Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 hop, hop... dziadziowa pisz coś, bo my tu jak na szpilkach siedzimy. ups, przepraszam SZPiLKA23 :evil_lol: ... Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Was też tak cieszy to, że Dziadzio ma dom jak i mnie ... naprawdę aż serce rośnie :D Quote
Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 albiemu napisał(a):Was też tak cieszy to, że Dziadzio ma dom jak i mnie ... naprawdę aż serce rośnie :D No, ja jestem w to jakby mocno zaangażowana :cool3::cool3::cool3: Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Reno ja wiem kochana :D i dziękować będę zawsze :D Quote
gagata Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Oj,żeby tak i innym wątkom można było zmienić tytuły na taki jak ten... Quote
madziorna Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Moze by tak temat zmienic ;) I wątek przenieść do "Już w nowym domu"? :razz: Quote
halcia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dziadziowa jesli Dziadzio nie zostaje Dziadziem ,mam prppozycje na imie FUKS,:multi:bo miał niesamowitego fuksa czy farta,FART gorzej wołac,dawaj relacje co słychac,chyba,ze noc odsypiasz:eviltong:Dziaduniu buziaczki,kochany staruszku. Quote
madziorna Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Do przenoszenia to nie my ;) Już ja się tym zajmę :-P Quote
Neczka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='madziorna']I wątek przenieść do "Już w nowym domu"? :razz: Można napisać do jakiegoś z modów tego działu. Ja tak robię przy swoich wątkach, bo nim ktoś to wypatrzy...:roll::eviltong: Quote
madziorna Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Neczka']Można napisać do jakiegoś z modów tego działu. Ja tak robię przy swoich wątkach, bo nim ktoś to wypatrzy...:roll::eviltong: Tak też właśnie zrobiłam :p Quote
Becia66 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Reno2001 napisał(a): Z jednym Dziadzio w Łodzi się zachował: ani razu mi nie obsikał kątów :eviltong:. No to miałaś farta bo ja o 5 rano musiałam myć wszystkie kąty i podłogi..:evil_lol::eviltong: Quote
halcia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Czekamy na wadomosci o Dziadziu coś cicho,chyba nie uciekł i nie wraca do schr.tfu,tfu tfu.....bardzo prosimy o w miare obszerne relacje. Quote
dziadziowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nieee- Dziadzio śpi. Pojadł, został wykąpany co mu sie wyraźnie spodobało i UWAGA- pomachał dziś dwa razy ogonkiem:lol: w nocy latałam z nim na siuśku 4 razy i cały dzień przymulony bo zanim obwąchał wszystkie krzaki i kątki;) Quote
Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nieźle :lol:. On faktycznie ma szwędacza nocą :eviltong:. Zresztą nie ma co sie dziwic-pierwsza noc w nowym miejscu. Ma prawo byc zdezorientowany po całej tej akcji podróżnej . Quote
dziadziowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 On juz wie że jest u siebie!!! Chodzi za nami i ciągle się uśmiecha:) Jest taki kochany:loveu: Quote
dziadziowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dziadzio waha sie między Simba a Kapitan Danny (jak w Forrest Gump). Bo Fuks już jest w rodzinie:) Quote
Reno2001 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Z braku chwilowego (mam nadzieję :cool3:) braku zdjęc z nowego domu, wstawiam dla przypomnienia fotkę z pobytu Dziadzia u mnie. Dziadziowa, czy wymyśliliście już jakieś nowe imię dla niego? Quote
Fasolka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Matko aż trudno uwierzyć. To się nazywa ekspresowe szukanie domu... Takie szczęście ale też i psiak niezwykły.... Trzymajcie się i... wklejajcie zdjęcia, bo chłopak cudny :-) Albiemu a co z tym czarnym, chorym biedakiem :-( Może jakaś zrzutka chociaz na badania, może można mu jakoś z tym świszczącym oddechem pomóc? Może jakieś leki by mu pomogły choć lżej oddychać? Pocieszyć się choć letnią pogodą jeśli (póki co) domu nie widać... Quote
mru Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 jak to nie? ;) Dziadziu nie-Dziadziu, jestes piekny! kap Danny dobre ;) haha Quote
albiemu Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Fasolka Czrnuszek ma dom pod Warszawą ale nie moge znaleźć kogoś kto odemnie go weźmie w polowie trasy - widzę, że z Warszawy jesteś może pomożesz?? A to szwędalstwo nocne to ma wyjasnienie - starsze i bardziej wylęknione psy wychodzą z ukryć w schronisku najczęściej nocą aby zjeść ... dotyczy to szczegolnie źle dobranych psów, jeśli są silne psiaki z tymi slabszymi, ktore obrywają za wszystko i za nic ... Dzidziowy normalnie miał szczęścia tyle że hej :) Quote
halcia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 On mały szwendacz/a może takie własnie imie,jest zabawne/jeszcze 10 lat pozyje,bo mu sie dobrobyt spodoba.Dziaduniu,hura!Dziadek Szwendacz piękny i wykapany,ale mu ulżyło.I ze sie nie bał kąpieli? Quote
Recommended Posts