Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czupurko/Zarazko/Bandytko:lol:, życzę Ci abyś w Nowym Roku znalazła domek ten jedyny, który nie będzie Cię więcej doprowadzał do rozstroju nerwowego, nie odda Cię z byle powodu do schronu tylko będzie Cię kochał taką jaką jesteś do końca twoich dni.

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dark Lord napisał(a):
Czupurko/Zarazko/Bandytko:lol:, życzę Ci abyś w Nowym Roku znalazła domek ten jedyny, który nie będzie Cię więcej doprowadzał do rozstroju nerwowego, nie odda Cię z byle powodu do schronu tylko będzie Cię kochał taką jaką jesteś do końca twoich dni.

Dołączam się w całej rozciągłości :loveu::evil_lol:

Posted

w końcu mam ociupinkę informacji o Zarazce. Przestała sie rzucac do ludzi i nie broni michy !!!. Jak sie uda ,to niedługo przejdzie test na zachowanie w warunkach domowych.Umówiłam sie na jej pobyt w hoteliku na styczeń.Jest szansa ,że niedługo bedzie do adopcji.Więcej szczegółów będzie po niedzieli.
Udało mi sie sprzedac poza bazarkiem czerwone kozaczki,które nie szły na dogo.Mamy więc na Czupurę dodatkowo 70 zł :multi:

Posted

Poker napisał(a):
w końcu mam ociupinkę informacji o Zarazce. Przestała sie rzucac do ludzi i nie broni michy !!!. Jak sie uda ,to niedługo przejdzie test na zachowanie w warunkach domowych.Umówiłam sie na jej pobyt w hoteliku na styczeń.Jest szansa ,że niedługo bedzie do adopcji.Więcej szczegółów będzie po niedzieli.
Udało mi sie sprzedac poza bazarkiem czerwone kozaczki,które nie szły na dogo.Mamy więc na Czupurę dodatkowo 70 zł :multi:

Bardzo miłe wieści:multi::multi:

Posted

wtatara,dzięki za zainteresowanie.Wstrzymajmy sie jeszcze z ogłoszeniami do wyraźnej decyzji osób wychowujących Zarazkę. :lol: Upomnę się o pomoc,dobrze?

Z handlu na bazarku i poza bazarkiem mam dla Czupury dodatkowo 95 zł !!więc będzie dobrze. Czekam tylko na wpłaty od osób,które zrobiły zakupy.Z tego co pamiętam jestem zwolniona z 50 zł za styczeń?

Hotelik nie wyrzuci małej,jeżeli pieniądze wpłyną 2 stycznia,ale jasne że dobrze już je uzbierać.Dzięki Ci dobra kobieto za pilnowanie finansów.

Posted

Poker napisał(a):

Super wieści, wiedziałam, że powoli Czupurka wyjdzie na psy:evil_lol:

Posted

ja mam u siebie w tej chwili 60,- (30,- z poprzedniego miesiąca, 20 od Iwy i 10 moje)

Iwa, na pierwszej tronie styczeń jest zapisany dwa razy, wprowadza to w błąd, wychodzi, że Poker wpłacała dwa razy po 50 zł...,
jeden styczeń trzeba usunąc....:cool3::evil_lol:

Posted

iwa77 napisał(a):
Ok zaraz zmieniam ! Ale rozumiem ,że 50 zl od Poker wliczam w styczen tylko one
zostały dane wcześniej , awansem - tak ?

tak to 50,- zostało wplacone w grudniu i wydane w grudniu

Posted

informacje z wczoraj: Zarazka chodziła po hoteliku luzem, uwielbia spacerki i już nie warczy przy zakładaniu obroży.
Przeszła test na obcą osobę, jest pozytywny, ma jeszcze przejść kilka.Wygląda na to,że wszystko jest na dobrej drodze.

Umówiłam się,że możemy wpłacić na razie tyle , ile mamy, resztę potem.
Te dobre duszki z hoteliku są nieocenione :loveu:
kikou,podam Ci numer konta na PW.
Mój bank miał dziś przerwę techniczną i nie mogłam przelać pieniedzy z bazarku ciuszkowego,który przyniósł po 25 zł na 4 nasze bidy: Agatka, CZupurkę, Olafka i Rudzika.

Posted

[quote name='Poker']Z handlu na bazarku i poza bazarkiem mam dla Czupury dodatkowo 95 zł !!więc będzie dobrze. Czekam tylko na wpłaty od osób,które zrobiły zakupy.

Poker to ile brakuje Czupurce?

zaraz zrobie przelew, a poniewaz mam tez(oprocz strickte czupurkowych) te pieniadze z Moniki bazarkow to przeleje cala brakujaca kwote... ale napisz ile masz ze swoich bazarkow na Czupure? ile brakuje? i nadal nie odpowiedzialas czy placimy 200?, 210? czy 217?