Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ten pies miał tyle szcześcia...

zycze wszystkim, zeby mogli brac takie psiaki
w jak największych ilosciach (przede wszystkim zycze tego sobie...:diabloti:)

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziadziowa napisał(a):
dziś zdjęć nie będzie bo nie miałam kiedy robić a i tak Kapitan caaaały dzień przespał:shake: Upał- wiadomo;)

Chyba będziemy musieli się pogniewać :mad: :lol:
Jutro ostateczny termin :razz: ;)

Posted

Tak jest- jutro obowiązkowo:lol: a Kapitanos dziś bije rekordy lenistwa- ani na kiełbaskę ani na na miłe słówka ;) na dwór nie dał sie namówić. Tylko obowiązkowe siusiu i zpowrotem:shake: a świeżego powietrza nie raczył zażyć w nadmiarze :shake: ojojoj

Posted

Psiaki w podeszłym wieku tak mają ;)
Mój Jurand z avatara, również niechętnie wychodzi z domu, kiedy jest zbyt gorąco. Skubaniec potrafi też wybadać, że pada, albo padał niedawno deszcz. Boi się chyba, że łapki sobie pobrudzi ;-) Prawdopodobnie diabeł rejestruje to uszyskami, które ze względu na całkowitą ślepotę, ma baaardzo sprawne. Idącego cichutko znienawidzonego Bonusa, usłyszy z odległości kilkunastu metrów :razz:
Kiedy chcę go na siłę wyprosić z domu, rozpłaszcza się na podłodze i zachowuje się tak, jakby chciał powiedzieć... no, spróbuj mnie wziąć na ręce... hehehe :lol: Kiedy w istocie próbuję tego manewru, fika koziołki i mam poważne problemy, żeby bezstresowo i bezpiecznie unieść go do góry.
Przy całej swej "złośliwości" jest przekochany, więc wszystkie fanaberie uchodzą mu na sucho ;)
A póżniej dziwię się, że mnie zupełnie nie słucha :cool3:

Dziadziuś musi jeszcze przywyknąć do nowych warunków.
Jak się rozkręci, będziesz jeszcze prosić, żeby był spokojny tak jak teraz ;)

Posted

A no się szwenda tyle że nie w nocy a nad ranem. I on chyba tęskni za schroniskiem. Dziś leżał na schodku i tak cichutko i urywanie wył po troszku. Biduś tyle lat tam żył że chciałby wrócić (tak tak- dziś zwiał mojemu mężowi;) gonił go na boso po żwirze a on dawał jak szalony:lol:) no cóż- potrzebuje czasu i dużo:loveu:
No i dziś wyszedł z niego prawdziwy LEW!!! W drzwiach spotkał się z Miśkiem i każdy chciał wejść pierwszy no i... się złapali. No i co wy na to że to Misiek wyszedł troszkę poszkodowany(bardziej na dumie) a Kapitanos z podniesionym ogonem:evil_lol: mi z resztą też się oberwało w czasie interwencji;) Jak to faceci- lubią się ale czasem po mordzie dać sobie muszą;)
Dopiero będzie sie działo jak zobaczą Buneke- sunie mojej siostry. Ale ona po sterylce także chyba będzie OK.

Posted

starzy ludzie też tak maja ale nie minie chwil kilka i przywyknie do zmiany, skoro śpi w pokoju to znaczy,że tak tylko musiał jak to dziadzio sobie ponarzekać i tyle, ma to w konstytucji zapisane :p

Posted

My fcemy foty!My fcemy foty!:evil_lol:
Wujku Gallegro-a ja już pooomału załapałam wklejanie zdjęć...:lol: Co prawda ich obróbka to nadal Wyższa Szkoła Jazdy,ale wklejam.I to nawet po parę w jednym poście!;) Sam zobacz...Zapraszam na wątek Koliego i Lusi...:p

Posted

Wet-siostra napisał(a):
(...)Sam zobacz...Zapraszam na wątek Koliego i Lusi...:p

Uważaj... potrafię przyczepić się do wszystkiego :cool3: .
W poprzednim wcieleniu musiałem być rzepem :roll: ;)

Posted

Nie boję się...:p Twórcza krytyka jest niezbędna do wzrostu talentu...:eviltong:
A tak na poważnie-to duuużą zasługę w jakości zdjęć ma fakt,że w końcu mam komórkę z porządnym aparatem...:evil_lol: Tamta robiła niezbyt wyraźne fotki...:roll: Przy tej-nie trzeba być geniuszem...;)

Posted

gallegro napisał(a):
>albiemu, nie możesz dać plamy :razz: Dawaj dużo i... duże ;)

Miałam dylema z kompem ostatnio, ALE dzisiaj jak wrócę z pracy powinien być już po leczeniu więc wstawię. Przepraszam moi drodzy, że musicie jeszcze poczekać :)

Gallegro ja mam wielkie serce, wielkie umiejętności ... wszystko kurteczka mam wielkie więc i zdjęcia takie będą ;) ...

Dziadeczku całuję w ten Twój zadarty kinolek :)