowaniu psa i łazienki wieść, że do tego wszystkiego nie tylko moje psisko kradnie obiady jest czymś najmilszym co można 'usłyszeć' w takim jak dzisiaj dniu :evil_lol::evil_lol:. Nie był w sumie tak do końca pechowy dzień, bo jakiś chłopczyk mi psa śmierdzącego wybiegał, ale głaskać nie pozwoliłam wymyślając powód że ona dzieci nie lubi i się trochę przestraszył :roll: (jego odrazu polubiła za rzucanie roślinek różnych ;)).

Posted

*Monia* napisał(a):
Może dzisiaj jakiś ciężki dzień dla psów. Przesilenie letnie?

Chyba tak, bo wczoraj Lizka się kupa poczestowała, a dziś obie razem :mad: Leci do mnie czarny gównojad i się oblizuje, a tu wsie ząbki czekoladowe :angryy: Do śmiechu im nie było przy myciu, a mi tak :diabloti: Zawsze sobie wtedy nucę o mydełku albo myciu ząbków :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):
Chyba tak, bo wczoraj Lizka się kupa poczestowała, a dziś obie razem :mad: Leci do mnie czarny gównojad i się oblizuje, a tu wsie ząbki czekoladowe :angryy: Do śmiechu im nie było przy myciu, a mi tak :diabloti: Zawsze sobie wtedy nucę o mydełku albo myciu ząbków :eviltong:

Czytałam o gównojadach u Lizki ;). Mi nie było do śmiechu, bo byłam calusieńka mokra (kąpiel pod prysznicem się odbywała), tonę kudłów musiałam zebrać z brodzika i do tego zmyć caluśką łazienkę :angryy:. Później za to mi było do śmiechu jak Hexolina biegała jak goopek po całym domu i mnie obszczekiwała za to co jej zrobiłam :evil_lol:.

Posted

Za to ja mam dzisiaj doznania zapachowe u Birmy - wczoraj ukradła jeszcze parę rzeczy [a już od paru miesięcy niczego nie zabierała :crazyeye:], więc ją dzisiaj czyści :diabloti:...

A tak po za tym... Smok się właśnie w język ugryzł :roll:. Jako dobra mamusia musiałam właśnie siedzieć przy nim i głaskać go w obolały języczek :evil_lol:.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Za to ja mam dzisiaj doznania zapachowe u Birmy - wczoraj ukradła jeszcze parę rzeczy [a już od paru miesięcy niczego nie zabierała :crazyeye:], więc ją dzisiaj czyści :diabloti:...

A tak po za tym... Smok się właśnie w język ugryzł :roll:. Jako dobra mamusia musiałam właśnie siedzieć przy nim i głaskać go w obolały języczek :evil_lol:.

taaa, Dior przy tym wysiada....:mdleje::mdleje::mdleje::grin:
Dobre mamusie tak właśnie robią...:p:p

Shappy napisał(a):
:evil_lol:
No tak dyskusja jak nigdzie :cool3:

co prawda, to prawda ;)

A.

Posted

Maks i Spark napisał(a):

Dobre mamusie tak właśnie robią...:p:p

Taa... nadal mam głaskać po języczku... z przerwami na buziakowanie obolałego języczka oczywiście. Dobrze, że mały wcześniej pił sok malinowy, przynajmniej ładnie pachnie :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Taa... nadal mam głaskać po języczku... z przerwami na buziakowanie obolałego języczka oczywiście. Dobrze, że mały wcześniej pił sok malinowy, przynajmniej ładnie pachnie :evil_lol:

Ciesz się, jesteś lekiem na całe zło.....:lol:

A.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Oj... Jakby Baaj się udziabał i mi kazał całować, to byłoby gorzej.

dobre...:megagrin::shiny::megagrin: mogłoby być ciekawie

A.

Posted

Nie, Smoczuś teraz smacznie śpi po obiadku... a w ogóle to ci zaraz wyślę zdjęcie jak ślicznie sobie śpi :evil_lol:...

A Birmulę mogłabym całować po języku gdyby pachniała tak ślicznie malinami jak Smoczuś :loveu:... a na to się nie zanosi :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ech.. ledwie napisałam, że mogłabym dać Birmie buziaka w język to dostałam od niej taaaakiego całusa, że... pocałowałam ją w jęzor :evil_lol:

jak nie chciałaś dobrowolnie....;)

A.