ksenka1 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 To jest ponoć najsłabsze szczenię i nie wiadomo czy przezyje :shake: Nie widziałam psó na oczy, ale wygladają strasznie Quote
doddy Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Koszmar... Biedne psy... Mam nadzieję, że facetowi odbiorą psy i skutecznie zniechęcą do dalszej hodowli. Szczylek wygląda jakby miał wodobrzusze... małe szczeniątko z Etiopii. Quote
Pastylka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 O matko zgroza normalnie, ciotki nie kloccie sie napewno kazde miejsce z dala od tego faceta i jego mordowni jest dla tych psow lepsze :placz: Quote
jagienka42 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='ksenka1']Ja wstawię jedno. Widzę ze Sandra hurtowo rozsyła mmsy:evil_lol: BTW Mysza1 widziałam białasa ;) Cudoooooooooooa jak wygląda białas macie może zdjęcia.jeżeli ktoś chce to może przesłać mms na moją komórke powstawiam 604-349-001 Quote
ksenka1 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Nie, nie, białas to piękny siwy koń, którego mysza.... Koffa:evil_lol: Taki mały off. Pastylko wszystko jest ok ;) Quote
Donvitow Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Pastylka napisał(a):O matko zgroza normalnie, ciotki nie kloccie sie napewno kazde miejsce z dala od tego faceta i jego mordowni jest dla tych psow lepsze :placz: Nikt się nie kloci. Jest ok.:lol: Quote
Donvitow Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 mysza 1 napisał(a):Białas to koń- chcesz kupić?:evil_lol: Ja nie chcę bo mam Coś na oku na Pe Quote
Pastylka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Na Pe to mi sie brzydko kojarzy :P Macie wiecej fotek tych psiakow?gdyby bylo wiecej foto i jakies male opisiki to latwiej byloby znalesc jakies DT Quote
jagienka42 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ksenka1 napisał(a):Nie, nie, białas to piękny siwy koń, którego mysza.... Koffa:evil_lol: Taki mały off. Pastylko wszystko jest ok ;) o kurcze ale strzeliłam gafe:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ja już przez dogo wariuje:oops:TZ pyta czy dodajecie siodło gratis i AC:evil_lol:a teraz już na poważnie podtrzymuje propozycje dania DT dla szczeniora jeżeli są jeszcze jakieś w potrzebie;) Quote
majqa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Koperek'](...) Już się dobre cioteczki na "labradorach" znalazły i piszą, że takie psy to już się raczej do adopcji nie nadają- a są wręcz o tym przekonane.(...) Koperuś, bierz to na luzie i nie spalaj się nerwowo. Nie warto.;) Może tak im się wywróżyło z fusów kawy i już. Super, że Jagienka deklaruje domek dla szczeniaka tyle, że z jej rąk wyjdzie rozbestwieniec.:evil_lol: Quote
Torzysława Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Tragedia!! Wygląda jak chlew na świnie, chociaż to nawet nie warunki dla świnek...:-(:-(:angryy: Quote
jagienka42 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 majqa napisał(a): Super, że Jagienka deklaruje domek dla szczeniaka tyle, że z jej rąk wyjdzie rozbestwieniec.:evil_lol: no ładnie mnie podsumowano ale częściowo to prawda jedyne zagrożenie po tymczasie u mnie to zalizanie przyszłego właściciela,co w przypadku bullowatych chyba nie jest złą cechą:eviltong::roll: Quote
Ana_Zbyska Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kciuki za domki dla psiaków!:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Angel_ Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 xmartix napisał(a):a sa jakieś szczeny do wzięcia na DT? Ja nie wiem, panuje tutaj ogolnie wielki chaos. Oprócz liczby tych 35 psów i tych kilku szczeniat co gdzies tam pojechaly to w sumie... nic niewiadomo. Reszta psów niby w schronie, ale gdzie?? Ile?? Skoro tyle chetnych na dt dla szczeniat, to CZEMU one do nich nie jada? ( tudziez w druga strone to juz pewnie do dogadania) Ciagle tylko wolanie o pomoc, a tu ciezko naprawde cos organizowac jak nie wiele wiadomo. Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Kto się zajmuje cała organizacją? trzeb Zrobić porządek ile psów jeszcze potrzebuje DT... Quote
ksenka1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Rinuś']Kto się zajmuje cała organizacją? Z tego co jest napisane w 1# poście organizacją zajmuje się Grzegorz. Quote
Pastylka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ja mysle, ze najlepiej dzwonic pod numer podany w 1 poscie i samemu sie dowiadywac. Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='ksenka1']Z tego co jest napisane w 1# poście organizacją zajmuje się Grzegorz. ale chodziło mi tutaj na forum... żeby ktoś pisał w pierwszym poście ile psów potrzebuje jeszcze DT. Quote
aganieszka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witam wszystkich serdecznie Jesli to mozliwe to ja moglabym przyjac pod swoj dach jednego, moze nawet dwa szczeniaki-najlepiej suczki Zastanawiam sie tylko jak to rozwiazac logistycznie, poniewaz mieszkam na Slasku. Jesli ktos ma jakies propozycje to bardzo prosze o informacje. Pozdrawiam Aga Quote
Donvitow Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 aganieszka napisał(a):Witam wszystkich serdecznie Jesli to mozliwe to ja moglabym przyjac pod swoj dach jednego, moze nawet dwa szczeniaki-najlepiej suczki Zastanawiam sie tylko jak to rozwiazac logistycznie, poniewaz mieszkam na Slasku. Jesli ktos ma jakies propozycje to bardzo prosze o informacje. Pozdrawiam Aga Aga konkretna decyzja i zgoda na kontrolę DT.Śląsk nie problem. Transport załatwi się.:lol:. Jeszcze tylko akceptacja Grzegorza. Gdzie są psy ? Im niej osób wie tym lepiej. Quote
Recommended Posts