Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takie zamieszanie się zrobiło, a ja nie mam siły czytac...czy wpłata na Czupurkę jest jeszcze aktualna??? Jutro chciałam przelac na nią pieniądze...

Posted

Czupurka ma opłacony pobyt na 25 dni.Z pieniędzy,które kikou przelała na moje konto oddałam DarkLord 50 zł i wpłaciłam resztę na hotelik,przy czym założyłam 50 zł , nie mówiąc o paliwie.
Hotelik jest opłacony dokładnie do końca roku,więc nadal trzeba będzie wpłacać.
ecci,Twoje pieniądze są jak najbardziej pożądane :evil_lol:

Posted

Margolka napisał(a):
Chciałabym ją zobaczyć na żywo:evil_lol::diabloti:

Szkoda, że jej nie widziałaś na żywo jak słodko mi siedzi na kolanach i wrzeszczy jak głupia na mojego bratanka, który właśnie wchodzi do pokoju:evil_lol:.

Posted

iwa77 napisał(a):
jeszcze z naszej słodkiej Zarazy będą "ludzie " .....:evil_lol:

:roflt: trzeba tylko małpę zresocjalizować

ku temu celu, poszło ze strony państwa W. 30 zł.

Posted

dzisiaj nic nie przyszło, przelew od Ecci jeszcze sie nie zaksięgował:shake:
ja codziennie sprawdzam, jeśli nic nie pisze to znaczy, że nic nie było...

(coś tam w ogóle było: na Rudzika i Agatka...ale na Zarazke dzisiaj akurat nic)

Posted

iwa77 napisał(a):
jeszcze z naszej słodkiej Zarazy będą "ludzie " .....:evil_lol:

lepiej ,żeby psy z niej były :evil_lol:,bo ludzie jak to ludzie,a pies przynajmniej wiadomo :eviltong:
Mój mąż wczoraj ubawił mnie setnie.Mówię mu ,że chcę polikwidować karty kredytowe,bo szkoda na nie pieniędzy, a on mi na to "pewnie,przynajmniej na pomoc bidom będzie parę groszy więcej " ..:evil_lol:widzicie do czego to doszło ?:crazyeye:

Posted

A co, ma rację chłop, po co masz płacić miesięcznie pięć złotych za każdą kartę i tylko bank z tego ma zysk, a tak, zamiast do banku kasa pójdzie na zwierzaki :razz:

Posted

kikou napisał(a):
dzisiaj (czyli właściwie wczoraj, bo juz jest po 12tej..) zaksięgował sie przelew od Ecci 30,-

dzięki za informację kikou,
następna wpłata za miesiąc

Posted

Edi100 napisał(a):
Ciociu Poker, chyba masz wieści?:cool3:

mam wieści.Dostałam informację ,że imie Czupurki jest do niej adekwatne.
Z psami żyje w zgodzie,miski broni,na dodatek chciała zjeść but swojej behawiorystki. :roll: Na szczęście , mimo jej zachowań,nie patrzy jej źle z oczu.

DarkLord,behawiorystka chciała się bezpośrednio od Ciebie dowiedzieć jeszcze kilku rzeczy,ponieważ w warunkach domowych Ty poznałaś Czupurę..Czy mogę podać jej numer Twojego telefonu ?

Posted

Poker napisał(a):
Z psami żyje w zgodzie,miski broni,na dodatek chciała zjeść but swojej behawiorystki. :roll: Na szczęście , mimo jej zachowań,nie patrzy jej źle z oczu.

DarkLord,behawiorystka chciała się bezpośrednio od Ciebie dowiedzieć jeszcze kilku rzeczy,ponieważ w warunkach domowych Ty poznałaś Czupurę..Czy mogę podać jej numer Twojego telefonu ?

Ja o bucie wiem:cool3:Trzymała całkiem całkiem:diabloti:

Posted

Poker napisał(a):

Ależ oczywiście, że możesz podać mój numer, najlepiej komórę, ale stacjonarny też podaj:cool1:, służę wszelką pomocą/informacjami.A to ci Czupura ot:roll:.A wczoraj wieczorem miałam takie wrażenie głupie jakieś ,że teraz się śmieję z tego ile razy sobie przypomnę:lol::Gdzieś o 22.00 przysnęłam na kanapie, potem się obudziłam i zaczęłam szukać Zarazy w domu, bo w moim pokoju jej nie było:roflt:, chyba to był stan lunatyczny czy co, potem oprzytomniałam i zastanawiałam się co ja właściwie wyprawiam.:roflt: