Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 990
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziadziowa jesli Dziadzio nie zostaje Dziadziem ,mam prppozycje na imie FUKS,:multi:bo miał niesamowitego fuksa czy farta,FART gorzej wołac,dawaj relacje co słychac,chyba,ze noc odsypiasz:eviltong:Dziaduniu buziaczki,kochany staruszku.

Posted

[quote name='madziorna']I wątek przenieść do "Już w nowym domu"? :razz:
Można napisać do jakiegoś z modów tego działu. Ja tak robię przy swoich wątkach, bo nim ktoś to wypatrzy...:roll::eviltong:

Posted

[quote name='Neczka']Można napisać do jakiegoś z modów tego działu. Ja tak robię przy swoich wątkach, bo nim ktoś to wypatrzy...:roll::eviltong:

Tak też właśnie zrobiłam :p

Posted

Reno2001 napisał(a):

Z jednym Dziadzio w Łodzi się zachował: ani razu mi nie obsikał kątów :eviltong:.

No to miałaś farta bo ja o 5 rano musiałam myć wszystkie kąty i podłogi..:evil_lol::eviltong:

Posted

Nieee- Dziadzio śpi. Pojadł, został wykąpany co mu sie wyraźnie spodobało i UWAGA- pomachał dziś dwa razy ogonkiem:lol: w nocy latałam z nim na siuśku 4 razy i cały dzień przymulony bo zanim obwąchał wszystkie krzaki i kątki;)

Posted

Nieźle :lol:. On faktycznie ma szwędacza nocą :eviltong:. Zresztą nie ma co sie dziwic-pierwsza noc w nowym miejscu. Ma prawo byc zdezorientowany po całej tej akcji podróżnej .

Posted

Z braku chwilowego (mam nadzieję :cool3:) braku zdjęc z nowego domu, wstawiam dla przypomnienia fotkę z pobytu Dziadzia u mnie.

Dziadziowa, czy wymyśliliście już jakieś nowe imię dla niego?

Posted

Matko aż trudno uwierzyć. To się nazywa ekspresowe szukanie domu...
Takie szczęście ale też i psiak niezwykły....
Trzymajcie się i... wklejajcie zdjęcia, bo chłopak cudny :-)

Albiemu a co z tym czarnym, chorym biedakiem :-(
Może jakaś zrzutka chociaz na badania, może można mu jakoś z tym świszczącym oddechem pomóc? Może jakieś leki by mu pomogły choć lżej oddychać? Pocieszyć się choć letnią pogodą jeśli (póki co) domu nie widać...

Posted

Fasolka Czrnuszek ma dom pod Warszawą ale nie moge znaleźć kogoś kto odemnie go weźmie w polowie trasy - widzę, że z Warszawy jesteś może pomożesz??

A to szwędalstwo nocne to ma wyjasnienie - starsze i bardziej wylęknione psy wychodzą z ukryć w schronisku najczęściej nocą aby zjeść ... dotyczy to szczegolnie źle dobranych psów, jeśli są silne psiaki z tymi slabszymi, ktore obrywają za wszystko i za nic ...

Dzidziowy normalnie miał szczęścia tyle że hej :)

Posted

On mały szwendacz/a może takie własnie imie,jest zabawne/jeszcze 10 lat pozyje,bo mu sie dobrobyt spodoba.Dziaduniu,hura!Dziadek Szwendacz piękny i wykapany,ale mu ulżyło.I ze sie nie bał kąpieli?