Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olu czy chciałabyś żebym zrobiła rozliczenie na pierwszej stronie-wtedy byłoby widać czy wpłaty idą zgodnie z deklaracjami... !!!!!!

i w ogóle jak tam mały sikawiec?

Posted

Wlasnie to by pomoglo jak by bylo napisane ile , kiedy, kto i kto deklarowal - bo czasami ludzie zapomnianają , jak ja sama :( .

przeszukalałam wątek i albo slepa jestem, ale numer konta skasowany, proszę o dane do przelewu

Posted

nie martw się reszta osób sie pilnuje... ja deklarowałam 30,- już dawno przelałam, Neris 50,- o Nią też raczej możesz być spokojna....
była jeszcze jakaś osoba ale w tej chwili wyleciało mi z głowy...

Posted

Pieniądze na Olafa przelałam - 50 złotych - tylko że będą dopiero w :angryy::angryy::angryy::angryy:poniedziałek:angryy::angryy::angryy::angryy: Bo dziś już mój p........ bank nie ma sesji:mad::mad::mad::mad:

Posted

witamy wszystkich :lol:
Olaf jak to Olaf olewa wszystko bardzo dosłownie :diabloti:
zjada ślicznie, ładuje teraz akumulatorki to jakieś zdjęcie wstawię ale jemu ciężko zrobić bo on jest ciągle przy mnie a takie z bliska to przy jego stricie ....:eviltong:
pieniążki doszły
nie znam Waszych nazwisk to tak ciężko potwierdzić jakby mi na pw wysłać jakieś namiary to ja już będe o niebo mądrzejsza :cool3:
stawia sie staruszek nawet do bokserów i już było spięcie - na szczęście Basko tylko ustawia no ale myślę że jakiegoś siniaka Olaf miał:mad:
nie ma mowy o kojcu - tak drze jape że to nie na moje nerwy:evil_lol:

Posted

Ja wysłałam dziś 50 na Olafka ale chyba dopiero w poniedziałek będą - z nickiem z dogo w tyt. to będzieszwiedziała.
A próbowałas kluczyki albo dzwonek - antysikowo????

Posted

próbowałam kluczyki i Olafek odskakuje i w drugie miejsce siiiiiiiiiiiiiiik
no ale trenujemy dalej cóż zrobić
on jest niby kanapowiec ale zachowania domowe są mu obce
fantastycznie bo jak tylko ruszę jego szelki Oli jest gotowy do wyjścia na spacer a skacze przy tym jak kangurek - my nie wychodzimy z szelkami na spacer ale to jest sygnał :evil_lol:
bardzo się pilnuje ale bawić nie bawi się tak sobie biega - jemu psie towarzystwo nie jest potrzebne tylko ludzkie i to nawet bardzo

Posted

To uparciuch!!! Teo wystarczyły trzy rzuty!!! Martwię się czy dam radę wysyłać co miesiąc 50 na Olafa bo w sobotę przybywa do mnie z Wrockaq Jamol Ramol - prosto spod szpili - a ponieważ mam juz dwa takie Jamnicze Ramole - to wiem -że tobędą spore koszty - Auć!!!:-(

Posted

Olu napisz po prostu nick osoby przelewjacej, a tam gdzie nie ma napisz pełne imię i pierwszą litere nazwiska albo dwie pierwsze....to zainteresowane osoby bedą wiedziały, że od nich doszło...
ja wszystko umieszcze w pierwszym...

Posted

Oli po prostu ma silną wolę!!:diabloti: Przez Majusię musialam bank zmienić, niektóre sklepy mam poobrażane bo wszędzie z nią łażę. " Dama z Piesiczką" Hi Hi !! Inaczej siada na ogonie i wrzeeeeszczyyyyyy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: