Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i jest w sweterku :lol: Widzisz to, co wkleiłam w poście 475?

Dogo ostatniuo szwankuje, avatary włączają sie i znikają. Ja Wacię widzę. Tylko Brazowej nie, chociaz rano widziałam.

Posted

markofix napisał(a):
a na kuperku ma odblask w kształcie motylka :). kupiłam na krakowskim bazarku :):):)

to dlaczego ja w duszy zobaczylam,ze w Sukiennicach jest sklep z ubrankami dla psow i Ty bylas tam z pracy i akurat sliczne ubranko....a pani sprzedajaca potrafila okreslic,jaki rozmiar,tylko po opisie pieska...

Posted

to super pomysł Betbet - głosujemy na walentynke dla zwierząt, jak wygramy to milka umieści ją na bilbordzie koło Opery Bałtyckiej - wejdź na wątek autorstwa Betbet - link w naszym podpisie

Posted

AAaa, Brązowa, ja ci zapomniałam o tej walentynce powiedzieć :splat:
Można było głosowac raz dziennie na walentynkę Betbecika, ona stworzyła taką dla psiaków. Głosowałam codziennie z 4 kont :evil_lol: - 2 w pracy i 2 w domu.

Wacikowie, świętujecie z Kilerkiem? :lol: :multi:

Co u was słychać?

Posted

Amen! Niech tak będzie, bo my bardzo tego chcemy :evil_lol: Że o Killerku nie wspomnę.

Wiesz Markofix, patrzę na link do petycji, który masz w podpisie i przyznam, że biłam się z myślami - podpisać czy nie. No i nie podpisałam.
Wystawiam na all. aukcje 17 sopociaków. Co będzie, gdy zabronią?
Cholerni rozmnażacze, to wszystko przez nich.