Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

"Babcie, babcie" 8) 8) , a jednak Wam zazdroszcze troszkę tej radości, miło patrzeć na takie małe kuleczki,np. biale w czarne kropki :D

tylko czemu one tak szybko rosną?????????????

Proszę życzyć zdrówka wszystkim narodzonym i tym,które przyjdą na świat.

Posted

a ja dostałam paczuszkę, a w niej : :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

P A T R Z C I E

Og%F3rkowa%20matka.jpg

Og%F3rkowa%20matka1.jpg

Og%F3rkowa%20matka2.jpg

Og%F3rkowa%20matka3.jpg

Bochnar.jpg

Bogdanka.jpg

Bogdanka1.jpg

Bohun.jpg

Blawat.jpg

Bloga.jpg

Bajan.jpg

a Błoga też taka błogusia :angel: :angel: :angel:

zdrówko mamusi i dzieciaków

czy teraz mogę byc ciocia? :wink:

Posted
Chcemy zdjęcia dzienne, chcemy zdjęcia dzienne, chcemy zdjęcia dzienne!!! (jak już będzie wolno :oops: )

Hihi...nadajemy na tych samych falach...ale poczekajmy az bedzie wolno...

Posted

O jaaacie... :o Ale cudne! :loveu:

Pierwszy raz widzę takie maleńkie ogórki, tfu - ogarki ;-)

A jest tak jak widać na zdjęciach - czyli Błoga, Bławat i Bajan takie spokojne (jak ich imiona :-) ) a Bohun, Bogdanka i Bochnar - bardziej odważne i wojownicze???

Posted

Błoga ( co znaczy w stropolszczyżnie: szczęśliwa) jest spokojna i największa przytulanka (dla mnie to kochana i subtelna=miniaturka Duni) :D

Bohun: jest zaradny i ciekawski i zuch-pies (już prawie ,,staje na łapach") :P

Bajan: jest największym żarłokiem i wszystkie rozpycha przy cycku :lol:

Bławat: jest najspokojniejszy z piesków i śpioch 8)

Bochnar: jest również takim ,,zrównoważonym" szczeniakiem co to wszystko robi o właściwej porze 8)

Bogdanaka: to niezła łobuzica i tyle :wink: (jak Dunia wraca do kojca to można być pewnym, że Bogdanka się na nią ,,rzuci" pierwsza) :lol: Jej Matka-Chrzestna czyli Pika byłaby z niej zadowolona :wink: :lol:

Kika: Wymiary kojca to: prostokąt (120#80) w połowie ,,zadaszony" i na meblowych kulkowych niskich kółeczkach (super przydatna sprawa), a podłogę ma z płyty laminowanej.

Posted
a ja dostałam paczuszkę, a w niej :

............................................................................

czy teraz mogę byc ciocia? :wink:

Agnieszka bardzo Ci dziękuję za pomoc :P .

Ciocią możesz oczywiście być , bo pewnie jeszcze zostaniesz wykorzystana w celu wiadomym :D :oops: :D .

Posted

aga1215: niniejszym uroczyście zostajesz pasowana na OGÓRKOWĄ FOTO CIOCIĘ :wink: ( dzięki kochana :buzi: )

Cały czas bardzo mnie zachwyca, jak Dunia wracając z ogrodu...liczy w kojcu swoje dzieci...każdego wącha, dotyka noskiem, przytula i całuje...to takie wzruszające i wspaniałe :D

Szantinko: co u Białej Matki ?

Korona: co u Żółtej Matki ?

Tak bardzo jestem sercem przy Was, tak bym chciała byście obie doznały wkrótce takiej radości jaką daje mi Czarna Matka i jej przesłodkie małosolniaczki :D

Posted

Didi apetyt ma ogromny. Na razie jeszcze nie tyje, choć brzusio wygląda już trochę inaczej :) Najchętniej nie zostawiałaby mnie nawet na chwilę, cały czas kładzie głowę lub inne części swojego malutkiego ciałka na mnie i prosi o głaskanie...

Kto robił te cudne fotki?? bo już się pogubiłam...

Posted

Nieśmiało przyznam,że te zdjęcia to moja robota :oops:

Proszę głośno nie krytykowac ( kilka jest kiepskich) ale nie mogłam robić bez lampy( za ciemno mimo słońca za oknem).A że nie mam mlecznej osłonki na lampe to domowym sposobem( papier śniadaniowy)musiałam rozproszyć światło.Będą większe - będzie łatwiej.

Biała dzisiaj trochę smętna, brzusio coraz niżej( trochę za szybko).Wczoraj tylko troszkę żóltego śluzu,dzisiaj czysto.temp. w normie.

Pozdrawiam

Posted
aga1215: niniejszym uroczyście zostajesz pasowana na OGÓRKOWĄ FOTO CIOCIĘ :wink: ( dzięki kochana :buzi: )

:oops: :angel: :angel:

Cały czas bardzo mnie zachwyca, jak Dunia wracając z ogrodu...liczy w kojcu swoje dzieci...każdego wącha, dotyka noskiem, przytula i całuje...to takie wzruszające i wspaniałe :D

niektóre ludzkie mamusie :( powinny sie uczyć od zwierzaków :D

Szantinko: co u Białej Matki ?

Korona: co u Żółtej Matki ?

Tak bardzo jestem sercem przy Was, tak bym chciała byście obie doznały wkrótce takiej radości jaką daje mi Czarna Matka i jej przesłodkie małosolniaczki :D

ja też kibicuję, ja też :thumbs:

Posted

bea bosze ale sie wzruszyłam mamuska i dzieci wygladaja wspaniale...

KORONA i SZANTINA wasze malenstwa tez beda piekne...czekamy juz na wasze pociechy...KORONA ja kcem byc ciocia jednego z dogów... 8) :oops:

Posted

Cudne te maluchy.

GRATULACJE !!!

Tak się zapatrzyliśmy, że i my

będziemy mieli młode Bassety

Artezyjsko-Normandzkie.

Sonata za cztery tygodnie

zostanie mamą.

:lol:

Posted
....Tak się zapatrzyliśmy, że i my

będziemy mieli młode Bassety

Artezyjsko-Normandzkie.

Sonata za cztery tygodnie

zostanie mamą...

SUPER WIEŚCI :angel:

Witamy pięknie ŁACIATĄ MATKĘ :smilecol:

Trzymamy kciuki, żeby wszystko szło dobrze...

MacRos: pisz nam tutaj natychmiast coś więcej plizzzz 8)

Nie mogłam kurcze znależć Sonaty u Ciebie na stronie ( ale oczarowała mnie za to...Frytka i jej spojrzenie :lol:

Posted

Szantinka piękne zrobiłaś te fotki, mam nadzieje że i mnie z aparatem odwiedzisz :)

Agga, prosze bordzo... Czuj sie dogową ciocią :)

Dzieki Wam wszystkim za kciuki, to na prawdę bardzo miłe...

KOCHANE BABY!!

MacRos, wyściskaj Sonatę :)

Posted
Szantinka piękne zrobiłaś te fotki...

Agga, prosze bordzo... Czuj sie dogową ciocią :)

...

Ja lubię ,,Szantki oko" :drinking:

Korona: a ja...a my wszyscy to cio ???????????!!!!!!!!!!!!!!!! :fadein:

Muszę dopisać, że Czarna Matka pierwszy raz w życiu rzuciła się na ruskie rybki w puszcze...no po prostu wyskoczyła z kojca i nie dała nam żyć, usiadła obok stołu i zaczęła ,,śpiewać" (,,....to ogarów granie..." :wink: ) ... :lol: