Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koszmar... Biedne psy...
Mam nadzieję, że facetowi odbiorą psy i skutecznie zniechęcą do dalszej hodowli.

Szczylek wygląda jakby miał wodobrzusze... małe szczeniątko z Etiopii.

Posted

[quote name='ksenka1']Ja wstawię jedno. Widzę ze Sandra hurtowo rozsyła mmsy:evil_lol:

BTW Mysza1 widziałam białasa ;)
Cudoooooooooooa jak wygląda białas macie może zdjęcia.jeżeli ktoś chce to może przesłać mms na moją komórke powstawiam 604-349-001

Posted

Pastylka napisał(a):
O matko zgroza normalnie, ciotki nie kloccie sie napewno kazde miejsce z dala od tego faceta i jego mordowni jest dla tych psow lepsze :placz:

Nikt się nie kloci. Jest ok.:lol:

Posted

ksenka1 napisał(a):
Nie, nie, białas to piękny siwy koń, którego mysza.... Koffa:evil_lol:
Taki mały off.

Pastylko wszystko jest ok ;)

o kurcze ale strzeliłam gafe:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja już przez dogo wariuje:oops:TZ pyta czy dodajecie siodło gratis i AC:evil_lol:a teraz już na poważnie podtrzymuje propozycje dania DT dla szczeniora jeżeli są jeszcze jakieś w potrzebie;)

Posted

[quote name='Koperek'](...) Już się dobre cioteczki na "labradorach" znalazły i piszą, że takie psy to już się raczej do adopcji nie nadają- a są wręcz o tym przekonane.(...)
Koperuś, bierz to na luzie i nie spalaj się nerwowo. Nie warto.;) Może tak im się wywróżyło z fusów kawy i już.
Super, że Jagienka deklaruje domek dla szczeniaka tyle, że z jej rąk wyjdzie rozbestwieniec.:evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):

Super, że Jagienka deklaruje domek dla szczeniaka tyle, że z jej rąk wyjdzie rozbestwieniec.:evil_lol:

no ładnie mnie podsumowano ale częściowo to prawda jedyne zagrożenie po tymczasie u mnie to zalizanie przyszłego właściciela,co w przypadku bullowatych chyba nie jest złą cechą:eviltong::roll:

Posted

xmartix napisał(a):
a sa jakieś szczeny do wzięcia na DT?

Ja nie wiem, panuje tutaj ogolnie wielki chaos. Oprócz liczby tych 35 psów i tych kilku szczeniat co gdzies tam pojechaly to w sumie... nic niewiadomo. Reszta psów niby w schronie, ale gdzie?? Ile?? Skoro tyle chetnych na dt dla szczeniat, to CZEMU one do nich nie jada? ( tudziez w druga strone to juz pewnie do dogadania) Ciagle tylko wolanie o pomoc, a tu ciezko naprawde cos organizowac jak nie wiele wiadomo.

Posted

[quote name='ksenka1']Z tego co jest napisane w 1# poście organizacją zajmuje się Grzegorz.
ale chodziło mi tutaj na forum...
żeby ktoś pisał w pierwszym poście ile psów potrzebuje jeszcze DT.

Posted

Witam wszystkich serdecznie

Jesli to mozliwe to ja moglabym przyjac pod swoj dach jednego, moze nawet dwa szczeniaki-najlepiej suczki
Zastanawiam sie tylko jak to rozwiazac logistycznie, poniewaz mieszkam na Slasku.

Jesli ktos ma jakies propozycje to bardzo prosze o informacje.

Pozdrawiam
Aga

Posted

aganieszka napisał(a):
Witam wszystkich serdecznie

Jesli to mozliwe to ja moglabym przyjac pod swoj dach jednego, moze nawet dwa szczeniaki-najlepiej suczki
Zastanawiam sie tylko jak to rozwiazac logistycznie, poniewaz mieszkam na Slasku.

Jesli ktos ma jakies propozycje to bardzo prosze o informacje.

Pozdrawiam
Aga

Aga konkretna decyzja i zgoda na kontrolę DT.Śląsk nie problem. Transport załatwi się.:lol:. Jeszcze tylko akceptacja Grzegorza. Gdzie są psy ? Im niej osób wie tym lepiej.