Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poproszono,by nie podawać do publicznej wiadomości gdzie jest hotelik,więc musze się dostosować :cool3:
U DarkLord sunia będzie w sumie 8 dni licząc do niedzieli.
Bardzo proszę wszystkich o potwierdzenie chęci dalszych opłat za życie Zarazy- Astry Czupurki.
Ile w sumie jest pieniędzy? ecci ma wpłacic ok.10 grudnia.

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja deklaruję dalej wpłaty na Czupurkę w wysokości 20 zł /miesiąc
Cieszę się ,że nie trafi do schronu , bo tam nie miałaby najmniejszych szans.
W hoteliku zakładam jest ktoś , kto profesjonalnie zajmie się jej socjalizacją
i to jest najlepsze co mogło ja spotkać !

Czy wpłaty nadal będą szły do Kasi czy na jakieś nowe konto ?

Posted

to nie jest tak, że ktoś deklarował i nie wywiązał się...

Xmarix oferowała 10,- ale kupowała szelki i karme.... wiec i tak przekroczyła swój zaplanowany datek...

Ecci 30,- po 10tym grudnia

czyli w sumie byłoby powiedzmy ok. 196,-
i mialo być jeszcze 12 z bazarku Fredzi...ale nic jednak nie przyszło...:shake:
napisałam do Niej ale jeszcze mi nie odpowiedziała...czy może zmieniły cel ostatecznie bazarku (to był ten bazarek na transport Rudzika-nadwyżka z niego)

a zatem nie ma komu przypominać...
czyli
potrzebne są jeszcze jakieś deklaracje na Czupurke...choćby maluteńkie tylko żeby były konsekwentnie wplacane...

poza tym wpłata Reksiu (znacząca kwota w tym zestwieniu) to wpłata jednorazowa, a nie deklaracja stała...

Posted

[quote name='kikou']to nie jest tak, że ktoś deklarował i nie wywiązał się...

Xmarix oferowała 10,- ale kupowała szelki i karme.... wiec i tak przekroczyła swój zaplanowany datek...

Ecci 30,- po 10tym grudnia

czyli w sumie byłoby powiedzmy ok. 196,-
i mialo być jeszcze 12 z bazarku Fredzi...ale nic jednak nie przyszło...:shake:
napisałam do Niej ale jeszcze mi nie odpowiedziała...czy może zmieniły cel ostatecznie bazarku (to był ten bazarek na transport Rudzika-nadwyżka z niego)

a zatem nie ma komu przypominać...
czyli
potrzebne są jeszcze jakieś deklaracje na Czupurke...choćby maluteńkie tylko żeby były konsekwentnie wplacane...

poza tym wpłata Reksiu (znacząca kwota w tym zestwieniu) to wpłata jednorazowa, a nie deklaracja stała...
to dobrze,że nikt nie zalega.
Ja zrozumiałam,że Reksiu zadeklarowała się nie jednorazowo,ale może źle zrozumiałam.
Na razie po odliczeniu dla DarkLord ile mamy? 196- 42 =154 zł.Czyli na 22 dni mamy na bieżąco. Dobrze liczę ?Może jeszcze ktoś się dołoży na stałe albo dorywczo.Będę robić bazarki na nią ile wlezie.
Te 196 to jest z ecci?

Posted

nie,nie przelewaj ,może od razu przelejesz na właściwe konto.
Szukam transportu.
DarkLord czy mogłabyś w razie potrzeby podwieźć Czupurę do Wrocławia,gdyby miała jechać pociągiem ?

Posted

Nie ma problemu, mogę ją przywieźć do Wrocławia pociągiem jak trzeba, powiecie tylko kiedy i o której i ją przywiozę.Kupiłam małej 2,5kg suchej Acany dzisiaj za 49zł i mam jeszcze ten worek Bosha to ktoś może wziąć, na pewno się przyda, także oddaję dwa worki suchej karmy.To świetnie, że Zaraza nie trafi ponownie do schronu, możliwe, że coś z niej jeszcze będzie, ale niestety nie u mnie bo do tego trzeba specjalisty.Ona najpierw mnie gryzła i się rzucała z zębami a teraz pakuje mi się na kolana, czyli do człowieka nie musi być groźna, ale nie uznaje innych ludzi wtedy i zwierząt i trzeba ją tego nauczyć żeby akceptowała innych wokół.

Posted

Poker napisał(a):
kikou ,sprawdź proszę kto z zdeklarowanych osób nie wpłacił , to przypomnę im na PW :roll:

Cioteczko, skontaktuj się z cioteczką, która była tak miła i załatwiła miejsce. Miejsce jest zaklepane do niedzieli, ale potwierdź:)
Będę bardzo późno dopiero.

Posted

DrakLord, a Twoje psy jedzą Akanę?Bo wieźć suni,e pociągiem i jeszcze 2,5 kg może być trochę kłopotliwe i trzeba Ci jeszcze zapłacić za tą karmę, a oni w hoteliku pewnie mają swoją.Chyba,że odliczą, bo z forsą nie wyrobimy.
Ile sobie życzysz za ten okres pobytu Czupura u Ciebie?

Posted

Poker napisał(a):
DrakLord, a Twoje psy jedzą Akanę?Bo wieźć suni,e pociągiem i jeszcze 2,5 kg może być trochę kłopotliwe i trzeba Ci jeszcze zapłacić za tą karmę, a oni w hoteliku pewnie mają swoją.Chyba,że odliczą, bo z forsą nie wyrobimy.
Ile sobie życzysz za ten okres pobytu Czupura u Ciebie?

Moja Nora je Acanę, ale to jest prezent odemnie dla Czupury, na pewno w hotelu mają swoją karmę, ale niech karmią ją najpierw na początek tą bo u mnie tylko tę jadła i jej smakuje, nie ma problemu, że wezmę sunię do pociągu plus w sumie trzy kilo karmy i inne jej drobiazgi, mam duży plecak więc dam sobie radę, spoko;), za jej pobyt u mnie chcę tak , jak się umawialiśmy 7zł za dobę czyli 49zł w sumie(czyli tyle ile wydałam dzisiaj na karmę;))i nic więcej.

Posted

Mała zaraza, tak się już do mnie przyzwyczaiła i mi zaufała, przez dwa dni mnie chciała gryźć i się jej bałam, teraz pakuje się na kolana, wtula się we mnie i nie odstępuje mnie na krok:roll:, jak zaufa człowiekowi to by w ogień poszła.Niestety na Norę rzuca się wściekle i nic nie pomaga ani jednoczesne karmienie ani tym bardziej wspólny spacer.Zaakceptowała w domu tylko mnie i nikogo więcej....

Posted

właśnie ustalam szczegóły przewozu Czupury
Biedna mała,znowu przeżyje wstrząs,ale miejmy nadzieję,że znajdzie się ten jedyny człowiek dla niej.

Posted

tak,to jest hotelik :cool3:,warunki dobre, i będzie resocjalizowana , miała opiekę weta.Zresztą nie ma co wybrzydzać,trzeba brać co dają, a dają nieźle.

Jestem kilku osobom bardzo wdzięczna za pomoc :loveu::loveu:

Tylko kasy trochę brakuje.Będę bazarkować.

Posted

Jednak transport będzie okazyjny jutro ok.17.30.
Podam pieniądze ,tyle ile mamy uzbierane.
DarkLord,czy mogłabyś podwieźć małą tak trochę przed 16 ?jak pociąg będzie pasował.
Teraz zauważyłam posta kikou,czyli podam 173 zł + 2 zł dodam, co da kwotę wystarczającą na 25 dni.