puz Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 :lol: jak sie zorganizujemy pakuje bydło do auta i jestesmy w poniedziałek w Niepołomicach tam mysle ze bedzie dobry zlot u Bohunów duzo miejsca i mozna isc na fajny spacer Quote
puz Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 :lol: wczoraj widziałam Bogdanke , i widziałysmy razem sarny skaczace w zbożu cudowne widoki tylko Rafał jedzie na słowacje ale jak sie uda moze go sciagne :lol: Quote
KUMPELka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 puz napisał(a):...oj dziewczyny ile mam wam powtarzac ze jutro jade na to wesele :evil: no dobra daje wam inne wiesci w niedziele sie urywam z tamtad po południu jade do swoich pociech na wies w strone Tymbarku, zapraszam Was serdecznie chyba w poniedziałek zrobimy zlot u Bohunów daje nr na PW do ofiar zapominalskich zeby dzwoniły Bohuny-kierunek Niepołomice stos cyfróke i wiadro usmiechu zabieramy + drugie wiadro słońca :angel: :beerchug: Kniecznie a czy w sobotę , niedzielę czy poniedziałek - dla nas to wsiorawno :wink: Quote
KUMPELka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 :lol: A czy Iza z Jarkiem już wiedzą, że tyle czworonożnych i dwunożnych im się zwali w pniedziałek :wink: Nie martwię się jednak, bo znając ich napewno się ucieszą :P NO to dziewczyny trza się umówić 8) Quote
KUMPELka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 8) Ojej - szykuje się spotkanie. Dzwoniłam do Justyny i przyjedzie także z Leśną :multi: Może pomyślimy - Ilona - o farbie 8) Psiaki będą miały zabawę. A ja zobaczę na czym to polega. Quote
mmbbaj Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No spotkanie zapowiada się super :D , tylko poniedziałek może okazać się dla nas niewykonalny :-? , ale nie mówię "hop", będziemy się bardzo starać no i będziemy z Wami w kontakcie :P Quote
puz Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Małgosiu zadzwon do Bohunów chociaz z nimi sie spotkajcie Quote
puz Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 KUMPELka napisał(a)::lol: A czy Iza z Jarkiem już wiedzą, że tyle czworonożnych i dwunożnych im się zwali w pniedziałek :wink: Nie martwię się jednak, bo znając ich napewno się ucieszą :P NO to dziewczyny trza się umówić 8) Chyba jeszcze nie wiedza ze my wpadniemy ale o Was sie dowiedza wysle smsa , przeciez nie bedziemy siedziec u nich tylko pojdziemy na łaki Quote
puz Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Dziewczyny Wy tu baju baju a ogar Maks w nastepnym topicu szuka domu pomozcie :evil: Quote
KUMPELka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Gosiu - jak napisałam jesteśmy do dospozycji od soboty w Krakowie a dokładnie około 5 km od Tenczynka - wiec napewno się spotkamy :P Quote
bea100 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 UWAGA,UWAGA WSZYSCY, ze względów technicznych dogo zakładam ten temat jako PART II (zapraszam do czajkowania i do kontuowania ogórkowego i nie tylko gadania :D ). Tutaj zamykamy ale...CDN :wink: Quote
mmbbaj Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Bea, a nie mogłabyś jaśniej? :o... :hmmmm: Quote
bea100 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Zapraszam do kontuowania rozmowy na temacie PART II ciężarne dziewczynki, matki, ojcowie oraz ich dzieci... Quote
Recommended Posts