Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Shelley - ARAJA jest śliczna więc ją oficjalnie ''kradnę''

Bea - mnie już palce bolą od trzymania kciuków.Ale jeszcze troszkę wytrzymam.A może to już dzisiaj.....

Pozdrawiam

Posted
....

Jaką Ogórkowa ma temperaturę??

Przed chwilką: 37,2 ST C

:baby: gotowe,,,,czekamy :-?

Wogóle dzisiaj NIC nie chciała zjeść, miskę wypychała nosem a jak próbowałam dawać z ręki to...odwracała głowę :roll:

Posted
....

Jaką Ogórkowa ma temperaturę??

Przed chwilką: 37,2 ST C

:baby: gotowe,,,,czekamy :-?

Wogóle dzisiaj NIC nie chciała zjeść, miskę wypychała nosem a jak próbowałam dawać z ręki to...odwracała głowę :roll:

biedna sunia :( dobrze, że to już niedługo :kciuki:

Posted
Przekaż Bea ogórkowej, że mam jutro wolny dzień :D

Już nie mogę się doczekać

Haniu: :smilecol: ZAPRASZAM CZEKAMY OBIE !!!!!!!!!! Dam znać tel, że idą :baby: (nawet w środku nocy :flasings: ), poślę samochód po Ciebie... :Dog_run:

Ogórkowa oddycha tak ciężko ,,na uśmiechu", stara się przysnąć widzę, ale jej ciałem od czasu do czasu wstrząsa jakby prąd... :roll:

Temp 37

Posted
Ogórkowa oddycha tak ciężko ,,na uśmiechu", stara się przysnąć widzę, ale jej ciałem od czasu do czasu wstrząsa jakby prąd... :roll:

Temp 37

Bea - wszystko oki :)

Czuwaj przy niej :) Bosze... juz się doczekać nie mogę...

Posted

Bosze...wpadam na topic a tu takei wiesci!! Az sie denerwuje...trzymam kciuki...jejku..moje peirwsze szczeniaki..(mam nadzieje ze moge tak sobie myslec...bo to takie nassze wspolne...) :P

Posted
Tak, tak - wszyscy teraz beda tu rodzic przed monitorami :lol: Maluszki powinny się pospieszyć, bo nas wykończą psychicznie :lol:

ja mam do towarzystwa "Pies utrzymanie i hodowla" K.Ściesińskiego

:wink:

- wyczytałam, że to może nastąpić u pierwiastki po opisanych przez Beę oznakach 12 - 24 godzin

:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

a to dla Beaty&Poświaty:

GabrKonM5.jpg

Posted

Od 1.30 odchodzą po troszeczku wody, sunia co-chwilka stoi pod drzwiami na spacer, może jej się wydaje, chyba więcej nie pójdzie bo tam kuca i się tak napina, niech leje w domu...ani chwilki nie śpi, ziaje :roll: