MałGośka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Oczywiście...wszelkie GARULACJE już przyjmujemy :D bo stadko dorodne i śliczne i zdrowe (podniebienia itd oraz wszystko na starcie wydaje się ok :P ) :BIG: :klacz: :BIG: Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Bea - jak Ci zazdroszczę tego szczęścia w domu - to musi być niesamowite przeżycie :angel: :angel: :angel: no i czekamy na rozpiskę wagową :wink: 8) i na wszystki inne możliwe wieści o maluchach :D Quote
Poświata Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Szóstka jak w totolotka :roflt: . Serdeczne gratulacje dla Ogórkowej i dla Was dziewczyny!!! To musiało być przeżycie. Gabrysia jest wniebowzięta, już piszczy do maluszków. (Ja zresztą też, troszkę) :oops: . Quote
Katerinas Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 (Dunia zjadła łożyska i to jest najwartościowsza odżywka dla suki) Tylko się nie zdziw jak dostanie biegunki :roll: :wink:Poza tym GRATULACJE, GRATULACJE, GRATULACJE :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: I ja kcem już zobaczyć maluszki :D :D Quote
anetta Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Boshhhh jak sie ciesze :angel: :angel: cos wspanialego, takie pulpeciki malutkie :baby: :iloveyou: Gratuluje mamusi i Tobie Bea100 :D Dzielna dziewczynka :angel: Quote
arima Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Ja też gratuluje,male ogórki będą mialy urodziny ze mną :D :D Ja też pierwszowrześniowa :D :D :D Quote
aga1215 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Ja też gratuluje,male ogórki będą mialy urodziny ze mną :D :DJa też pierwszowrześniowa :D :D :D no to Arima :new-bday: Quote
Poświata Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Arima i jeszcze za Twoje zdrowie :drinking: :drinking: :drinking: Sto lat!!! Quote
arima Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Dziękuje bardzo :D :D :D :D Ja tylko tak przy okazji wspomnialam.Ale trzymajmy sie tematu,bo to dzień ogóreczków!!!!!!!!!! Ja nigdy nie widzialam takich ogarowych maluchów-będą fotki? Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 miejmy nadzieję że Szantinka o to zadba :D Quote
LAZY Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 :angel: :angel: :angel: Dla chlopcow i dziewczynek caluski w noski...boszeee jak ja sie ciesze!!! Super!!! Czekam na fotaski...i sprawozdania z pierwszych dni maluchow... A potem jeszcze bialaski sie urodza i miejmy nadizje koniki... :lol: Quote
tunio Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Bea ogromne gratulacje i zadam (pisze zadam a nie prosze ! :wink: ) o pisanie na biezaca co i jak 8) Quote
PIKA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Dobra, dobra, tu nie ma co pisać :lol: Tu trzeba podziwiac 8) Uwaga, Uwaga przedstawiam :multi: Ogórkową matkę i jej dzieci :BIG: Tylko mnie nie pytajcie, who is who bo nie wiem :niewiem: Quote
aga1215 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Dobra, dobra, tu nie ma co pisać :lol: Tu trzeba podziwiac 8) Uwaga, Uwaga przedstawiam :multi: Ogórkową matkę i jej dzieci :BIG: Tylko mnie nie pytajcie, who is who bo nie wiem :niewiem: Pika - rozumiem, że takie wydarzenie trzeba uczcić :drinking: ale żeby matki od dzieci nie odróżniać :o :o :o :wink: a dzieciaczki to prawdziwe cudeńka :angel: :angel: :angel: :lilangel: Quote
Hania Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Maleństwa są naprawdę cudowne, zdrowe i wagowo duże - no nawet niektóre bardzo duże. Dunia zapowiada sie na swietna matke a Bej na super wujka. Idę spać :lol: Pozdrawiam Quote
PIKA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Tylko mnie nie pytajcie, who is who bo nie wiem :niewiem: Pika - rozumiem, że takie wydarzenie trzeba uczcić :drinking: ale żeby matki od dzieci nie odróżniać :o :o :o :wink: : :o :o Ja mówiłam o samych dzieciach :o :o :lol: :lol: :lol: Hania - Dobranoc :D Quote
PIKA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 No dobra :D Macie jeszcze Ale i tak dalej nie wiem, które jest które :lol: Quote
aga1215 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 :o :o Ja mówiłam o samych dzieciach :o :o :lol: :lol: :lol: przeca wiem :wink: Hania - Dobranoc :D przyłączam się - dobrych snów :sleep2: i BABCI ogóreczkowej oczywista TYSZ :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
aga1215 Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 zamurowało mnie - teraz dopiero zobaczyłam te nowe zdjęcia - Bożę, ale są cudne te maluszki :angel: :P :angel: - jestem zazdrosna :oops: (czemu to nie moje :( ) BTW - czy jest ktoś, kto je odróżnia :o :o :o (oczywiście poza płcią :wink: ) Quote
KORONA Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Śliczne maleństwa ( ffu, tfu żeby nie zapeszyć) :angel: Quote
jovka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 Bea - GRATULACJE!!!! :D Haniu - SUPER!!!!! :D Maluchy są przepiękne, niech zdrowo rosną i ogórkowieją z dnia na dzień :D Quote
malawaszka Posted September 1, 2004 Posted September 1, 2004 :laola: boskie maluchy, aż siem wzruszyłam :oops: :lol: Quote
Recommended Posts