a-markofix Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 gdziekolwiek Wacia jest - wygląda uroczo: Quote
brazowa1 Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 :lol: na jednej focie wyglada jakby tancowala z Kajtkiem :lol: i co? lubi te ciasteczka? Quote
akucha Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ona we wszystkich "okolicznościach przyrody" wygląda jak księżniczka. To arystokratyczna pieska jest :loveu:... i ma cud czuprynkę! Je te ciasteczka z Eukanuby? Bo u mnie tylko Tola, dla starszawych za twarde coś, plują... Quote
a-markofix Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Hiltona - te co na fotce uwielbia, Eukanube je albo jak jest bardzo głodna, albo z nudów o 23:00 :) Quote
brazowa1 Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 hm,może simsy by sie jej spodobaly? podobno najlepsze na nude. Quote
a-markofix Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 simsy? ... proszę o więcej informacji... :oops: jak się wstawia filmy? Quote
akucha Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 A tu co tak cicho??? Film trzeba wrzucić na stronę np. Wrzuta.pl - załaduj wideo, mp3 i zdjęcia do 150 MB. Podobnie jak zdjęcia. Zobaczcie, co ja dziś znalazłam. To niemożliwe, zeby Wacię i tego szczylka nie łączyło jakies pokrewieństwo. On nawet czuprynkę ma: http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-kudlaty-szczeniak-na-drodze-szybkiego-ruchu-129445/ Może w trójmiescie jest jakiś rozmnażacz takich piesków? Quote
szuwar Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 No ładne to małe, ale Wacia ma ładniejszy pyszczek. A ludzie niestety lubią rozmnażać małe kudłate suczki. Te szczeniaczki to przecież takie słodkie kuleczki:shake: Quote
a-markofix Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 no ten mały to dokładna kopia Waciulki - nawet biały kosmyk na łebku skopiował :lol: aż dziwne, że 2 kundelki tak bliźniaczo podobne do siebie, a tego, kto go wyrzucił na ruchliwej ulicy to bym wysłał do krainy olbrzymów, niech go zadepczą... u Waci wszystko dobrze - była tylko mała standardowa niedyspozycja brzuszkowa i troszke łapka Wacie bolała, ale biegała normalnie i skakała jak na trampolinie - już jest dobrze... w czasie śniegów i mrozów nawet podczs krotkich spacerkow marzły łapki i trzeba było czasem rozgrzać/pomasować... a po spacerze płukanie łapek z ewentualnej soli i smarowanie poduszeczek linomagiem z pantenolem - tak ochronnie mała wesoła, zaczepialska, uwielbia swoją piłeczkę, smakołyki i psiowe żelki o smaku kurczaka... Quote
ponka1 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Podoba mi się Wacia na piasku, no i to ubranko, ślicznie w nim wygląda. To był noworoczny spacer ? Quote
brazowa1 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 coraz piekniejsze zdjecia robicie! Wacia sie poprawila,prawda? Quote
a-markofix Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Wacia trzyma wagę... tylko zarosła mocno i futro stwarza wrażenie "tuszy" :lol: kolejna odsłona Waci - nareszcie pokazała, że lubi ganiać za patyczkiem (tylko po co go taszczyć, Pańcio znajdzie drugi do rzucania) oraz za bryłkami ze śniegu lub lodu - a jak przy tym szczeka... :lol: Quote
a-markofix Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Wacia uwielbia spacery całym stadem. Jak tylko jesteśmy obydwoje w domu, to fundujemy sobie taki spacer, a mała jest super szczęsliwa. Tak też było w Nowy Rok :) Quote
akucha Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Noworoczno-sylwestrowa Wacia śliczna jest :lol::loveu: W swetrku wygląda pieknie, twarzowy, to waciny kolor. Mogę ogladać jej zdjęcia bez końca. Quote
a-markofix Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Pańcia uczyła dziś Wacię zabawy z moimi kapciami - hmm hmm - Wacia jest bardzo pojętna, a mi przyjdzie chodzić boso :evil_lol: Quote
ponka1 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 To Pańcia na pewno się ucieszy, jak Wacia zajmie się jej wyjściowymi pantofelkami. Nauka nie pójdzie w las, szczególnie u Waci :razz: Quote
a-markofix Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wacia jest rozsądna i wie, że ja mam hopla na punkcie butów i moich nie wolno ruszać :). Kapcie domowe Pana, to zupełnie co innego :) Quote
akucha Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 :evil_lol: E tam... nawet gdyby zjadła pani pantofellka, to co jej się stanie? Przeciez na Wacię nie można się gniewać, prawda? Ani głos, ani ręka na pieska się nie podniesie. Ona tylko do kochania! Poprawiłam wacikowy avatarek :oops:tak, żeby Wacię lepiej było widać. Jeśli chcecie, to częstujcie się (rozmiar odpiowiedni na forum): Quote
ALMA2 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 markofix napisał(a):Wacia jest rozsądna i wie, że ja mam hopla na punkcie butów i moich nie wolno ruszać :). Kapcie domowe Pana, to zupełnie co innego :) :grin::grin::grin: Kochana Wacia Quote
a-markofix Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 dziękujemy Akuszko z awatarek - już skonsumowany :) Quote
ponka1 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Oj, żeby jeszcze był widoczny, coś Wacia ukryła się. Quote
brazowa1 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Markofix,a jak Ty zamieszczasz awatar? wpierw wrzucasz na fotosik? Quote
a-markofix Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 przyznam szczerze, że nie pamiętam jak ustawiałam awatar. na 100% wchodziłam w panel użytkownika, ale co dalej,,,,,??? ja tam widzę Wacię , a Wy nie? Quote
Recommended Posts