ALMA2 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Zazdroszczę Waci, ana dostaje czesciej nowe fatałaszki niz ja;). Ładny sweterek i fajnie widzieć Wacię.:p Wacia, napisz co porabiasz i jak mija Tobie dzień. Quote
a-markofix Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Wacia to typowy kanapowiec, a raczej pościelowiec. Uwielbia się wylegiwać w pościeli. Zawsze wybiera miejsce, gdzie jest najbardziej miękko. Czasem na zlożonej kołdrze, a czasem na poduszce i jaśku :). Oczywiście lubi tez spacery, gdzie zaczepia i obszczekuje wszystkie psy i koty. Od jakiegos czasu Wacia nie lubi gości. Sczeka na nich już od progu :(. Uspakaja sie dopiero wtedy, jak już usiądą. Przez cały czas Wacia jest czujna i każdy gwałtowniejszy ruch wywołuje kolejne psie krzyki. Dziś Watka wybiera się ze swoim Pańciem ogladać walentynkę na przystanku tramwajowym :). Pewnie będą jakieś nowe fotki. Markofixowa. Quote
brazowa1 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 JEST NASZA WAlentynka??????????????? Quote
a-markofix Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 już dawno. dziś markofix z wacią, betbet i cropka spotykają sie na przystanku o 14:)- przy walentynce. będą fotki robione. markofixowa. Quote
ponka1 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Oj, szkoda że nie weszłam tu wcześniej, bym zobaczyła Wacię z Wami na żywo przy Walentynce, no cóż ale czekam na fotki. Quote
ALMA2 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 i gdzie są fotki:roll:. czekamy i czekamy. Quote
brazowa1 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 fotki sa na forum walentynkowym :),ale tylko Waci-fotomodelki z Betbet. Quote
ALMA2 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 brazowa1 napisał(a):fotki sa na forum walentynkowym :),ale tylko Waci-fotomodelki z Betbet. A gdzie to forum:hmmmm:, bo trochę troche niekumata z poruszaniem sie po necie:oops:. Pomóżcie ciotki:modla: Quote
markofix1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f25/walentynka-dla-czworonogow-wygralismy-sa-zdjecia-130280/ Quote
ALMA2 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dziekujemy za zdjęcia. Pewnie Wacia czytała, ze dwa razy bo to pierwszy raz w histori Polski, a kto wie czy i Europy walentynka dla czworonogów. Tylko całować ten słodki pycholek Waci. Quote
markofix1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 na fotce oczywiście Markofix trzyma Wacię na rękach, a to śliczne zdjęcie zrobiła autorka walentynkowego zamieszania - Betbet ;) Quote
a-markofix Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 wczoraj było leśne spacerowe szaleństwo na śniegu Quote
a-markofix Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 kto pierwszy za szyszką poszukiwanie skarbów Quote
a-markofix Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ponka - właśnie pocztą idzie do nas kolejne ubranko dla Waci :lol: Quote
ponka1 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 No cudo, zastanawiam się w jakim kolorze najbardziej jej " do twarzy". Poza tym Wacia chyba ma w domku oddzielną szafkę ubraniową na te różne stroje ;) Quote
ALMA2 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Waci jest ... nie ma słów:p, piekna Minki strzela takie, ze ho , ho. Mnie w tym chabrowym ubranku powaliła:loveu::loveu:. Quote
akucha Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Ubranko doszło? Bo czekamy na prezentację :lol: Ja waciulkę-walentynke najbardziej lubię w fioletach. mam sentyment do kubraczka zrobionego przez Pancię ;) On od serca taki. Muszę jednak przyznać, że w niebieskim też jej pięknie, fotki spacerowe super :lol: W różowym też jej do buziaka jest. Jaka ta Wacia śliczna i szczęsliwa, kto by pomyślał, że takie szczęscie ją spotka. Nieustająca radośc. Quote
brazowa1 Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 dokladnie to samo chcialam napisac-w ręcznie robionym sweterku najładniej,bo od serca :) Wacia taka do kochania psinka,stworzona,aby cieszyc ludzi. Quote
a-markofix Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 no to może jutro uda mi się pstryknąć jakąś fotkę w nowym kubraczku - tym razem niebieski z czerwonym. Wacia wygląda w nim jak "dresiara" :):):). markofixowa. Quote
a-markofix Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 znajomy z bloku - 16-stoletni Ami: Quote
Recommended Posts