*Monia* Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='C&B']I co, nikt nie chce mojego zuego psa?:placz: Za dużo obecnie psów w potrzebie. Hexy też nikt nie chce. A tak ładnie ją zareklamowałam :evil_lol:. Dzisiaj chrześniaka na agility próbowałam nakręcić i pomysł mu się spodobał. Tylko biedak powiedzieć tunel jeszcze nie umie i dałam mu czas do września, żeby się nauczył :razz:. Później tylko widel wprowadzimy i na zawody ich wyślę :evil_lol:. Hexa na niego nakręcona, on sobie z nią radzi i super duet stworzą. Tylko czy 2-latki na zawody przyjmują, bo jak jest jakiś dolny limit wiekowy to się dzieciak załamie :roll: :cool1:. Dziwne pomysły mi zaczęły przychodzić do głowy jak młody szalał z Hexoliną... Quote
C&B Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='*Monia*']Za dużo obecnie psów w potrzebie. Hexy też nikt nie chce. A tak ładnie ją zareklamowałam :evil_lol:. Dzisiaj chrześniaka na agility próbowałam nakręcić i pomysł mu się spodobał. Tylko biedak powiedzieć tunel jeszcze nie umie i dałam mu czas do września, żeby się nauczył :razz:. Później tylko widel wprowadzimy i na zawody ich wyślę :evil_lol:. Hexa na niego nakręcona, on sobie z nią radzi i super duet stworzą. Tylko czy 2-latki na zawody przyjmują, bo jak jest jakiś dolny limit wiekowy to się dzieciak załamie :roll: :cool1:. Dziwne pomysły mi zaczęły przychodzić do głowy jak młody szalał z Hexoliną... Ja mogę dopłacić tym co ją wezmą:diabloti: Jak z tymi zawodami jest to ja niestety nie wiem, ale idź na pod forum agility, a tam na pewno coś wyczytasz:evil_lol: A jakiej jest rasy?:razz::evil_lol: Quote
*Monia* Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 C&B napisał(a):Ja mogę dopłacić tym co ją wezmą:diabloti: Jak z tymi zawodami jest to ja niestety nie wiem, ale idź na pod forum agility, a tam na pewno coś wyczytasz:evil_lol: A jakiej jest rasy?:razz::evil_lol: Ja nie dopłacam, bo się spłukałam przed wyjazdem :roll:. Na pewno poczytam, nawet z ciekawości od ilu to junior jest ;). Młody jest rasy momentami zbyt upierdliwej, ale to może być skutek pokrewieństwa ze mną :evil_lol:. Quote
C&B Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='*Monia*']Ja nie dopłacam, bo się spłukałam przed wyjazdem :roll:. Na pewno poczytam, nawet z ciekawości od ilu to junior jest ;). Młody jest rasy momentami zbyt upierdliwej, ale to może być skutek pokrewieństwa ze mną :evil_lol:. Tak myślałam:evil_lol: bonsai- ja mojej też byle komu nie oddam, w końcu ona zasługuje na perskie dywany, klimatyzację, własną limuzynę, willę z basenem xD Wszystkiego tego co potrzebuje prawdziwa ksieżniczka:loveu: Chyba jednak jej się nie pozbędę, chodź to głupie takie xD I jeszcze przede mną teraz ucieka:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Za to Birmę by mi połowa dzieciaków z osiedla zabrała, bo taka puchata.. ale nie ma tak łatwo, byle smrodowi dziewczynki nie oddam :mad:... Monika mi dzisiaj Smok pomagał w nauce Birmy - przeskakiwania mi przez plecy... tzn. z jednej strony była Birma, w wąskim przejściu [zastawionym krzesłami :evil_lol:] ja, a po drugiej stronie Smok z żarciem w łapce :diabloti:.. wiesz jak nam ładnie szło :cool3:? Quote
*Monia* Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dzieciaki są dobre do szkolenia. I schylać się nie muszą :evil_lol:. Ale jak młody jadł dzisiaj kanapkę to myślałam, że Hexolinie łeb ukręcę albo żołądek wytnę na żywca :mad:. Dzieciak sobie radził świetnie, ale ja ledwo zapanowałam nad nerwami :roll:. Jak młody dorwał samą szynkę to Hexa prawie mu tańczyła kompletnie nie zwracając na mnie uwagi :mad::angryy: Quote
