KORONA Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Bea, ucałuj maluchu w nochalki i wyściskaj ode mnie :) Quote
Kika Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 "Babcie, babcie" 8) 8) , a jednak Wam zazdroszcze troszkę tej radości, miło patrzeć na takie małe kuleczki,np. biale w czarne kropki :D tylko czemu one tak szybko rosną????????????? Proszę życzyć zdrówka wszystkim narodzonym i tym,które przyjdą na świat. Quote
aga1215 Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 a ja dostałam paczuszkę, a w niej : :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: P A T R Z C I E a Błoga też taka błogusia :angel: :angel: :angel: zdrówko mamusi i dzieciaków czy teraz mogę byc ciocia? :wink: Quote
KORONA Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Jessssssssssu jakie cudaaaaaaaaa :angel: Quote
Kika Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Zdjęcia są przeeeeeeecudne -gratuluję pomysłu! bea powiedz jakie wymiary ma ta skrzynia dla matki karmiącej? Quote
LAZY Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 Jakie one sa cudne!!!Jejku....slicznosci.... Quote
KORONA Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 To fotki robione przez Szantinkę?? Kurcze...niesamowite :) Quote
malawaszka Posted September 3, 2004 Posted September 3, 2004 REEEWEEELAAACJAAAAA! ! ! Kocham te maluchy :P :P :P Quote
jovka Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Chcemy zdjęcia dzienne, chcemy zdjęcia dzienne, chcemy zdjęcia dzienne!!! (jak już będzie wolno :oops: ) Quote
LAZY Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Chcemy zdjęcia dzienne, chcemy zdjęcia dzienne, chcemy zdjęcia dzienne!!! (jak już będzie wolno :oops: ) Hihi...nadajemy na tych samych falach...ale poczekajmy az bedzie wolno... Quote
MałGośka Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 O jaaacie... :o Ale cudne! :loveu: Pierwszy raz widzę takie maleńkie ogórki, tfu - ogarki ;-) A jest tak jak widać na zdjęciach - czyli Błoga, Bławat i Bajan takie spokojne (jak ich imiona :-) ) a Bohun, Bogdanka i Bochnar - bardziej odważne i wojownicze??? Quote
bea100 Posted September 4, 2004 Author Posted September 4, 2004 Błoga ( co znaczy w stropolszczyżnie: szczęśliwa) jest spokojna i największa przytulanka (dla mnie to kochana i subtelna=miniaturka Duni) :D Bohun: jest zaradny i ciekawski i zuch-pies (już prawie ,,staje na łapach") :P Bajan: jest największym żarłokiem i wszystkie rozpycha przy cycku :lol: Bławat: jest najspokojniejszy z piesków i śpioch 8) Bochnar: jest również takim ,,zrównoważonym" szczeniakiem co to wszystko robi o właściwej porze 8) Bogdanaka: to niezła łobuzica i tyle :wink: (jak Dunia wraca do kojca to można być pewnym, że Bogdanka się na nią ,,rzuci" pierwsza) :lol: Jej Matka-Chrzestna czyli Pika byłaby z niej zadowolona :wink: :lol: Kika: Wymiary kojca to: prostokąt (120#80) w połowie ,,zadaszony" i na meblowych kulkowych niskich kółeczkach (super przydatna sprawa), a podłogę ma z płyty laminowanej. Quote
Poświata Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 a ja dostałam paczuszkę, a w niej : ............................................................................ czy teraz mogę byc ciocia? :wink: Agnieszka bardzo Ci dziękuję za pomoc :P . Ciocią możesz oczywiście być , bo pewnie jeszcze zostaniesz wykorzystana w celu wiadomym :D :oops: :D . Quote
bea100 Posted September 4, 2004 Author Posted September 4, 2004 aga1215: niniejszym uroczyście zostajesz pasowana na OGÓRKOWĄ FOTO CIOCIĘ :wink: ( dzięki kochana :buzi: ) Cały czas bardzo mnie zachwyca, jak Dunia wracając z ogrodu...liczy w kojcu swoje dzieci...każdego wącha, dotyka noskiem, przytula i całuje...to takie wzruszające i wspaniałe :D Szantinko: co u Białej Matki ? Korona: co u Żółtej Matki ? Tak bardzo jestem sercem przy Was, tak bym chciała byście obie doznały wkrótce takiej radości jaką daje mi Czarna Matka i jej przesłodkie małosolniaczki :D Quote
