Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olemu ciężko jest zrobić zdjęcie bo jego pozycja to wiecznie na dwóch łapkach

tutaj próba zagonienia go na sesję pozowaną

i skończyło się tak

zarąbiście radosny jest kiedy mu fotki ładne chce zrobić

Posted

Neris napisał(a):
Ale te tylne nóżyny to on ma od innego psa chyba!

stanął jak pokraka,a w sumie jest zgrabny i te białe skarpetki na wszystkich łapkach są fajne.

Posted

mój Skarbeczek! mam słabość do takich chuderlawych, krótkowłosych kundelków....

a jak tam jajeczka? już uciachane?

wczoraj udało mi się zdobyć 50,- na Olafka... Kochana Cioteczka Ninti zaoferowała pieniążek na transport Kudłatki, a ponieważ transport był darmowy....Ciotka poratowała naszego nieboraczka....:loveu:

czyli na październik brakuje jeszcze 95,-

Posted

odjajcowanie nastąpi w poniedziałek, wtedy mam wolne postaram się zamienić jeszcze na wtorek żeby być nim w domu
niestety doktor powiedział że z tym sikaniem wcale nie musi być poprawy ale powinna się uspokoić ta jego agresja
z tym sikaniem w domu to jest problem i to duży - mało fajne jest mieć ciągle olane szafki i łóżko
prócz tego Oli to pies idealny, jest bardzo kontaktowy,bardo przytulaśny i okazuje swoje uczucia
wita jak wracam z pracy tańcem w kółko mnie - no ekstra - aż się sama japa do niego cieszy
jest bardzo spragniony pieszczot i domaga się ich, jego pozycja to wiecznie na dwóch łapkach a dwie przednie oparte o mnie lub na kolanach
w nocy Oli śpi na przedpokoju bo szczeka ciągle natomiast w ciągu dnia jest normalnie w całym domu kiedy się położę on kładzie się blisko głowy i mruczy nawet przez sen
to ciepły i kochany piesio tylko konkurencji mieć nie powinien , do dzieci super

Posted

GoskaGoska napisał(a):
moze sie jednak z tym sikaniem uspokoi, kurcze a moze on cos ma z nerkami, albo z pecherzem? bo o chyba nie jest takie normalne, ze pies siak wciaz w domu:-o

on znaczy teren, ciągle znaczy :shake:

Posted

ale chodzi o to co pisac w tekscie do ogloszen... szanse ze względu na wiek i tak ma małe, a jak sie dopisze że znaczy ale po kastracji być może minie to już w ogóle malusieńkie. Jak chcecie- moge ogłosić, tylko tekst i namiary, jesli nie teraz to piszcie pw.

Posted

pidzej napisał(a):
ale chodzi o to co pisac w tekscie do ogloszen... szanse ze względu na wiek i tak ma małe, a jak sie dopisze że znaczy ale po kastracji być może minie to już w ogóle malusieńkie. Jak chcecie- moge ogłosić, tylko tekst i namiary, jesli nie teraz to piszcie pw.

ja bym o tym sikaniu nic nie pisała tylko o tym że nie może być innego psa
namiary na mnie 505 419 211
a co z tego że stary sa takie wariatki jak ja co kochają staruszków - Oli musi tylko na nią trafić:lol: