Reno2001 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='dziadziowa']Tak- i wielki ignorant. Prawdziwy maczo:) A co? Jest u siebie to ma prawo zachowywac sie jak maczo ;). Kapitanie Danny - poszczęściło ci się nasamowicie :-D. Trzymam kciuki za diagnozę weta !!! Quote
Ra_dunia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kapitan Danny wygląda super :) nawet na mikroskopijnych zdjęciach :D Quote
dziadziowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Za jakąś chwilę wyślę następne zdjęcia według instrukcji :lol:zobaczymy... Quote
halcia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jaka by nie była,ta rozdielczosć na zdjęcia czekamy.Dziaduńku buziaki,bądż sobie macho! Quote
dziadziowa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zdjęcia wysłałam do Albiemu i Gallegro. Może coś z tego wyjdzie;) Quote
gallegro Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 dziadziowa napisał(a):Zdjęcia wysłałam do Albiemu i Gallegro. Może coś z tego wyjdzie;) Stanę na głowie, żeby moje były większe, niż albiemu :lol: Tylko, że... hmm... nie doszło do mnie nawet jedno zdjęcie :shake: Czy aby na pewno poprawnie napisałaś adres :razz: Nie chcę ułatwiać życia spamerom, dlatego podam Ci go w oryginale na PW. Quote
albiemu Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='gallegro']Stanę na głowie, żeby moje były większe, niż albiemu :lol: . zlosliwiec :D heheh do mnie doszły więc zaraz spróbuje coś wkleić i postaram sie aby były większe niż gallegro ... chociaż zaraz ... zaraz :diabloti: - jeszcze nic nie wkleił :eviltong: Quote
gallegro Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Właśnie odbieram ;) Wygląda na to, że są w oryginalnej, dużej rozdzielczości. Pasek postępu przesuwa się jak żółw ;) Quote
gallegro Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 albiemu napisał(a):(...)jeszcze nic nie wkleił :eviltong: Panie puszczam przodem :evil_lol: Quote
albiemu Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 gallegro napisał(a):Panie puszczam przodem :evil_lol: Nasza Kamila wysłała piękne zdjęcia w dużej rozdzielczości :multi: więc koniec miniaturyzacji na wątku i znaczków z okazji dnia dziadka :diabloti: Gallegro ... no Ciebie nie da się nie uwielbiać za ten cięty jęzor :D hehehe i proszę jak możesz wstaw pozostałe bo ja musze jeszcze trochę czynności pod kątem transportu psiaków na piątek poczynić - DZIĘKUJE :loveu: Quote
Wet-siostra Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Śledzę cichaczem wątek i nie mogę się nacieszyć...:loveu: :multi::multi::multi: :loveu: Dziadzio w domu...Cuda jednak się zdarzają...:loveu: A do Gallegro trochę szacunku poproszę...:diabloti: To jeden z nielicznych wujków na dogo...:evil_lol: Jest w mniejszości,więc to obiekt chroniony...;) Quote
albiemu Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 wiem, że chroniony i pomimo minaturyzacji na wątku odważnie na nim jest :) z wielkim sercem, doświadczeniem i jak zwykle niezastąpiony w pomocy. Wielki szacun dla niego! :) Pozdrawiam Cie i ściskam gallegro :) Quote
albiemu Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 no piękny jest :) ... coraz piękniejszy :) - miód na serce :) Quote
halcia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Też zwróciłam uwage na zadarty nosek,ale w ogóle pysio Dziadzia b.mi sie podoba Quote
gallegro Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 halcia napisał(a):Też zwróciłam uwage na zadarty nosek,ale w ogóle pysio Dziadzia b.mi sie podoba Wydaje mi się, że i ja mam nieco zadarty nosek :roll: Wydaje mi się też, że jestem... dziadkiem ;) Czy to oznacza, że... hmm... :oops: :eviltong: Quote
Recommended Posts