Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='obraczus87']TOLEK witaj Skarbie :) :) :) juz za tydzien "mój" Staszek, ktory wraca z adopcji bedzie Twoim kolega :0 Bo Staszek jedzie do Hotelu w Obornikach własnie :)[/QUOTE]

oo kurcze a czemu Staszek wraca???
[quote name='czerda']może będę jutro lub pojutrze w Obornikach , ciekawa jestem jaki Tolek jest , to piękny pies
spróbujemy zobaczyć jak ma do dzieci
jeśli chodzi na lince to tam pałętają się luze dwa ślepki i jest między nimi oki[/QUOTE]

super:multi::multi: czyli bysmy juz wiedzieli jak reaguje na dzieci i plissss porób mu jakies fotki....duuuuuuuuuuuuuuuuzo fotek:lol::lol:

Posted

trochę pospamowałam:evil_lol::evil_lol: ....a jutro Tolek zostanie pozbawiony jajek - na Wielkanoc żeby mu nie przeszkadzały:diabloti: - trzymajcie kciuki by wszystko poszło dobrze

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']....a jutro Tolek zostanie pozbawiony jajek - na Wielkanoc żeby mu nie przeszkadzały:diabloti: - trzymajcie kciuki by wszystko poszło dobrze[/QUOTE]
Będę trzymała ... Gapcio chyba też jutro ;)

Posted

Streszczenie napisze juro, bo chcę takie ogólne zrobić, zebrać z wątku, a potem będą codzienniki (z małymi wyjątkami jak się nie wyrobię)
Gosiu może być?
Ale ka(Wunia) tylko u Gapcia, u Tolka kawę robi Gosia ;)

Posted

przeczytałam historię Tolka na 1 stronie i coraz mniej rozumiem ludzi... :shake:
Pies wracał z adopcji praktycznie bez powodu,no bo cóż to były za powody:shake:
Psisko wygląda na poczciwe i pewnie takie jest,tylko z ludźmi coś się dzieje...

Posted

[quote name='Wunia']Streszczenie napisze juro, bo chcę takie ogólne zrobić, zebrać z wątku, a potem będą codzienniki (z małymi wyjątkami jak się nie wyrobię)
Gosiu może być?
Ale ka(Wunia) tylko u Gapcia, u Tolka kawę robi Gosia ;)[/QUOTE]
Wuniu jeszcze pytasz:sweetCyb::sweetCyb:
kawunia dla wszystkich:morning::morning::morning::morning:

Posted

Aha! Zorientuje się dziś jak i gdzie można umieszczać ogłoszenia wokół Obornik. Gazety, www obornicka itd. Moze to jest jakaś droga i szansa dla piesków z tego hoteliku... :)

Posted

Tolek juz po kastracji wybudzony wszystko w porządku, Doktor mówi, ze byl w szoku bo spuścił z oka Tolka dosłownie na 20 sekund a ten juz smycz przegryzł a, ze jeszcze troche był otumaniony po narkozie to czekał grzecznie pod stołem koło drzwi na wyjście:D::D

kastracja ok 200zl bo Tolek duży, wiec zeszło trochę wszystkiego + czipowanie+ szczepienia BARDZO PROSIMY O WSPARCIE:modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Szarotka']Gosiu napisz jaka jest finansowa sytuacja Tolka ??
To ja tu jestem od finansów ;) Wszystko jest w poście #2.

saldo na dzień 01.04.2010: 780,oo
zaraz odejdzie za hotel na kwiecień i kawałek marca, kastracja i czip. Na kwiecień wystarczy, a potem?

Posted

[quote name='Wunia']To ja tu jestem od finansów ;) Wszystko jest w poście #2.

saldo na dzień 01.04.2010: 780,oo
zaraz odejdzie za hotel na kwiecień i kawałek marca, kastracja i czip. Na kwiecień wystarczy, a potem?

A potem bedziemy wyciskac :):)