KORONA Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Didi apetyt ma ogromny. Na razie jeszcze nie tyje, choć brzusio wygląda już trochę inaczej :) Najchętniej nie zostawiałaby mnie nawet na chwilę, cały czas kładzie głowę lub inne części swojego malutkiego ciałka na mnie i prosi o głaskanie... Kto robił te cudne fotki?? bo już się pogubiłam... Quote
Szantina Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Nieśmiało przyznam,że te zdjęcia to moja robota :oops: Proszę głośno nie krytykowac ( kilka jest kiepskich) ale nie mogłam robić bez lampy( za ciemno mimo słońca za oknem).A że nie mam mlecznej osłonki na lampe to domowym sposobem( papier śniadaniowy)musiałam rozproszyć światło.Będą większe - będzie łatwiej. Biała dzisiaj trochę smętna, brzusio coraz niżej( trochę za szybko).Wczoraj tylko troszkę żóltego śluzu,dzisiaj czysto.temp. w normie. Pozdrawiam Quote
MałGośka Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Bea - czyli niewiele się pomyliłam :lol: Szantinka i Korona - będzie dobrze dziewczyny! Zobaczycie - my tu już trzymamy kciuki! Quote
aga1215 Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 aga1215: niniejszym uroczyście zostajesz pasowana na OGÓRKOWĄ FOTO CIOCIĘ :wink: ( dzięki kochana :buzi: ) :oops: :angel: :angel: Cały czas bardzo mnie zachwyca, jak Dunia wracając z ogrodu...liczy w kojcu swoje dzieci...każdego wącha, dotyka noskiem, przytula i całuje...to takie wzruszające i wspaniałe :D niektóre ludzkie mamusie :( powinny sie uczyć od zwierzaków :D Szantinko: co u Białej Matki ?Korona: co u Żółtej Matki ? Tak bardzo jestem sercem przy Was, tak bym chciała byście obie doznały wkrótce takiej radości jaką daje mi Czarna Matka i jej przesłodkie małosolniaczki :D ja też kibicuję, ja też :thumbs: Quote
Agga Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 bea bosze ale sie wzruszyłam mamuska i dzieci wygladaja wspaniale... KORONA i SZANTINA wasze malenstwa tez beda piekne...czekamy juz na wasze pociechy...KORONA ja kcem byc ciocia jednego z dogów... 8) :oops: Quote
MacRos Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Cudne te maluchy. GRATULACJE !!! Tak się zapatrzyliśmy, że i my będziemy mieli młode Bassety Artezyjsko-Normandzkie. Sonata za cztery tygodnie zostanie mamą. :lol: Quote
LAZY Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Jak juz sie pochwaliles MacRos..to bez otek sie nie obejdzie... :lol: :evilbat: Quote
bea100 Posted September 4, 2004 Author Posted September 4, 2004 ....Tak się zapatrzyliśmy, że i mybędziemy mieli młode Bassety Artezyjsko-Normandzkie. Sonata za cztery tygodnie zostanie mamą... SUPER WIEŚCI :angel: Witamy pięknie ŁACIATĄ MATKĘ :smilecol: Trzymamy kciuki, żeby wszystko szło dobrze... MacRos: pisz nam tutaj natychmiast coś więcej plizzzz 8) Nie mogłam kurcze znależć Sonaty u Ciebie na stronie ( ale oczarowała mnie za to...Frytka i jej spojrzenie :lol: Quote
KORONA Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 Szantinka piękne zrobiłaś te fotki, mam nadzieje że i mnie z aparatem odwiedzisz :) Agga, prosze bordzo... Czuj sie dogową ciocią :) Dzieki Wam wszystkim za kciuki, to na prawdę bardzo miłe... KOCHANE BABY!! MacRos, wyściskaj Sonatę :) Quote
anetta Posted September 4, 2004 Posted September 4, 2004 :angel: Jaskie one sliczniutkie i calusne :loveu: Sliczne zdjecia :D :o Dzysis, nastepna matka polka :o :D GRATULUJE!!! :angel: Quote
bea100 Posted September 4, 2004 Author Posted September 4, 2004 Szantinka piękne zrobiłaś te fotki...Agga, prosze bordzo... Czuj sie dogową ciocią :) ... Ja lubię ,,Szantki oko" :drinking: Korona: a ja...a my wszyscy to cio ???????????!!!!!!!!!!!!!!!! :fadein: Muszę dopisać, że Czarna Matka pierwszy raz w życiu rzuciła się na ruskie rybki w puszcze...no po prostu wyskoczyła z kojca i nie dała nam żyć, usiadła obok stołu i zaczęła ,,śpiewać" (,,....to ogarów granie..." :wink: ) ... :lol: Quote
Recommended Posts