Dark Lord Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Czupurko/Zarazko/Bandytko:lol:, życzę Ci abyś w Nowym Roku znalazła domek ten jedyny, który nie będzie Cię więcej doprowadzał do rozstroju nerwowego, nie odda Cię z byle powodu do schronu tylko będzie Cię kochał taką jaką jesteś do końca twoich dni. Quote
Reksiu21 Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Jakies nowe wiesci od czupurki? Jak sie zachowuje? Quote
Poker Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Dark Lord napisał(a):Czupurko/Zarazko/Bandytko:lol:, życzę Ci abyś w Nowym Roku znalazła domek ten jedyny, który nie będzie Cię więcej doprowadzał do rozstroju nerwowego, nie odda Cię z byle powodu do schronu tylko będzie Cię kochał taką jaką jesteś do końca twoich dni. Dołączam się w całej rozciągłości :loveu::evil_lol: Quote
Poker Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 w końcu mam ociupinkę informacji o Zarazce. Przestała sie rzucac do ludzi i nie broni michy !!!. Jak sie uda ,to niedługo przejdzie test na zachowanie w warunkach domowych.Umówiłam sie na jej pobyt w hoteliku na styczeń.Jest szansa ,że niedługo bedzie do adopcji.Więcej szczegółów będzie po niedzieli. Udało mi sie sprzedac poza bazarkiem czerwone kozaczki,które nie szły na dogo.Mamy więc na Czupurę dodatkowo 70 zł :multi: Quote
Edi100 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Poker napisał(a):w końcu mam ociupinkę informacji o Zarazce. Przestała sie rzucac do ludzi i nie broni michy !!!. Jak sie uda ,to niedługo przejdzie test na zachowanie w warunkach domowych.Umówiłam sie na jej pobyt w hoteliku na styczeń.Jest szansa ,że niedługo bedzie do adopcji.Więcej szczegółów będzie po niedzieli. Udało mi sie sprzedac poza bazarkiem czerwone kozaczki,które nie szły na dogo.Mamy więc na Czupurę dodatkowo 70 zł :multi: Bardzo miłe wieści:multi::multi: Quote
wtatara Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 to co robić Allegro.Ale przecież nie napiszę że ugryzła.napiszcie co mam napisać o zachowaniu Quote
kikou Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 u mnie na koncie jest 20,- od Iwonki na Czupurkowy hotelik...... a dzisiaj jest juz 27my.... Quote
iwa77 Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 To ja zaktualizuję post nr 1 - wpłaty na miesiąc styczeń 2009 Quote
Poker Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 wtatara,dzięki za zainteresowanie.Wstrzymajmy sie jeszcze z ogłoszeniami do wyraźnej decyzji osób wychowujących Zarazkę. :lol: Upomnę się o pomoc,dobrze? Z handlu na bazarku i poza bazarkiem mam dla Czupury dodatkowo 95 zł !!więc będzie dobrze. Czekam tylko na wpłaty od osób,które zrobiły zakupy.Z tego co pamiętam jestem zwolniona z 50 zł za styczeń? Hotelik nie wyrzuci małej,jeżeli pieniądze wpłyną 2 stycznia,ale jasne że dobrze już je uzbierać.Dzięki Ci dobra kobieto za pilnowanie finansów. Quote
Dark Lord Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Poker napisał(a):w końcu mam ociupinkę informacji o Zarazce. Przestała sie rzucac do ludzi i nie broni michy !!!. Jak sie uda ,to niedługo przejdzie test na zachowanie w warunkach domowych.Umówiłam sie na jej pobyt w hoteliku na styczeń.Jest szansa ,że niedługo bedzie do adopcji.Więcej szczegółów będzie po niedzieli. Udało mi sie sprzedac poza bazarkiem czerwone kozaczki,które nie szły na dogo.Mamy więc na Czupurę dodatkowo 70 zł :multi: Super wieści, wiedziałam, że powoli Czupurka wyjdzie na psy:evil_lol: Quote
xmartix Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 wplacilam na Czupurke 20 zeta jak tam u niej? z checia porobie ogloszenia jej Quote
Poker Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 dzięki, może dzis będę miała kolejne wiadomości o Zarazce :evil_lol: Quote
kikou Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Poker, to ja,to co mam do tej pory na Czupurke przeleje do Ciebie, tak? Quote
Poker Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Może poczekaj,az dojda inne wpłaty,żeby nie przelewać kilka razy.Ile już jest? Ode mnie z bazarku jest 25 zł. Quote
kikou Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ja mam u siebie w tej chwili 60,- (30,- z poprzedniego miesiąca, 20 od Iwy i 10 moje) Iwa, na pierwszej tronie styczeń jest zapisany dwa razy, wprowadza to w błąd, wychodzi, że Poker wpłacała dwa razy po 50 zł..., jeden styczeń trzeba usunąc....:cool3::evil_lol: Quote
iwa77 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ok zaraz zmieniam ! Ale rozumiem ,że 50 zl od Poker wliczam w styczen tylko one zostały dane wcześniej , awansem - tak ? Quote
kikou Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 iwa77 napisał(a):Ok zaraz zmieniam ! Ale rozumiem ,że 50 zl od Poker wliczam w styczen tylko one zostały dane wcześniej , awansem - tak ? tak to 50,- zostało wplacone w grudniu i wydane w grudniu Quote
Poker Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 dopiszcie moje 25 zł z bazarku,będą juz u mnie , nie ma sensu 2 razy przelewać. Quote
kikou Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 dzisiaj zaksięgowało się 20,- od Xmartix na Czupurke... czyli u mnie jest 80,- Quote
Poker Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 informacje z wczoraj: Zarazka chodziła po hoteliku luzem, uwielbia spacerki i już nie warczy przy zakładaniu obroży. Przeszła test na obcą osobę, jest pozytywny, ma jeszcze przejść kilka.Wygląda na to,że wszystko jest na dobrej drodze. Umówiłam się,że możemy wpłacić na razie tyle , ile mamy, resztę potem. Te dobre duszki z hoteliku są nieocenione :loveu: kikou,podam Ci numer konta na PW. Mój bank miał dziś przerwę techniczną i nie mogłam przelać pieniedzy z bazarku ciuszkowego,który przyniósł po 25 zł na 4 nasze bidy: Agatka, CZupurkę, Olafka i Rudzika. Quote
iwa77 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Ale dobre wieści przynosisz Pokerku z Nowym Rokiem , czyli z Czupureczki będzie jeszcze "super pies " !:p:p:p Quote
Slomka22 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Zarazko kochana zycze Ci - jedynego, kochajacego, wspanialego domku, ktory za zadne skarby nigdy cie nie opusci :) Quote
Poker Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 udało mi się przelać 100 zł na 4.psy :multi: Quote
kikou Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [quote name='Poker']Z handlu na bazarku i poza bazarkiem mam dla Czupury dodatkowo 95 zł !!więc będzie dobrze. Czekam tylko na wpłaty od osób,które zrobiły zakupy. Poker to ile brakuje Czupurce? zaraz zrobie przelew, a poniewaz mam tez(oprocz strickte czupurkowych) te pieniadze z Moniki bazarkow to przeleje cala brakujaca kwote... ale napisz ile masz ze swoich bazarkow na Czupure? ile brakuje? i nadal nie odpowiedzialas czy placimy 200?, 210? czy 217? Quote
Recommended Posts