Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ona we wszystkich "okolicznościach przyrody" wygląda jak księżniczka. To arystokratyczna pieska jest :loveu:... i ma cud czuprynkę!

Je te ciasteczka z Eukanuby? Bo u mnie tylko Tola, dla starszawych za twarde coś, plują...

• 3 weeks later...
Posted

A tu co tak cicho???

Film trzeba wrzucić na stronę np. Wrzuta.pl - załaduj wideo, mp3 i zdjęcia do 150 MB. Podobnie jak zdjęcia.

Zobaczcie, co ja dziś znalazłam. To niemożliwe, zeby Wacię i tego szczylka nie łączyło jakies pokrewieństwo. On nawet czuprynkę ma:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-kudlaty-szczeniak-na-drodze-szybkiego-ruchu-129445/

Może w trójmiescie jest jakiś rozmnażacz takich piesków?

Posted

No ładne to małe, ale Wacia ma ładniejszy pyszczek.
A ludzie niestety lubią rozmnażać małe kudłate suczki. Te szczeniaczki to przecież takie słodkie kuleczki:shake:

Posted

no ten mały to dokładna kopia Waciulki - nawet biały kosmyk na łebku skopiował :lol:
aż dziwne, że 2 kundelki tak bliźniaczo podobne do siebie, a tego, kto go wyrzucił na ruchliwej ulicy to bym wysłał do krainy olbrzymów, niech go zadepczą...
u Waci wszystko dobrze - była tylko mała standardowa niedyspozycja brzuszkowa i troszke łapka Wacie bolała, ale biegała normalnie i skakała jak na trampolinie - już jest dobrze...
w czasie śniegów i mrozów nawet podczs krotkich spacerkow marzły łapki i trzeba było czasem rozgrzać/pomasować... a po spacerze płukanie łapek z ewentualnej soli i smarowanie poduszeczek linomagiem z pantenolem - tak ochronnie
mała wesoła, zaczepialska, uwielbia swoją piłeczkę, smakołyki i psiowe żelki o smaku kurczaka...

Posted

Wacia trzyma wagę... tylko zarosła mocno i futro stwarza wrażenie "tuszy" :lol:
kolejna odsłona Waci - nareszcie pokazała, że lubi ganiać za patyczkiem (tylko po co go taszczyć, Pańcio znajdzie drugi do rzucania) oraz za bryłkami ze śniegu lub lodu - a jak przy tym szczeka... :lol:

Posted

:evil_lol: E tam... nawet gdyby zjadła pani pantofellka, to co jej się stanie?
Przeciez na Wacię nie można się gniewać, prawda?
Ani głos, ani ręka na pieska się nie podniesie. Ona tylko do kochania!

Poprawiłam wacikowy avatarek :oops:tak, żeby Wacię lepiej było widać. Jeśli chcecie, to częstujcie się (rozmiar odpiowiedni na forum):

Posted

markofix napisał(a):
Wacia jest rozsądna i wie, że ja mam hopla na punkcie butów i moich nie wolno ruszać :). Kapcie domowe Pana, to zupełnie co innego :)

:grin::grin::grin:
Kochana Wacia