Lu_Gosiak Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='furciaczek']Szukam DT w Poznaniu dla 7 mies suczki...wraca z adopcji bidula :([/QUOTE] furciaczku popytam Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='obraczus87']TOLEK witaj Skarbie :) :) :) juz za tydzien "mój" Staszek, ktory wraca z adopcji bedzie Twoim kolega :0 Bo Staszek jedzie do Hotelu w Obornikach własnie :)[/QUOTE] oo kurcze a czemu Staszek wraca??? [quote name='czerda']może będę jutro lub pojutrze w Obornikach , ciekawa jestem jaki Tolek jest , to piękny pies spróbujemy zobaczyć jak ma do dzieci jeśli chodzi na lince to tam pałętają się luze dwa ślepki i jest między nimi oki[/QUOTE] super:multi::multi: czyli bysmy juz wiedzieli jak reaguje na dzieci i plissss porób mu jakies fotki....duuuuuuuuuuuuuuuuzo fotek:lol::lol: Quote
furciaczek Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']furciaczku popytam[/QUOTE] Bede baaardzo wdzieczna, pokrywam wszelkie koszty utrzymania, wyzywienia, weta... Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Jest wpływ na konto 10,oo od Natalii J. bez nicku ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Wunia']Jest wpływ na konto 10,oo od Natalii J. bez nicku ;)[/QUOTE] super to tez z naszej klasy:) bardzo dziekujemy:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 trochę pospamowałam:evil_lol::evil_lol: ....a jutro Tolek zostanie pozbawiony jajek - na Wielkanoc żeby mu nie przeszkadzały:diabloti: - trzymajcie kciuki by wszystko poszło dobrze Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']....a jutro Tolek zostanie pozbawiony jajek - na Wielkanoc żeby mu nie przeszkadzały:diabloti: - trzymajcie kciuki by wszystko poszło dobrze[/QUOTE] Będę trzymała ... Gapcio chyba też jutro ;) Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Streszczenie napisze juro, bo chcę takie ogólne zrobić, zebrać z wątku, a potem będą codzienniki (z małymi wyjątkami jak się nie wyrobię) Gosiu może być? Ale ka(Wunia) tylko u Gapcia, u Tolka kawę robi Gosia ;) Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2263642379468&ob=1&cont=1 Quote
ala123 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 przeczytałam historię Tolka na 1 stronie i coraz mniej rozumiem ludzi... :shake: Pies wracał z adopcji praktycznie bez powodu,no bo cóż to były za powody:shake: Psisko wygląda na poczciwe i pewnie takie jest,tylko z ludźmi coś się dzieje... Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='anhata']i jak operacja ?[/QUOTE] jeszcze nic nie wiem, mam dzwonić po południu Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Wunia']Streszczenie napisze juro, bo chcę takie ogólne zrobić, zebrać z wątku, a potem będą codzienniki (z małymi wyjątkami jak się nie wyrobię) Gosiu może być? Ale ka(Wunia) tylko u Gapcia, u Tolka kawę robi Gosia ;)[/QUOTE] Wuniu jeszcze pytasz:sweetCyb::sweetCyb: kawunia dla wszystkich:morning::morning::morning::morning: Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Witam wszystkich ;) i uciekam, będę po południową porą ;) Quote
go-ja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Aha! Zorientuje się dziś jak i gdzie można umieszczać ogłoszenia wokół Obornik. Gazety, www obornicka itd. Moze to jest jakaś droga i szansa dla piesków z tego hoteliku... :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Tolek juz po kastracji wybudzony wszystko w porządku, Doktor mówi, ze byl w szoku bo spuścił z oka Tolka dosłownie na 20 sekund a ten juz smycz przegryzł a, ze jeszcze troche był otumaniony po narkozie to czekał grzecznie pod stołem koło drzwi na wyjście:D::D kastracja ok 200zl bo Tolek duży, wiec zeszło trochę wszystkiego + czipowanie+ szczepienia BARDZO PROSIMY O WSPARCIE:modla::modla::modla: Quote
mmd Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Czyli Tolek zdecydowanie lubi te smycze:) No to chłopak lżejszy. I jego konto też... Quote
Lu_Gosiak Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='mmd']Czyli Tolek zdecydowanie lubi te smycze:) No to chłopak lżejszy. I jego konto też...[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no dokładnie ...... Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Czołem Cioteczki ;) Ja dzisiaj dopadowo na dogo ;) Obchód zrobię krótki i spadam ;) Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Gosiu napisz jaka jest finansowa sytuacja Tolka ?? Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']Gosiu napisz jaka jest finansowa sytuacja Tolka ?? To ja tu jestem od finansów ;) Wszystko jest w poście #2. saldo na dzień 01.04.2010: 780,oo zaraz odejdzie za hotel na kwiecień i kawałek marca, kastracja i czip. Na kwiecień wystarczy, a potem? Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Wunia']To ja tu jestem od finansów ;) Wszystko jest w poście #2. saldo na dzień 01.04.2010: 780,oo zaraz odejdzie za hotel na kwiecień i kawałek marca, kastracja i czip. Na kwiecień wystarczy, a potem? A potem bedziemy wyciskac :):) Quote
Recommended Posts