a-markofix Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 byliśmy dziś na filmie "Marley i ja" - super, tylko się spłakaliśmy na końcu i jakże byłem szczęśliwy, gdy po powrocie Wacia witała nas radośnie :loveu: Cioteczki - prawda, że Wacia ma piękną sylwetkę? ... a wet jak poszliśmy po kolejną porcję leków na serduszko stwierdził, że Watka jest za duża i nie ma wcięcia w talii - kazał odchudzić... :mad: no to teraz korzystamy z pieknej pogody i biegamy na 1,5 - 2 godzinne spacery po lesie. Jak nie ma psów w pobliżu to Wacia biega luzem, ale nie odbiega daleko i ciągle sprawdza, czy jestem :loveu: Quote
akucha Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Oczywiście, że Wacia jest IDEALNA!!! Okaz zdrowia i radości życia! Niech się wujcio wet nie czepia, słodkiego ciałka nigdy dosyć :loveu: Pokazałam dziś wacię mamie :lol: Była zachwycona! Ale czy to dziwne? :evil_lol: całuję Waciątko w czuprynkę, CMOK!!! (proszę przekazać) Quote
akucha Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dokładnie! Naoglądają się pism kobiecych i jęczą... Quote
szuwar Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ale po co Waci wcięcie? Przecież ona jest taka piękna. A ci weci to się w ogóle nie znają przecież... Quote
brazowa1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 wet niech popatrzy na siebie i na swoje wcięcie w talii :razz: Wacia wglada ładnie,zdrowo,jest okragla,ale absolutnie w normie.Poza tym wcale sie duzo nie objada,raczej trzeba ja zapraszac do jedzenia.W koncu jest jej dobrze,to nabrala cialka,widac,ze sie nie stresuje zyciem :) Quote
ALMA2 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Wy wiecie już, ale powiem jeszcze raz piękna Wacia i jej mimika - nie jedna aktorka mogłaby się się od niej uczyć wyrażania myśli i uczuć. I wiecie, rzeczywiście Wacia ostrzyżona wygląda ładnie, taka uczesana, tak królewna, – bo jak jest zarośnięta - to wygląda (tylko się nie obraźcie) na takiego małego rozczochrańca – chociaż dla mnie taki rozczochraniec też jest słodki:p. Quote
ponka1 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Jak tam Wacia w świateczne popołudnie? miłych spacerków, wesołego śmigusa- dyngusa, dobrego jedzonka życzymy Markofixom i pięknej księżniczce. Quote
a-markofix Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 święta minęły nam na spacerach, mała jest bardzo wytrzymała i nie straszne jej wzniesienia ;) Pańcio łapał czasem zadyszkę, a Wacia nic a nic... Pańcia przywiozla po świętach mnóstwo mięsnych smakołyków - Waciny nosek żył własnym życiem, mało nie odleciał :lol: oczywiście dziewczynka wszystkiego musiała spróbować, zaświadczam, że było pyszne... wczoraj był u nas pan, który będzie robił nam "mały" remoncik - Wacia urządziła sobie polowanie na jego buty, jak tylko się poruszył biegła by podgryzać :evil_lol: wcześniej zdarzyło się to 2 razy i czasem mała poluje na moje kapcie - pewnie nawyk z "dawnego życia" pyszczulka dzielnie wspiera mnie w walce z gołębiami-sraluchami :diabloti: ostatnio wypatrzyła gniazdo na naszym balkonie i po sprzątaniu pilnowała, żeby ptaki nie wróciły - kochana jest :loveu: korzystając z wolnej chwili czytam sobie początek wątku i w 2 dniu pobytu Watki u nas napisałem: "nadal próbuje opanować wersalkę, ale póki co nic z tego ;-) sępienie przy posiłkach, ale nie natrętne - jak zakapuje, że nic nie dostanie to idzie na swój fotelik..." dziś napiszę: naturalną sprawą jest, że Wacia korzysta z wersalek, śpi w łóżku i korzysta ze wszystkiego jako pełnoprawny członek rodziny ;) do posiłku siada razem z nami (sadowi się na wersalce między pańciostwem) uważnie obserwując z której strony przyleci smaczny kąsek... :lol::lol::lol: jak ten świat się zmienia, a my wraz z nim :lol::lol::lol: Quote
brazowa1 Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 piekne podsumowanie :lol::lol::lol: osobiscie uwazam ,ze nie ma nic fajniejszego,od wyluzowanego psa,ktory spi razem ze swoimi ludzmi.Jak to w szcześliwych stadach byc powinno :) Quote
