Vectra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 wykręcam się , bo nie chce więcej pitków :diabloti: ;) no oby znalazły , te właściwe DT :kciuki: Bo pitusie to kochane zwierzątka :loveu: :loveu: i oby wszystkie były takie "agresywne" jak moje , to będzie gites :) Quote
andzia69 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Donvitow napisał(a):No dobra to Ci coś Majga przepiszę cytat. Oba szczeniaki przeżyły. Kroplowki, leki kilka razy dziennie. Zero normalnego życia. Tylko Psy. Nie , nie psy. Osoby. Rate,Junior,Mama Pitbulowa,Alfa, Kutas,Kuciapka, Tanga Dwa, Teufel, Nazgul Fender. Idą do nowych domów. Wezmę następne. Chore Pity- nowe pity :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja za głupia...nic nie rozumieć:cool3: Kutas..Kuciapka - o matko:crazyeye: Quote
Apbt_sól Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 - dobry Kutasek , grzeczny chlopiec :evil_lol: Quote
ksenka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 O Kutasa martwić się juz nie musicie. Nazywa się się już normalnie, no prawie normalnie ;) Farquad:evil_lol: Quote
emilia2280 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Donvitow napisał(a):Tyko ciążące nad nami średniowiecze do dziś powoduje że określenia te uznawane są za negatywne. A to nielogiczne:shake:. Bo ile nam dostarczają radości:lol: w życiu codziennym. Mnie tam jako robocze nie rażą. No ale pewnie na spacerku w parku wołał bym na te dwa nieco inaczej:evil_lol: Dokladnie, chyba w "Panu Tadeuszu" o kutasach przy pasie byla mowa. Quote
ksenka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Apbt_sól napisał(a):- dobry Kutasek , grzeczny chlopiec :evil_lol: A te się mojego Kutasa czepiły:evil_lol: zacytowałabym Wam moją rozmowę z Grev nt imienia dla wyżej wymienionego, ale to jeszcze bardziej niecenzuralne:eviltong: Quote
emilia2280 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='ksenka1']A te się mojego Kutasa czepiły:evil_lol: zacytowałabym Wam moją rozmowę z Grev nt imienia dla wyżej wymienionego, ale to jeszcze bardziej niecenzuralne:eviltong: A Ty masz tez jednego??? :razz: Quote
Vectra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 a ja nie wiem co wy się czepiacie tego kutasa :hmmmm: toż to frędzel do zasłony :diabloti: zatem czy frędzel czy kutas , to to samo :) Quote
ksenka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 emilia2280 napisał(a):A Ty masz tez jednego??? :razz: Na DT Farquada vel Kutasa. Zaraz pokażę ;) Quote
kasiaNDM Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kutas to imie z poprzedniego "domu" ??:evil_lol: Quote
emilia2280 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ksenka1 napisał(a):Na DT Farquada vel Kutasa. Zaraz pokażę ;) Ojj pokaz- daj pocieszyc oko!! Quote
Marysiaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 taaaaaaa nie ma to jak isc z psem na spacer do parku i wrzeszczec "KUTAAAAAAAAAS DO NOGI!":evil_lol: Quote
ksenka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wow, Ciotki, jakie spragnione jesteście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja Wam powiem ze w życiu piękniejszego Kutasa nie widziałam. Zeby wszystkie Kutasy takie były:lol: Nacieszcie oko:eviltong: ] I Lord z Farquadem :D Quote
Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ...żeby juz na zawsze został taki malutki i slodziutki:) Quote
ksenka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Eeee tam.... Niech rośnie i niech już nie niszczy-własnie dlatego nie przepadam za szczeniorami. Tu fotka od Grev-być moze to Kuciapa:cool3: Quote
Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 piękna parka...Kutas i kuciapka....mam nadzieję że takie imiona nie spodobaja sie nowym właścicielom:) Quote
ksenka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ale kutas już nie nazywa się kutas, teraz jest Farquad ;) Quote
Inez de Villaro Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 też nieciekawie...taki mały i złosliwy ten książę był;) Quote
rufusowa Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 aż się wzruszyłam...te maleństwa już ma kto tulić....oby reszcie tez sie tak poszczęściło Quote
ksenka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Inez de Villaro napisał(a):też nieciekawie...taki mały i złosliwy ten książę był;) A ten, to myślisz co?:diabloti: W sumie teraz jest u nas Lord i Farquad:evil_lol: Póki co comkam do Małego, a nazwie go sobie juz właściciel ;) (jak już pójdzie do DS:-() PS właśnie zjada mi drugą parę klapek Quote
ksenka1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No w moich rękach to Kutas pewnie szybko urośnie:megagrin: Quote
Recommended Posts