dziadziowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Usiadł sobie w wannie i poddawał się z widoczną rozkoszą ciepłej wodzie i pianie:loveu: a dziś go przyłapałam na tapczaniku- no i co robić było. kocyk na tapczanik i wypoczywał. ale ciągle jeszcze nie może się zdecydować.Kocyk, materacyk czy tapczanik:) wszamał kolacje i znowu śpi. na dwór tylko siusiu i z powrotem- kuśtyk, kuśtyk do domciu;) Quote
dziadziowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 wysłałam Albiemu kolejną porcję zdjęć Kapitana Leniuszka;) Quote
halcia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Moje słodkie,odsypia niedole schroniskowa.To jak mu kapiel sprawia taka przyjemnosć,to mu trzeba za jakis czas powtórzyc,a moze wode lubi?i jakas miedniczka na ogrodzie?A zdjęcie Kapitana Leniuszka w kapieli jest?.Kasia szybko! Quote
dziadziowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nie ma bo nie miał kto robić. ale z następnej obowiązkowo:loveu: Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 własnie wrocilam ze spaceru i juz napadam na skrzynkę i wstawiam zdjęcia :) Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Dziadziowa kochanie ale Ty mi wyslałaś te same zdjęcia co kiedyś chyba ... :) chociaż, moment chyba są cztery nowe ale w tym samy pokoju co tamte :) A co ta! wstawiam co mam i tak dogomany będą sie cieszyć :D ..... dziwi mnie kurcze rozmiar 5 KB - coś kurteczka nie tak :) Z drugiej strony mam piekne znaczki pocztowe :) hehe na dzień dziadka :) Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/349/511f12160cdacd14.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/264/c46017ffaf68f4dd.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/342/d620f5622c2bbd68.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/342/a9ca8eeefbed5b3f.jpg[/IMG][/URL] Quote
Becia66 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dziadunio z klepiska dziurawej budy przeniósł sie na miękkie dywany...:eviltong::loveu::loveu: Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='albiemu'] Z drugiej strony mam piekne znaczki pocztowe :) hehe na dzień dziadka :)[/quote] haha :) a Dziadzio cudny widać po minie, że nie dowierza ale jednak juz w sumie jak u siebie ;) Quote
rybon36 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 O Jezu...... tylko tyle powiem. Udało się !!!!!!! teraz kolej na Chaplina, Orzeszka i im podobnych. Quote
Neczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Ale szkoda, że fotki dalej takie małe... zgrałabym na aparata na jutro do schroniska :roll: Quote
rybon36 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 małe jest wszak piękne.....dla niego to poezja w małym formacie to widać,napiszcie dokłądnie jak on tam, bo to najciekawsze, corobijak się aklimatyzuje ja chcę wiedzieć dokładnie, to wzbogaca moje doświadczenia życiowe,opowiadajcie szczegółowo,poprosze!!! Quote
izzie1983 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kurcze, 10 dni mnie tylko nie było, a tu już 2 pieski moje ukochane mają domek! Jesteście wielkie! Pełny szacunek :-) Quote
siekowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :-o Dziadziunio już w domku super wiadomość! :multi::loveu::multi: Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 trzeba tak samo wydelegować staruszków z Azylu :D Quote
black_cat Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 czlowieka nie ma kilka dni i taaaakie wieści :) Quote
siekowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No właśnie w samym azylu dużo staruszków czeka. Ludzie najczęściej przychodzą po małe młodziutkie psy jednak zdarzają się też wspaniali ludzie (np. Ty Mru) :loveu: , którzy przychodzą po staruszki :) Dla mnie starsze psiaki są najfajniejsze :loveu: Na dogo mam zaznaczone jakieś 60 wątków staruszkowych do których zaglądam w wolnej chwili. Ostatnio pojawiło się tyle super wątków zbiórczych (dla psiaków kalekich, niewidomych i trójłapków) a mi się marzy taki dla wszystkich staruszków z czego później można by było robić stronę. Teraz mam tylko nędznego bloga ale może pod koniec sierpnia kiedy będę mieć więcej czasu uda się robić coś więcej :) Quote
mru Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 o tym samym pomyślałam - wątku zbiorczym dla starszych psiaków, tylko to dużo pracy i nie wiem czy podołam... bo staruszków jest tak dużo :( wszędzie... :( eeehh :shake: ale ja np. chcąc z Azylu adoptować od razu zaznaczyłam, że ma być staruszek ;) więc zdarza się, że ktoś starszego szuka chyba... i taki wątek by sie przydał. w Azylu jest tyle wspaniałych staruszków, które naprawdę nie muszą tam byc... (załóż[B]my[/B] chociaż wszystkim wątki może?) jak Dziadzia? :D:D:D Simba czy Kapitan? ;) Quote
Ra_dunia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dziadziowa - obstawiam Kapitan Danny :) Pięknie się u Was na dywanie prezentuje :) Quote
dziadziowa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Dziś w nocy byliśmy wszyscy zadziwieni Kapitanem! Wgramolił sie do nas do pokoju i spokojnie spał. Ale wraz z nadejściem godziny 5- wstąpił w niego szwędacz, ćlamkacz, drapacz, obcałowywacz, miziacz i co się da! Ja otwieram oczy a tu NOS!!! Potem mokry całus, spacer na dwór, powrót i po pół godzinie powtórka:lol: Moja mama też z nim miała wesoło- obudziła się, odwraca a tam... kto zgadnie kto leżał obok? Nie uwierzylibyście jaki on sie zrobił żywy! Myślałam że mu ta apatia zostanie a teraz- wozi się po dywanie machając ogonkiem, chodzi za nami krok w krok (nawet nocą do toilety;)) całuje nas, zagląda w oczy gdy coś jemy z podtekstem DAAAAJJJJ, podtyka głowę do drapania i... no wogóle pociecha straszna:loveu: Quote
MagYa^^ Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 OOOOOOO MATKO!! Jake super wiesci !!! :loveu: Dziadziuniowi gratuluje wspanialej rodziny, a rodzinie uroczego psa :multi: Quote
Reno2001 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Takie wiadomości to balsam na duszę :loveu:. Tylko błagam o fotki, bom się stęskniła za psiakiem :biggrina: . Quote
albiemu Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 wiele radości dajecie sobie nawzajem :D JAKIE TO PIĘKNE! :) ... tyle lat nikt na niego uwagi nie zwrócił i zmarnowałoby się takie fantastyczne psisko w schronsiku .... Dziękuję :) Quote
Recommended Posts