Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejjjjjjj :loveu: :loveu: :loveu: A najpiękniejsze to serduszkowe!!!

Najładniejsz sopocianka, bez dwóch zdań!!!!!

co porabiacie?

Trzeba zrobić na trójmiejskie wątek informacyjny o adopcjach starszych piesków i wkleić Waciulkę na czołówkę. Niech ludzie na oczęta przejrzą.

Posted

nasz kochana futrzasta panienka mimo soboty siedzi sama, ale tylko do 13, a potem wybieramy się na leśne spacerkowanie ;)

ciocia Brązowa - czy już możemy zacząć myśleć o strzyżeniu? chyba mrozów nie będzie, a w razie czego mamy ubranka... długaśne to waciulkowe futerko, ale za to ogonek ma teraz super prezencję - chyba go zostawimy :lol:

Posted

zauwazylam na fotkach,ze ogonek zrobił sie pierwsza klasa!
Mysle,ze jak nabardziej mozna pomyslec o strzyzeniu.Chociaz zobaczymy czy jeszcze przez miesiac nie skupic sie tylko na podrownaniu,co Wy na to?Sliczna jest taka puchatka!a te loczki na głowie,to mnie rozwalaja :lol:

Posted

Alma,Wacia juz ma dwie takie "przed i po" na swoim watku.
Ja lubie zarosnieta Wacie,ale panciostwo woli podcieta,bo wyglada szczeniaczkowato i maja racje-cos w tym jest.Puchata Wacia wyglada starzej.

Posted

Wacia po strzyżeniu wygląda jak szczenior - jest jeszcze piękniejsza, nie możemy się napatrzeć :lol:
jak "zrzuciła " futerko to nabrała wigoru - biega, skacze, szaleje podwójnie :evil_lol:
ciocia Brązowa wstaw prosze fotki, niech inne cioteczki pocieszą oczy :lol:

Posted

Wacia-kłebuszek do kochania

a to jest najlepsze :) 5 rodzajow jedzonka dla ksiezniczki,gdyby miala ochote cos przekąsic.Wacia trzyma linie,jest ladnie okraglutka,w sam raz,wyglada zdrowo i powabnie

nasza ksiezniczka

Posted

no czyż Wacia nie jest piękna :loveu:
ale jaka metamorfoza - futrzak / golasek :lol: oraz dojrzała dama / zwariowana smarkula :evil_lol:
my jak zwykle zachwycamy się naszą księżniczą i przyznajemy się, że troche ją rozpieszczamy :oops:

Posted

Co do misek z jedzeniem, to na codzień nie stoją tak jedna za drugą - to było tylko na użytek fotki. Wacia przecież musi mieć swobdny dostęp do jedzenia i picia.
Poza tym ona je stosunkowo niedużo, to nie jest psiak, ktory zjada wszystko co jest w misce. Czasem przez cały dzień nawet nie podejdzie do żarełka, ale przecież nie możemy dopuścić do tego, że Watka jest głodna, a w misce tylko powietrze... to byloby niehumanitane.
Jeśli chodzi o tę plastikową piłkę, to tam czasem wkładamy rozdrobnione smakołyki. Wacia wie, do czego słuzy ta piłka i często kładzie się koło niej i pilnuje. Niestety nie potrafi jej kulać :( i czeka aż my się tym zajmiemy :). Wtedy dopiero jest radość - smakołyki (chociaż nie wszystkie) znikają w zawrotnym tempie :)

Posted

Dziekujemy za zdjecia Waci, jest piekna.
bardzo podoba mi się na zdjęci gdzie pokazuje wszystkim,ale najbardziej to chyba Brazowej:eviltong: jęzor.
Cudny psiak.

Posted

Wacina mi nie pokazuje jezyka,bo lubi mnie i jest dobrze wychowana :)
to bardzo przytulaste,slodkie stworzenie.
Najbardziej mnie cieszy,ze chore serduszko ustabilizowane i sunia cieszy sie zyciem.Cudowna jest.

Markofix ja zartowalam z tym jedzonkiem,niech ma co najlepsze Waciulka,zwlaszcza,ze ladnie wyglada,ma ladne mieśnie na nozkach.

Posted

ładnej we wszystkim ładnie, nawet w wersji futrzastej :-)

jeszcze troche i dokopie się do morza...

... no trochę czepialski ten piasek...

... aleśmy się dobrali...

Wacia najlepiej czuje się w kuchni

Posted

O ludziska :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu:
Ależ BOSKIE foty!!!!!!
Markofix, jakie to wasze zdjęcie piękne!

To nienormalne, ale cieszę się, ze ktoś oddał ją do schronu. Nie mogłaby miec lepszego domu i bardziej kochajacych Ludzi!!!
Słoneczko nie pies :loveu:

Uwielbiam jej czuprynke, która teraz ma króciutką :roll:
myślę, że Wacia mogłaby miec kitkę! Jej pasuje.