Megi3 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Zdjęcia mnie rozkleiły , cieszę się bardzo ,że dziewczynka ma swój domek:multi:. Z fotek wnioskuję,że jej będzie bardzo dobrze i jakie doborowe towarzystwo:evil_lol:. Gonia z p. Halinka za to co zrobiły dla Księżniczki są już Święte:loveu:, a Święci ponoć nie cierpią ( jak są już świętymi :eviltong:). Gonia zbieraj siły, bo inne bidy czekają. Pozdrawiam Wszystkich
Wiedźma Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Jak wspaniale jest widzieć suczunię stojącą na własnych łapkach, lśniącą, zadbaną... Goniu i Halinko, nie ma słów... Nowa pani najwyraźniej nie zdaje sobie sprawy, że ma groźnego psa, bo na którymś zdjęciu Pixie występuje w roli kołnierzyka :) Mam nadzieję, że ten wątek będzie istniał na dogo: w końcu taki VIP jak Pixie nie może zniknąć bez śladu.A jakby co, to stado paparazzich...
arjuna Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 to co Gonia? ratujesz kolejnego bullka?:diabloti: ktos w końcu musi wypełnić pustkę po rudzielcu;)
Ra_dunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Pixulina jaka zdziwiona biedulka... Niech się szybko zaaklimatyzuje i będzie najszczęśliwszym sweetbullkiem na świecie :loveu:
agnethka Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 piękny tytuł wątku - ja tak że mam nadzieję od czasu do czasu widzieć tutaj jakieś foto lub wieści o Ślicznotce :loveu:
Monia70 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Poryczałam się.......... Dla Pixi zmiana zapachów,ręki, otoczenia :-( Dla dziewczyn brak zapachu , dotyku... Echhhhhhhh, ja wiem, ze to wszystko ku dobremu , ale emocje są. Ale tak długo czekałam na zmianę tytułu watku.Będzie dobrze !!!!!!!!! Gosiu ,Halinko :loveu: Pixulinko samego szczęścia w nowym domku !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wet-siostra Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No,dlaczego ryczę??? :placz::placz::placz: Przecież powinnam się cieszyć...:loveu: Nasza słodka Pixie, latający "pies-morderca" ma swój dom!!! :multi::multi::multi: Pixie,dużo szczęścia i radości w NOWYM DOMU!!!:loveu::loveu::loveu:
agaga21 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Goniu, to teraz 2 tygodnie w SPA?:evil_lol: Pixie dobrze trafiła.Mam wrażenie ze jej nowi właściciele to dobrzy i mądrzy Ludzie.
Isadora7 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='sleepingbyday']no własnie, miało być spa po znalezieniu domu. nie wykręcisz się!!!!![/quote] Dokładnie - są świadkowie tych obietnic :loveu::loveu::loveu:
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 no własnie, miało być spa po znalezieniu domu. nie wykręcisz się!!!!!
majqa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Trzymaj się Goniu! :loveu: Czekamy na sprawozdanie, jak księżniczce minęła pierwsza nocka w nowym domku!
Inez de Villaro Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No i pojechała nasza księżniczka........................:multi: Gonia.......brak mi słów na wyrażenie mojego podziwu i ogromnego szacunku dla Ciebie i Pani Halinki...żadne słowa nie oddadzą tego, co zrobiłyście....żadne...więc tylko napisac mogę , że podziwiam i gratuluję tak wielkiego samozaparcia...bo przecież były nieraz chwile zwątpienia, chwile bardzo ciężkie, komplikacje, brak rezultatów...a mimo to walczyłyście i to jest Wasze ZWYCIĘSTO!!!!!!! chylę czoła:iloveyou:
MonikaP Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Małgosiu, masz jakieś wiadomości o Pixie?...
GoniaP Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Pytacie o Pixie, a ja nie umiem odpowiedzieć... Wszystko jest dobrze, tylko ja jeszcze nie potrafię o tym pisać. Obiecuję relację i sprawozdanie finansowe jak dojdę do siebie. Ta adopcja kosztowała mnie kupę nerwów i jeszcze nie mogę przestać płakać. Proszę o czas.
Atira Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='GoniaP'](...) jeszcze nie mogę przestać płakać. Proszę o czas.[/quote] Gonia, mówią, że czas leczy rany.... Razem z Halinką oddałyście Pixie ogromny kawał swojego serca, a teraz ta cząstka Was pojechała do Gdańska... Nisko chylę przed Wami czoło, za wszystko, co dla sunieczki zrobiłyście!! Trzymajcie się Dziewczyny!! Księżniczce na pewno w nowym domu będzie dobrze!!
polciuaa Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 wspaniale,że Pixie ma już spwój dom! :loveu: kto by pomyślał,że szybko tak sprawnie i szybko się ułoży. jeszcze kilka miesięcy temu Pixie leżała połamana w szpitaliku,a teraz już grzeje dupcie w nowym domku.:loveu: Goniu wiem,że jest Ci cięzko,ale tak było lepiej dla Pixie,ona teraz będzie miała wspaniały dom ze wspaniałymi ludzmi.:loveu:
GoniaP Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Oto zdjęcia, które dostałam z ds Księżniczki: [url=http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/PixieDs191208?feat=directlink]Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie ds 19.1...[/url] Wygląda na to, że Pixie zamieniła Fufika na Sissy, a Duke musi się zadowolić wycieraczką, bo jego łoże zajęły panie ;)
agaga21 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Pixie ma swoją własną przytulankę sisi :evil_lol: bieeeedny duke!;) (baby zmówiły się przeciwko niemu i wygoniły z wyrka :evil_lol: ) wygląda na to ze wszystkie trzy psiaki żyją w zgodzie.:klacz:
Isadora7 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [IMG]http://lh4.ggpht.com/_5XdhgrGVsTY/SUv3QTRLVeI/AAAAAAAASsc/cE_YnqxtvsE/IMG_1211%20%282%29.jpg[/IMG] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_5XdhgrGVsTY/SUv3Q8cDQrI/AAAAAAAASso/toyfqTW4F5s/IMG_1213.jpg[/IMG] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_5XdhgrGVsTY/SUv3RqI541I/AAAAAAAASs0/gXp5kZOrGDM/IMG_1214.jpg[/IMG]
ab-agnieszka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='GoniaP']Oto zdjęcia, które dostałam z ds Księżniczki: [URL="http://picasaweb.google.pl/Bolutojo/PixieDs191208?feat=directlink"]Picasa Web Albums - Małgorzata - Pixie ds 19.1...[/URL] Wygląda na to, że Pixie zamieniła Fufika na Sissy, a Duke musi się zadowolić wycieraczką, bo jego łoże zajęły panie ;)[/quote] W9idzisz Goniu a tak sie martwilas ze nie bedzie zdjec bo panstwo anty netowi a tu masz! Pierwszy dzien i zdjecia. Pixik tez napewno teskni ale dojdzie do siebie i Ty rowniez. Rozchula sie na calego tylko musi sie przyzwyczaic do nowej sytuacji. :loveu:
MonikaP Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Ja bym nawet powiedziała, że Sissy ma minę "Ten pies jest mój, a wy możecie sobie wziąć Duke'a" :diabloti:
GoniaP Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 A widzicie tę smutną minkę??? :shake:
MonikaP Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='GoniaP']A widzicie tę smutną minkę??? :shake:[/quote] Goniu, ta smutna minka zniknie, zobaczysz. Wróci surykatka, daj jej trochę czasu.
Recommended Posts