Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 627
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Słuchajcie, u Greven jest klika szczeniąt i jedna suka. Dwa szczeniaki były prawie umierające, jeden skrajnie wycieńczony. Leczy je, karmi i dba najlepiej, jak umie.

Dzisiaj maluchy były ponownie u weta na badaniach krwi, potrzebują dobrej karmy a teraz jeszcze trzeba podać wszystkim surowicę. To są ogromne koszty.

W związku z tym, proszę wszystkich, którzy chcieliby pomóc Sandrze o wpłaty na jej konto,z dopiskiem na pitbulle - ona bardzo ich potrzebuje:

Patrycja Aleksandra Koćmiel
ul. Sądecka 22, 71-021 Szczecin
nr 97 1030 0019 0109 8518 0228 8549

"na pitbulle"

Wg mnie to uczciwe jej pomóc.

Byłam w niedziele u Sandry, brakuje jej kasy ,żeby zaszczepić wszystkie szczeniaki (zaszczepiona jest tylko połowa z nich :shake: ).

Posted

przepraszam za off

mialbyc happy end a jest tragedia, mlody pitbull ktory poszedl w poniedzialek do adopcji okazal sie byc smiertelnie chory (wada serca), potrzebna pomoc, ludzie nie chca go oddawac, chca walczyc od niego, ale to kosztuje lekarstwa, specjalistyczna karma, wizyty u weta, on pomogl pomozmy teraz jemu zeby psiak mial kilka szczesliwych lat !!!!!!!!

http://www.dogomania.pl/forum/showth...120078&page=10

Posted

Wczoraj zawiezlismy Herę do nowego domku !!!! Jej ulubionym zajęciem była zabawa z kamieniem :cool3:
Poza tym teraz suczki w hoteliku byly w jednym kojcu wiec wiemy ze zgadzaja sie z innymi psami.

Posted

andzia69 napisał(a):
co z Perrą?????????
15stego Perra miała wyjęte szwy. Wszystko zagoiło się w najlepszym porządku...
Pani Wanda ją uwielbia i wzajemnie...
Któregoś wieczoru puściła ją wolno po wybiegu (ogromnym, dodam).
Perra pobiegła, oszołomiona wolnością... Było ciemno... Po jakimś czasie, Pani Wanda zaczęła panikować i wołać sunię. Wołała, biegała.... i nic....
Za jakiś czas dojrzała czołgającą się w Jej stronę Perrę.... I wymiękła... bo Perra się czołgała, a Wanda jej nie widziała.... Taka Perra jest zastraszona i tak POKORNA.

• 2 weeks later...
Posted

witam
jestem lekarzem weterynarii sama wzielam amstaffa od lami a teraz szukam szczeniaka pieska chlopca amstaffa dla moich znajomych bo chca do domku prosze o pomoc i informacje na ten temat wiem od basi z pasleka ze rozbito jakas pseudohodowle moze stamtad szczeniak? prosze o znak najlepiej na poczte bo nie mam za bardzo czasu na sledzenie watku [email protected]

• 3 weeks later...
Posted

Pytanie do Pogotowia i Straży dla Zwierząt.
Ile dokładnie psów szuka jeszcze domów? Ile suczek i ile samców? W jakim wieku?
Prosimy o zdjęcia i krótką charakterystykę. Po takim czasie z pewnością już dużo o psach wiadomo.

Jak się sprawa toczy z byłym właścicielem?

Posted

[quote name='mariamc']dlaczego te psy nie są ogłaszane na portalach adopcyjnych bullowatych?

nie każdy szuka na Dogo!

Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"

jest ich wątek na najbardziej aktywnym forum bullowatych - i co z tego, skoro domu szuka lekko jakieś 100 psów w typie bull....

na dogo psy bullowate nie znajdują domów - to są sporadyczne przypadki, kiedy bullowaty trafia do dt i tam po prostu zostaje....tylko ogłoszenia w mediach przynoszą efekty...
Na forach bullowatych zazwyczaj to samo - większość pomagających i zaglądających tam osób ma swoje psy

Posted

Nie ma opisu tych psów.

Może Spoke od nas miał więcej szczęścia, znalazł dom w ciągu 3dni od ogłoszenia na portalu adopcje bullowatych.

U nas w schronisku bull to rzadkość jeszcze, to takie kochane psy.
A idzie zima..

Posted

[quote name='Cekinka13*']Mam pytanie. Czy są do adopcji jakieś szczeniaki pibulla? Mogę prosić o ich przedstwienie, opisy? Być może znalazł się domek...

te psy są bardzo słabo namacalne.. zero informacji.
ale czekamy:lol:

jeśli nie, to może spróbuj tutaj:
Witamy na Forum "Amstaff-PitBull"
lub tutaj (wątek na dogo):
http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-czy-maciora-pitbullowa-ofiara-rozmnazacza-pilnie-dom-przed-zima-zach-pom-121971/
ta sunia zdaje się miała 2 szczeniaczki, bardzo wychudzone:-(