Ana_Zbyska Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 To cudownie, że Perra już po operacji, tak się cieszę!!:multi: A można prosić o więcej szczegółów?? Quote
Cudak Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 mysza 1 napisał(a):Słuchajcie, u Greven jest klika szczeniąt i jedna suka. Dwa szczeniaki były prawie umierające, jeden skrajnie wycieńczony. Leczy je, karmi i dba najlepiej, jak umie. Dzisiaj maluchy były ponownie u weta na badaniach krwi, potrzebują dobrej karmy a teraz jeszcze trzeba podać wszystkim surowicę. To są ogromne koszty. W związku z tym, proszę wszystkich, którzy chcieliby pomóc Sandrze o wpłaty na jej konto,z dopiskiem na pitbulle - ona bardzo ich potrzebuje: Patrycja Aleksandra Koćmiel ul. Sądecka 22, 71-021 Szczecin nr 97 1030 0019 0109 8518 0228 8549 "na pitbulle" Wg mnie to uczciwe jej pomóc. Byłam w niedziele u Sandry, brakuje jej kasy ,żeby zaszczepić wszystkie szczeniaki (zaszczepiona jest tylko połowa z nich :shake: ). Quote
Tengusia Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 przepraszam za off mialbyc happy end a jest tragedia, mlody pitbull ktory poszedl w poniedzialek do adopcji okazal sie byc smiertelnie chory (wada serca), potrzebna pomoc, ludzie nie chca go oddawac, chca walczyc od niego, ale to kosztuje lekarstwa, specjalistyczna karma, wizyty u weta, on pomogl pomozmy teraz jemu zeby psiak mial kilka szczesliwych lat !!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/showth...120078&page=10 Quote
Asta17 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 To straszne:( Biedne psy! Szkoda, że wcześniej nie dotarłam na ten wątek, ale lepiej późno niż wcale! Quote
bea_m Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Możesz jakos pomóc z dorosłymi sukami? Quote
kasiaNDM Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 dużo osób pisało, że może dac DT maluszkowi Czy ktoś może pomóc ?? 3 miesięczna sunia w schronie! http://www.amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?t=14974&postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
Joannka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Wczoraj zawiezlismy Herę do nowego domku !!!! Jej ulubionym zajęciem była zabawa z kamieniem :cool3: Poza tym teraz suczki w hoteliku byly w jednym kojcu wiec wiemy ze zgadzaja sie z innymi psami. Quote
kiiniaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 :sweetCyb:bardzo się cieszę, oby tak dalej Quote
GoniaP Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 andzia69 napisał(a):co z Perrą????????? 15stego Perra miała wyjęte szwy. Wszystko zagoiło się w najlepszym porządku... Pani Wanda ją uwielbia i wzajemnie... Któregoś wieczoru puściła ją wolno po wybiegu (ogromnym, dodam). Perra pobiegła, oszołomiona wolnością... Było ciemno... Po jakimś czasie, Pani Wanda zaczęła panikować i wołać sunię. Wołała, biegała.... i nic.... Za jakiś czas dojrzała czołgającą się w Jej stronę Perrę.... I wymiękła... bo Perra się czołgała, a Wanda jej nie widziała.... Taka Perra jest zastraszona i tak POKORNA. Quote
Greven Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 MamaPitbullowa, tu jest jej osobny wątek: www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10994702&posted=1#post10994702 Proszę, zajrzyjcie chociaż, podnieście. Może ktoś będzie umiał pomóc... Ona pilnie potrzebuje domu przed zimą, ciepłego łóżka... Jest już gotowa do sterylki, brakuje funduszy. Więcej zdjęć w linku. Quote
wetka25 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 witam jestem lekarzem weterynarii sama wzielam amstaffa od lami a teraz szukam szczeniaka pieska chlopca amstaffa dla moich znajomych bo chca do domku prosze o pomoc i informacje na ten temat wiem od basi z pasleka ze rozbito jakas pseudohodowle moze stamtad szczeniak? prosze o znak najlepiej na poczte bo nie mam za bardzo czasu na sledzenie watku [email protected] Quote
doddy Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Pytanie do Pogotowia i Straży dla Zwierząt. Ile dokładnie psów szuka jeszcze domów? Ile suczek i ile samców? W jakim wieku? Prosimy o zdjęcia i krótką charakterystykę. Po takim czasie z pewnością już dużo o psach wiadomo. Jak się sprawa toczy z byłym właścicielem? Quote
Mysia_ Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 popieram doddy, to bardzo ważne i potrzebne informacje.... Quote
GoniaP Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Tu, tak jak i w innych wątkach PiSdZ tylko wiatr wieje i echo się odzywa :shake::shake::shake: Quote
mariamc Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 dlaczego te psy nie są ogłaszane na portalach adopcyjnych bullowatych? nie każdy szuka na Dogo! Quote
andzia69 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='mariamc']dlaczego te psy nie są ogłaszane na portalach adopcyjnych bullowatych? nie każdy szuka na Dogo! Witamy na Forum "Amstaff-PitBull" jest ich wątek na najbardziej aktywnym forum bullowatych - i co z tego, skoro domu szuka lekko jakieś 100 psów w typie bull.... na dogo psy bullowate nie znajdują domów - to są sporadyczne przypadki, kiedy bullowaty trafia do dt i tam po prostu zostaje....tylko ogłoszenia w mediach przynoszą efekty... Na forach bullowatych zazwyczaj to samo - większość pomagających i zaglądających tam osób ma swoje psy Quote
mariamc Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Nie ma opisu tych psów. Może Spoke od nas miał więcej szczęścia, znalazł dom w ciągu 3dni od ogłoszenia na portalu adopcje bullowatych. U nas w schronisku bull to rzadkość jeszcze, to takie kochane psy. A idzie zima.. Quote
kasiaNDM Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 o tych psach praktycznie nic nie wiadomo więc nawet nie wiadomo jak ogłaszac. Mało zdjęc, nie wiadome miejsca pobytu... Napisac "łagodna" nie wystarczy :roll: Quote
Cekinka13* Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mam pytanie. Czy są do adopcji jakieś szczeniaki pibulla? Mogę prosić o ich przedstwienie, opisy? Być może znalazł się domek... Quote
YoungLADY Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Cekinka13*']Mam pytanie. Czy są do adopcji jakieś szczeniaki pibulla? Mogę prosić o ich przedstwienie, opisy? Być może znalazł się domek... te psy są bardzo słabo namacalne.. zero informacji. ale czekamy:lol: jeśli nie, to może spróbuj tutaj: Witamy na Forum "Amstaff-PitBull" lub tutaj (wątek na dogo): http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-czy-maciora-pitbullowa-ofiara-rozmnazacza-pilnie-dom-przed-zima-zach-pom-121971/ ta sunia zdaje się miała 2 szczeniaczki, bardzo wychudzone:-( Quote
Greven Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='YoungLADY']http://www.dogomania.pl/forum/f28/suka-czy-maciora-pitbullowa-ofiara-rozmnazacza-pilnie-dom-przed-zima-zach-pom-121971/ ta sunia zdaje się miała 2 szczeniaczki, bardzo wychudzone U mnie nie ma szczeniaków do adopcji. Quote
Recommended Posts