a-markofix Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Wacia była z nami na 1-szo majowym spacerku do Sopotu - dzielnie maszerowała w obie strony, reszta weekendu pod znakiem lenistwa i wygrzewania się na słonku :lol: Quote
a-markofix Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 przed każdym spacerkiem trzeba się porządnie przeciągnąć: ktoś jest w kuchni :) Quote
a-markofix Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 na kilkugodzinnym spacerze z okazji 1 maja: odpoczynek ma Monciaku - u pana na kolanach najlepiej :) Quote
a-markofix Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 czasem chodzę w gości - zabierają mnie, bo potrafię się grzecznie zachowywać :) Quote
brazowa1 Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 ubranko jest suuuuuuuper :loveu: i wyglada na wygodne,taka dresiara teraz z Waci.Alescie mnie wystraszyli-popatrzylam na fotke z 'gości" i juz chciala osłupiec,ze sunia tak szybko odrasta,ale spojrzalam na date-fotka z marca:) nie wiem,czy sledzicie watek sterylizacyjny-ta mala,wypłochowata suczka czarna,zostala wysterylizowana,a wczoraj poszła do domu.Trzymajmy za nia kciuki!Dzieki za pomoc dla niej :) Quote
akucha Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Wacia skazana jest na szczęscie, wystarczy zerknąc na foteczki ze spaceu i z Monciaka. Pozdrawiam Markofixowie ;) Jaki ona ma rewelacyjny ten ogon! Cała jest THE BEST! Dresik fajny, wygląda w nim jak półroczna szczeniaczka :lol: nie wiedziałam, ze ona brązowe plamki ma. Pościelówki są najlepsze!!! Wyobrażacie sobie życie bez Waci? Bez tego złodzieja serc? Quote
a-markofix Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Życie bez Waci? - niemożliwe. Ostatnio Markofix szedł do pracy na 22:00, a ja wracałam dopiero o 23:00, więc zaprowadził Wacie w gości, żeby nie szczekała sama w domu po 22:00. Weszłam do pustego domu i jakoś tak smutno było, bo nikt mnie nie przywitał, nikt nie kręcił sie pod nogami i nie sępił w kuchni... Człowiek szybko sie do miłych i dobrych rzeczy przyzwyczaja. Cudnie jest mieć zwierzaka :) Quote
a-markofix Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 zielono mi... radosne zabawy na wiosennej trawce wszystko jest takie interesujące w cieniu drzew... Quote
a-markofix Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 nasza modelka w kolejnych odsłonach... i kilka ćwiczeń dla zgrabnej sylwetki... raz górą... raz dołem... Quote
a-markofix Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 wątek sterylkowy śledzę i cieszę się z każdej "ciachniętej", szczególnie jak idzie do domu ;) Brązowa - czemu dziękujesz nam za pomoc dla wypłoszka? przecież na wątku sterylkowym napisałaś, że: "czarny wypłoszek (sterylizowana dzieki kaerjot),poszła w niedziele do domu.Trzymajmy za nia kciuki." my też trzymamy kciuki za wypłoszka i za każdy "kooperek", który grzeje się w nowym domku :multi: aaa - ten kumpel Sabuni jest cudownym słodziakiem :lol: i Sabunia też ma coś w sobie :razz: zrobiłem Waci przegląd futra po spacerze i znalazłem 2 kleszcze - na szczęście chodzące, jeszcze nie wgryzły się w psiuńkę... Watka niby biała, ale ma coraz więcej pigmentu i już prawie całą skórkę ma czarną, więc trzeba bardzo uważnie szukać... jak Pańcia wróci to jeszcze swoim okiem "Waciulkę przeszuka" :loveu: Quote
brazowa1 Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 aaaa,Markofix,bo byly dwa czarne wypłosze,chyba za czesto uzywam tego określenia.Wypłosz kaerjot to ten: A "Wasz" na społke z iwlajn to ten ostatni z wysterylizowanych. Fotki Waci cudowne,jak jej nie kochac?:loveu: warto juz teraz zabezpieczyc Watke frontlinem.Nawet jezeli kleszcz sie wpije,to odpadnie (ususzy sie) w ciagu 24 godzin. Quote
a-markofix Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 zapomniałem, że Pańcia kupiła obrożę przeciwkleszczową - wystarczy czy kupić ten frontlin? Quote
Recommended Posts