brazowa1 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Bajeeera! :) :) jejku,ładnemu we wszystkim ładnie,a niebieski i chabrowy dla Waci stworzone. Dobry zakup! Quote
akucha Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Jejjjjjjj :loveu: :loveu: :loveu: A najpiękniejsze to serduszkowe!!! Najładniejsz sopocianka, bez dwóch zdań!!!!! co porabiacie? Trzeba zrobić na trójmiejskie wątek informacyjny o adopcjach starszych piesków i wkleić Waciulkę na czołówkę. Niech ludzie na oczęta przejrzą. Quote
a-markofix Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nasz kochana futrzasta panienka mimo soboty siedzi sama, ale tylko do 13, a potem wybieramy się na leśne spacerkowanie ;) ciocia Brązowa - czy już możemy zacząć myśleć o strzyżeniu? chyba mrozów nie będzie, a w razie czego mamy ubranka... długaśne to waciulkowe futerko, ale za to ogonek ma teraz super prezencję - chyba go zostawimy :lol: Quote
brazowa1 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 zauwazylam na fotkach,ze ogonek zrobił sie pierwsza klasa! Mysle,ze jak nabardziej mozna pomyslec o strzyzeniu.Chociaz zobaczymy czy jeszcze przez miesiac nie skupic sie tylko na podrownaniu,co Wy na to?Sliczna jest taka puchatka!a te loczki na głowie,to mnie rozwalaja :lol: Quote
markofix1 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ja jednak jestem za obcięciem Waci - wygląda wtedy prześlicznie :). Taka kudłata średnio mi sie podoba :( Quote
brazowa1 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 :lol: juz dobrze,juz nie forsuje :),w przyszlym tygodniu,od poniedziałku po południu mozemy sie umawiac :)? Quote
a-markofix Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 w środę otwarcie obiektu i mam nadzieję, że chociaż trochę zwolni się tempo pracy - wtedy zapraszamy na kawę - Wacia się ucieszy i my też ;) pozdrawiamy cioteczki... Quote
brazowa1 Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 aaa,jak Wacia zaprasza,to czekam z niecierpliwoscia do srody :) Juz otwarcie????? przeciez dopiero co zaczeto budowe :crazyeye: Quote
ALMA2 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 pewnie to wyglada na takie brzydkie podgladanie Waci, ale chetnie bym obejrzała zdjecia Waci z wizyty Brazowej w roli fryzjerki i jej dzieła.;) Quote
brazowa1 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Alma,Wacia juz ma dwie takie "przed i po" na swoim watku. Ja lubie zarosnieta Wacie,ale panciostwo woli podcieta,bo wyglada szczeniaczkowato i maja racje-cos w tym jest.Puchata Wacia wyglada starzej. Quote
a-markofix Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Wacia po strzyżeniu wygląda jak szczenior - jest jeszcze piękniejsza, nie możemy się napatrzeć :lol: jak "zrzuciła " futerko to nabrała wigoru - biega, skacze, szaleje podwójnie :evil_lol: ciocia Brązowa wstaw prosze fotki, niech inne cioteczki pocieszą oczy :lol: Quote
brazowa1 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 jasne,ze wstawie! wczoraj juz troche pozno bylo. Oczywiscie jak zawsze mam dylemat-ktore,bo napstrykalam kilkadzisiat-Wacia jest cudowna modelka,cudownym psem. Quote
ALMA2 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wstawiaj wszystkie, ja ciekawa Waci chętnie popatrzę:p na jej minki. Quote
brazowa1 Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Wacia-kłebuszek do kochania a to jest najlepsze :) 5 rodzajow jedzonka dla ksiezniczki,gdyby miala ochote cos przekąsic.Wacia trzyma linie,jest ladnie okraglutka,w sam raz,wyglada zdrowo i powabnie nasza ksiezniczka Quote
a-markofix Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 no czyż Wacia nie jest piękna :loveu: ale jaka metamorfoza - futrzak / golasek :lol: oraz dojrzała dama / zwariowana smarkula :evil_lol: my jak zwykle zachwycamy się naszą księżniczą i przyznajemy się, że troche ją rozpieszczamy :oops: Quote
markofix1 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Co do misek z jedzeniem, to na codzień nie stoją tak jedna za drugą - to było tylko na użytek fotki. Wacia przecież musi mieć swobdny dostęp do jedzenia i picia. Poza tym ona je stosunkowo niedużo, to nie jest psiak, ktory zjada wszystko co jest w misce. Czasem przez cały dzień nawet nie podejdzie do żarełka, ale przecież nie możemy dopuścić do tego, że Watka jest głodna, a w misce tylko powietrze... to byloby niehumanitane. Jeśli chodzi o tę plastikową piłkę, to tam czasem wkładamy rozdrobnione smakołyki. Wacia wie, do czego słuzy ta piłka i często kładzie się koło niej i pilnuje. Niestety nie potrafi jej kulać :( i czeka aż my się tym zajmiemy :). Wtedy dopiero jest radość - smakołyki (chociaż nie wszystkie) znikają w zawrotnym tempie :) Quote
ALMA2 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dziekujemy za zdjecia Waci, jest piekna. bardzo podoba mi się na zdjęci gdzie pokazuje wszystkim,ale najbardziej to chyba Brazowej:eviltong: jęzor. Cudny psiak. Quote
brazowa1 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Wacina mi nie pokazuje jezyka,bo lubi mnie i jest dobrze wychowana :) to bardzo przytulaste,slodkie stworzenie. Najbardziej mnie cieszy,ze chore serduszko ustabilizowane i sunia cieszy sie zyciem.Cudowna jest. Markofix ja zartowalam z tym jedzonkiem,niech ma co najlepsze Waciulka,zwlaszcza,ze ladnie wyglada,ma ladne mieśnie na nozkach. Quote
a-markofix Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ładnej we wszystkim ładnie, nawet w wersji futrzastej :-) jeszcze troche i dokopie się do morza... ... no trochę czepialski ten piasek... ... aleśmy się dobrali... Wacia najlepiej czuje się w kuchni Quote
a-markofix Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 ... albo u Pana na kolankach... Wacia przed wizytą cioteczki Brązowej.... ... i po strzyżeniu... nie ma to jak mięciutka kołderka... Quote
a-markofix Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 strasznie nudna jest praca modelki... buziaczki dla wszystkich cioteczek Quote
akucha Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 O ludziska :multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Ależ BOSKIE foty!!!!!! Markofix, jakie to wasze zdjęcie piękne! To nienormalne, ale cieszę się, ze ktoś oddał ją do schronu. Nie mogłaby miec lepszego domu i bardziej kochajacych Ludzi!!! Słoneczko nie pies :loveu: Uwielbiam jej czuprynke, która teraz ma króciutką :roll: myślę, że Wacia mogłaby miec kitkę! Jej pasuje. Quote
Recommended Posts