gagata Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Zenuś, a ja dopiero teraz ciebie wypatrzyłam ????taka gapa.....:shake: Quote
mru Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Natussiaa'] beciu, ryczec mi sie chce jak patrze na te fotki boże... Quote
Neczka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Co dopiero, jakbyś zobaczyła na żywo...:shake: Dobranoc, maleńki :sleep: Quote
Becia66 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ślepaczku kochany, wierze głęboko że i ty domek znajdziesz.....a na razie:calus: i to mocno !!! Quote
Becia66 Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Wiecie co ? mam pomysł......:PROXY5: Kilka miesięcy temu założyłam wątek Benkowi / imię Zenek dałam na zasadzie kojarzenia go z tamtym /. Z tym tekstem Benek wystartował na allegro wyróżnionym i chyba po 3 dniach domek znalazł...:lol: Pan który go zabrał mówił że czytał ogłoszenie i płakał i od tego momentu Benek był jego. a czekał biedak w schronisku gdzieś 8 lat. Przerobie tekst Benka na potrzeby Zenka tzn. zamiast stary dam ślepy, ciutke przerobię i będzie jak znalazł....:multi: O autoryzacje nikogo prosić nie musze bo tekst jest mój.....:eviltong: Co o tym sądzicie ? o stary '' JUŻ W NOWYM DOMU!! Pan z synem stają przed boksem i słyszę - ,,ale piękny owczar -tylko stary" i idą dalej. Pies nawet głowy nie podniósł jakby rozumiał, co przed chwilą powiedziano. Serce mi pękło. Stary - wyrok !!!. Domu nie bedzie. A w boksie na klepisku leży piękny, mądry, łagodny pies, sierść skołtuniona i sponiewierana jak jego całe ciało i dusza. Domu nie będzie bo wiek nie ten. Jedna wielka kupa nieszczęścia. I pomyślałam, że może jednak ktos kiedyś podejdzie do tego boksu i powie -,,jaki piekny owczar - zabieramy go ze sobą ''. I Benek podniesie nieśmiało głowę i spojrzy tymi smutnymi oczami, że niby się przesłyszał.... że to niemożliwe.... Nie jest jeszcze taki stary, zęby w niezłym stanie, oczy wyrażne ,wzrok przejrzysty - bez zaćmy. Myślę że on młodszy niż wygląda tylko taki wyniszczony.....i zrezygnowany..... Piękny i mądry owczar Benek, oaza spokoju i łagodności przebywa w schronisku w Orzechowcach k/ Przemyśla. Chodząca dobroć, pokora i pogodzenie ze złym losem. Zmieńmy mu ten los...... Kontakt- [email protected] 606262450 Quote
mru Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 ojej no tak! przecież Benek tak nieoczekiwanie domek znalazł :D tak tak beciu to super pomysł! Quote
gagata Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 I bardzo dobrze! Od razu widać rękę gospodyni...:lol::cool3: Quote
mru Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 ja tez sie zegnam, do jutra! Gacek juz :sleep2: <--- dosłownie (na poduszce) Ty Zeniu tez tak będziesz spał... na pewno. Quote
TYGRYS-ica. Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 tekst jest swietny na pewno pomoze :p Zenus trzymaj sie juz niedlugo i ty bedziesz mial domek :-) Quote
Neczka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zenusiu, jak przyjedziemy do Ciebie z Ewelajną, to wymiziany będziesz za wszystkie czasy :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Zenus dzisiaj chował sie w cieniu bo było bardzo upalnie Quote
dziadziowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Wykańczam się nerwowo i psychicznie tutaj!!! Tyle nieszczęść i bólu. Co wejdę na jakiś wątek obiecuję sobie nie klikać na banerki ale nie mogę:placz: jednak dobrze widzieć tyle dobrych serc i ludzi którzy ufają sobie mimo że często nie znają się osobiście i wspierają się w walce o lepszy świat dla zwierzaków. To jest piękne:loveu::-( Quote
Recommended Posts