Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zazdroszczę Waci, ana dostaje czesciej nowe fatałaszki niz ja;).
Ładny sweterek i fajnie widzieć Wacię.:p

Wacia, napisz co porabiasz i jak mija Tobie dzień.

Posted

Wacia to typowy kanapowiec, a raczej pościelowiec. Uwielbia się wylegiwać w pościeli. Zawsze wybiera miejsce, gdzie jest najbardziej miękko. Czasem na zlożonej kołdrze, a czasem na poduszce i jaśku :). Oczywiście lubi tez spacery, gdzie zaczepia i obszczekuje wszystkie psy i koty.
Od jakiegos czasu Wacia nie lubi gości. Sczeka na nich już od progu :(. Uspakaja sie dopiero wtedy, jak już usiądą. Przez cały czas Wacia jest czujna i każdy gwałtowniejszy ruch wywołuje kolejne psie krzyki.
Dziś Watka wybiera się ze swoim Pańciem ogladać walentynkę na przystanku tramwajowym :). Pewnie będą jakieś nowe fotki. Markofixowa.

Posted

brazowa1 napisał(a):
fotki sa na forum walentynkowym :),ale tylko Waci-fotomodelki z Betbet.

A gdzie to forum:hmmmm:, bo trochę troche niekumata z poruszaniem sie po necie:oops:.
Pomóżcie ciotki:modla:

Posted

Dziekujemy za zdjęcia.
Pewnie Wacia czytała, ze dwa razy bo to pierwszy raz w histori Polski, a kto wie czy i Europy walentynka dla czworonogów.
Tylko całować ten słodki pycholek Waci.

Posted

Ubranko doszło? Bo czekamy na prezentację :lol:
Ja waciulkę-walentynke najbardziej lubię w fioletach. mam sentyment do kubraczka zrobionego przez Pancię ;) On od serca taki.
Muszę jednak przyznać, że w niebieskim też jej pięknie, fotki spacerowe super :lol: W różowym też jej do buziaka jest.

Jaka ta Wacia śliczna i szczęsliwa, kto by pomyślał, że takie szczęscie ją spotka. Nieustająca radośc.