mru Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ten pies miał tyle szcześcia... zycze wszystkim, zeby mogli brac takie psiaki w jak największych ilosciach (przede wszystkim zycze tego sobie...:diabloti:) Quote
albiemu Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 ma słodziak jeden nawyk ... zakładanie łapy na łapę :D Quote
halcia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Gallegro ,tak.Dziadku,drogi dziadku.....ale ci dobrze! Quote
dziadziowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 dziś zdjęć nie będzie bo nie miałam kiedy robić a i tak Kapitan caaaały dzień przespał:shake: Upał- wiadomo;) Quote
gallegro Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 dziadziowa napisał(a):dziś zdjęć nie będzie bo nie miałam kiedy robić a i tak Kapitan caaaały dzień przespał:shake: Upał- wiadomo;) Chyba będziemy musieli się pogniewać :mad: :lol: Jutro ostateczny termin :razz: ;) Quote
dziadziowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Tak jest- jutro obowiązkowo:lol: a Kapitanos dziś bije rekordy lenistwa- ani na kiełbaskę ani na na miłe słówka ;) na dwór nie dał sie namówić. Tylko obowiązkowe siusiu i zpowrotem:shake: a świeżego powietrza nie raczył zażyć w nadmiarze :shake: ojojoj Quote
gagata Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Nie dziw się mu..w dotychczasowym życiu tego powietrza to miał w nadmiarze...Teraz co innego go cieszy:lol: Quote
dziadziowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Właśnie Kapitan dostał pseudonim artystyczny- :turn-l:Fiorelli. txt- moja Mami;) Quote
halcia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Zrobi sie chłodniej ,to pobuszuje!A jak ze szwendaniem w nocy?Dalej? Quote
gallegro Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Psiaki w podeszłym wieku tak mają ;) Mój Jurand z avatara, również niechętnie wychodzi z domu, kiedy jest zbyt gorąco. Skubaniec potrafi też wybadać, że pada, albo padał niedawno deszcz. Boi się chyba, że łapki sobie pobrudzi ;-) Prawdopodobnie diabeł rejestruje to uszyskami, które ze względu na całkowitą ślepotę, ma baaardzo sprawne. Idącego cichutko znienawidzonego Bonusa, usłyszy z odległości kilkunastu metrów :razz: Kiedy chcę go na siłę wyprosić z domu, rozpłaszcza się na podłodze i zachowuje się tak, jakby chciał powiedzieć... no, spróbuj mnie wziąć na ręce... hehehe :lol: Kiedy w istocie próbuję tego manewru, fika koziołki i mam poważne problemy, żeby bezstresowo i bezpiecznie unieść go do góry. Przy całej swej "złośliwości" jest przekochany, więc wszystkie fanaberie uchodzą mu na sucho ;) A póżniej dziwię się, że mnie zupełnie nie słucha :cool3: Dziadziuś musi jeszcze przywyknąć do nowych warunków. Jak się rozkręci, będziesz jeszcze prosić, żeby był spokojny tak jak teraz ;) Quote
dziadziowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A no się szwenda tyle że nie w nocy a nad ranem. I on chyba tęskni za schroniskiem. Dziś leżał na schodku i tak cichutko i urywanie wył po troszku. Biduś tyle lat tam żył że chciałby wrócić (tak tak- dziś zwiał mojemu mężowi;) gonił go na boso po żwirze a on dawał jak szalony:lol:) no cóż- potrzebuje czasu i dużo:loveu: No i dziś wyszedł z niego prawdziwy LEW!!! W drzwiach spotkał się z Miśkiem i każdy chciał wejść pierwszy no i... się złapali. No i co wy na to że to Misiek wyszedł troszkę poszkodowany(bardziej na dumie) a Kapitanos z podniesionym ogonem:evil_lol: mi z resztą też się oberwało w czasie interwencji;) Jak to faceci- lubią się ale czasem po mordzie dać sobie muszą;) Dopiero będzie sie działo jak zobaczą Buneke- sunie mojej siostry. Ale ona po sterylce także chyba będzie OK. Quote
Neczka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja o jego żwawości się przekonałam, kiedy odwiedziłam Dziadeczka w sadku z sunią, która miała cieczkę...:roll: Quote
dziadziowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 no żwawy jeszcze starszy pan:lol: ale jakże kochany:loveu: Quote
halcia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Dziadziowa,Ty powaznie myslisz,ze on teskni za schroniskiem? Quote
dziadziowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Nie wiem sama- tyle lat tam żył i może tęskni... jeszcze się nie przyzwyczaił. Teraz śpi u Mami w pokoju. Damy radę.:loveu: Quote
rybon36 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 starzy ludzie też tak maja ale nie minie chwil kilka i przywyknie do zmiany, skoro śpi w pokoju to znaczy,że tak tylko musiał jak to dziadzio sobie ponarzekać i tyle, ma to w konstytucji zapisane :p Quote
dziadziowa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No dziś odbyła się druga kąpiel- zdjątka wysyłam Albiemu;) Quote
gallegro Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 dziadziowa napisał(a):No dziś odbyła się druga kąpiel- zdjątka wysyłam Albiemu;) >albiemu, nie możesz dać plamy :razz: Dawaj dużo i... duże ;) Quote
Wet-siostra Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 My fcemy foty!My fcemy foty!:evil_lol: Wujku Gallegro-a ja już pooomału załapałam wklejanie zdjęć...:lol: Co prawda ich obróbka to nadal Wyższa Szkoła Jazdy,ale wklejam.I to nawet po parę w jednym poście!;) Sam zobacz...Zapraszam na wątek Koliego i Lusi...:p Quote
gallegro Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wet-siostra napisał(a):(...)Sam zobacz...Zapraszam na wątek Koliego i Lusi...:p Uważaj... potrafię przyczepić się do wszystkiego :cool3: . W poprzednim wcieleniu musiałem być rzepem :roll: ;) Quote
Wet-siostra Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Nie boję się...:p Twórcza krytyka jest niezbędna do wzrostu talentu...:eviltong: A tak na poważnie-to duuużą zasługę w jakości zdjęć ma fakt,że w końcu mam komórkę z porządnym aparatem...:evil_lol: Tamta robiła niezbyt wyraźne fotki...:roll: Przy tej-nie trzeba być geniuszem...;) Quote
albiemu Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 gallegro napisał(a):>albiemu, nie możesz dać plamy :razz: Dawaj dużo i... duże ;) Miałam dylema z kompem ostatnio, ALE dzisiaj jak wrócę z pracy powinien być już po leczeniu więc wstawię. Przepraszam moi drodzy, że musicie jeszcze poczekać :) Gallegro ja mam wielkie serce, wielkie umiejętności ... wszystko kurteczka mam wielkie więc i zdjęcia takie będą ;) ... Dziadeczku całuję w ten Twój zadarty kinolek :) Quote
Recommended Posts