zerduszko Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 bonsai_88 napisał(a):Za to Birmę by mi połowa dzieciaków z osiedla zabrała, bo taka puchata.. ale nie ma tak łatwo, byle smrodowi dziewczynki nie oddam :mad:... Do mnei podchodzą dziewczynki, pytaja czy moga pogłaskać, więc mówie tego bez brody tak :razz: A one eeeee... Wpier.oliła bym :eviltong: Płytkie dziewuchy :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 A dla mnie to już nie? Ja się czuję przez was niedoceniana :evil_lol:... Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 bonsai_88 napisał(a):A dla mnie to już nie? Ja się czuję przez was niedoceniana :evil_lol:... Sama będziesz się głaskać :-o, może Smoka poproś.....głaski dla małolaty ;) A. Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Birmie powiem ,żeby mnie pogłaskała.. albo Smoka poproszę o pomoc :evil_lol:. Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 bonsai_88 napisał(a):Birmie powiem ,żeby mnie pogłaskała.. albo Smoka poproszę o pomoc :evil_lol:. To też jest dobre wyjście ;) A. Quote
C&B Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Niech cię Kamil pogłaszcze :evil_lol: i co? Wylałaś te wiadro mu na łeb czy nie?:diabloti: Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 bonsai_88 napisał(a):... ja po prostu jestem jak zawsze miła i kochana :diabloti: o kurka... A. Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 O dziwo nie, ale to nie znaczy, że jest dobrze.... ja po prostu jestem jak zawsze miła i kochana :diabloti: Quote
C&B Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 bonsai_88 napisał(a):ja po prostu jestem jak zawsze miła i kochana :diabloti: Pierwsze slyszę:crazyeye: Quote
*Monia* Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 bonsai_88 napisał(a):Ja zawsze jestem miłą i kochana :loveu:... tylko jak mnie się wkurzy to jestem miła i kochana inaczej :diabloti:. Swoją drogą Kamil ugotował obiad, zrobił mi sok, powiesił pranie i nastawił kolejne, ma się za chwilę brać za zmywanie garów... a nie mówiłam, że jak sie wkurzę to mogę góry przestawiać :diabloti: Miła i kochana jak Twój pies :diabloti:. Wzięłaś łagodną Birmę i za chwilę bestię z niej zrobiłaś :mad:. To powinno być codziennością a nie od święta. Na to akurat u swojego TZa nie narzekam, bo zawsze wszystko w domu robi, a jak dobrze gotuje :loveu: :cool3: edit: no i przeskoczyłam... Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Ja zawsze jestem miłą i kochana :loveu:... tylko jak mnie się wkurzy to jestem miła i kochana inaczej :diabloti:. Swoją drogą Kamil ugotował obiad, zrobił mi sok, powiesił pranie i nastawił kolejne, ma się za chwilę brać za zmywanie garów... a nie mówiłam, że jak sie wkurzę to mogę góry przestawiać :diabloti: Quote
M&S Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 bonsai_88 napisał(a):Ja zawsze jestem miłą i kochana :loveu:... tylko jak mnie się wkurzy to jestem miła i kochana inaczej :diabloti:. Swoją drogą Kamil ugotował obiad, zrobił mi sok, powiesił pranie i nastawił kolejne, ma się za chwilę brać za zmywanie garów... a nie mówiłam, że jak sie wkurzę to mogę góry przestawiać :diabloti: Cudotwórczyni ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: A. Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Rinuś załatwił to sobie sam... niestety wyciął parę numerów takich, że mu nigdy w życiu nie daruję :angryy:. Gdyby nie Smok to już dawno bym z nim nie mieszkała :shake: Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Vectra jakby mnie kochał to by mi nawet połowy tych numerów nie wywinął... Quote
Recommended Posts