Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty się nie obrażaj - Góral wygląda całkiem nieźle, z inteligencją podobno też nie najgorzej, tylko z charakteru taki bardziej dziwny :diabloti:... Fiona może nie czuć się urażona :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Zerduszko jeszcze żyje... nawet pokojowo sobie ostatnio żyjemy :cool3:. Ba, nawet mnie do kina zaprosił :evil_lol:.
A po ostatnich wpisach Twych, myślałam, ze go tym razem mu się nie upiekło :p

Kto to te góral?? Groszkowy brat czy jako? :razz:

Posted

Zerduszko tak, Groszkowy brat... zdaniem Groszka mam go poderwać i zabrać jej z domu [zwrotów nie przyjmują :evil_lol:]. Jakąś sprzeciwów nie zgłaszam - zawsze lubiłam przystojnych, wysokich brunetów :loveu:. Nawet udało mi się go zobaczyć i.. zamurować w miejscu. Dostałam takie napadu śmiechu, że każdego by zamurowało :diabloti:.

Ps. Kamil to kurduplowaty [TYLKO ok 1,75 :mad:] blondyn :evil_lol:.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
... bo ja po prostu normalna zdecydowanie NIE jestem i bardzo mi z tym dobrze :cool3:.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć normalna inaczej ;)

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']Maks witaj całkowicie normalna :loveu:...

Kto będzie w niedzielę w Krakowie? Jest okazja poznania osobiście wariatki znanej w całej okolicy :diabloti:...

....nie jestem pewna :evil_lol:

w Krakowie nas nie będzie....:shake: młodsze futro z dziecięciem jedzie do Brna :roll: do Warszawy przyjeżdżaj :p

A.

Posted

W takim razie witaj nie całkiem normalna :diabloti:
A w ogóle to ja Olsztyna przeboleć nie mogę - wystawa będzie 5 lipca, a ja przyjadę najwcześniej 10 lipca :placz:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
W takim razie witaj nie całkiem normalna :diabloti:
A w ogóle to ja Olsztyna przeboleć nie mogę - wystawa będzie 5 lipca, a ja przyjadę najwcześniej 10 lipca :placz:

Olsztyn mnie jakoś nie pociąga.....

A.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ale ja miałam nadzieję, że uda mi się tam Asiaczka spotkać :placz:

Asia chyba wybiera się do Olsztyna....

A.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No właśnie wiem, pamiętam jak mi mówiła :-(... właśnie dlatego tak mi tego Olsztyna żal :placz:

To musisz do Warszawy....12 lipca

A.

Posted

A wiesz, może się zastanowię... tylko musiałabym mieć gdzie przechować bagaże [po 10 lipca jadę na mazury, mam do wyboru przez Warszawę albo przez Wrocław] :eviltong:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
A wiesz, może się zastanowię... tylko musiałabym mieć gdzie przechować bagaże [po 10 lipca jadę na mazury, mam do wyboru przez Warszawę albo przez Wrocław] :eviltong:

....To zastanów się :)

A.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Wiecie czego właśnie się Birma nauczyła :cool3:?

Wskakiwania na ręce :multi:... Od dawna chciałam ja tego nauczyć, ale mi się nie udawało :roll:.

Brawo, zdolna Birma i nauczycielka też :lol:

A.

Posted

Ta... zdolna...

Z niej jest zdolna bestia, ale młoda nigdy nie lubiła mi wskakiwać na kolana [co innego jak na rękach miałam Smoka, kota, innego psa, chomika, rybkę, muszkę.. cokolwiek :diabloti:], młoda zawsze wskakiwała przednimi łapami, a tylnymi właziła powolutku :roll:. Od roku się męczyłam żeby jej wytłumaczyć, że mi chodzi o wskakiwanie wszystkimi 4 łapami.
Jeszcze wskakiwanie nie jest idealne, ale i tak już jest całkiem nieźle i jestem z niej dumna :loveu:

Tinka na stol te wskakujemy bez problemu... młoda ogólnie lubi skakać, tylko wskakiwać mi na kolana nie chciała.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Ta... zdolna...

Z niej jest zdolna bestia, ale młoda nigdy nie lubiła mi wskakiwać na kolana [co innego jak na rękach miałam Smoka, kota, innego psa, chomika, rybkę, muszkę.. cokolwiek :diabloti:], młoda zawsze wskakiwała przednimi łapami, a tylnymi właziła powolutku :roll:. Od roku się męczyłam żeby jej wytłumaczyć, że mi chodzi o wskakiwanie wszystkimi 4 łapami.
Jeszcze wskakiwanie nie jest idealne, ale i tak już jest całkiem nieźle i jestem z niej dumna :loveu:

Bo wtedy wchodziła z zazdrości, a teraz robi to dla przyjemności...:lol:

A.

Posted

Unbelievable napisał(a):
Szczurzy umie wskakiwać na ręcę bez uczenia :evil_lol: ale on z miejsca na stół potrafi wskoczyć, więc mnie u niego nic nie zdziwi :evil_lol:

Zazdroszczę... ja mam psa mutanta; wysoko nie podskoczy, "poproś" nie zrobi, koło nogi nie pójdzie, bo ja szyjec boli od wykręcania.... :placz: Kto to mymyślił taka łamagę :roll: Jedeyne co to jej nos działa... niestety :mad:

Posted

zerduszko napisał(a):
Zazdroszczę... ja mam psa mutanta; wysoko nei podskoczy, "poproś" nie zrobi, koło nogi nie pujdzie, bo mnie ja szyjec boli od wykręcania.... :placz: Kto to mymyślił taka łamagę :roll: Jedeyne co to jej nos działa... niestety :mad:

mojemu też wiecznie nos działa ;) ale skupianie się da się wypracować, wystarczą tylko 2 lata:diabloti:

Posted

zerduszko napisał(a):
Zazdroszczę... ja mam psa mutanta; wysoko nei podskoczy, "poproś" nie zrobi, koło nogi nie pujdzie, bo mnie ja szyjec boli od wykręcania.... :placz: Kto to mymyślił taka łamagę :roll: Jedeyne co to jej nos działa... niestety :mad:

...a może indywidualistę ;):p

A.