GoskaGoska Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 hm.. a jak tam Olafek mial tá kastracje? Uspokoil sié po niej? No nic to siadam nad bazarkiem jakims dla niego:) Proszé bazarek podbijac, moze bédá jacys chétni do zakupów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10983122#post10983122 Quote
Neris Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Ja pamiętam, ale do 1 października nie mam limitu na przelewy już :shake: Quote
ewaK Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 mogę przelać 50zł tylko na jakie konto Quote
GoskaGoska Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Mozesz przelac na moje a ja podam dalej :) . nr konta 95 1140 2004 0000 3302 3635 1228 Malgorzata Kowal-Luber Quote
Neris Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A te zdjęcia to wymietło? Bo miał Maciek wstawiac a dzisiaj BYŁ w domu.:cool3: Quote
olenka_f Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Neris napisał(a):Dawać zdjęcia no dobra:lol: Quote
olenka_f Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Olemu ciężko jest zrobić zdjęcie bo jego pozycja to wiecznie na dwóch łapkach tutaj próba zagonienia go na sesję pozowaną i skończyło się tak zarąbiście radosny jest kiedy mu fotki ładne chce zrobić Quote
Neris Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ale te tylne nóżyny to on ma od innego psa chyba! Quote
Poker Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Neris napisał(a):Ale te tylne nóżyny to on ma od innego psa chyba! stanął jak pokraka,a w sumie jest zgrabny i te białe skarpetki na wszystkich łapkach są fajne. Quote
olenka_f Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Neris napisał(a):Ale te tylne nóżyny to on ma od innego psa chyba! taaaaaaaaaaaaaaa od boksera :evil_lol: Quote
kikou Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 mój Skarbeczek! mam słabość do takich chuderlawych, krótkowłosych kundelków.... a jak tam jajeczka? już uciachane? wczoraj udało mi się zdobyć 50,- na Olafka... Kochana Cioteczka Ninti zaoferowała pieniążek na transport Kudłatki, a ponieważ transport był darmowy....Ciotka poratowała naszego nieboraczka....:loveu: czyli na październik brakuje jeszcze 95,- Quote
olenka_f Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 odjajcowanie nastąpi w poniedziałek, wtedy mam wolne postaram się zamienić jeszcze na wtorek żeby być nim w domu niestety doktor powiedział że z tym sikaniem wcale nie musi być poprawy ale powinna się uspokoić ta jego agresja z tym sikaniem w domu to jest problem i to duży - mało fajne jest mieć ciągle olane szafki i łóżko prócz tego Oli to pies idealny, jest bardzo kontaktowy,bardo przytulaśny i okazuje swoje uczucia wita jak wracam z pracy tańcem w kółko mnie - no ekstra - aż się sama japa do niego cieszy jest bardzo spragniony pieszczot i domaga się ich, jego pozycja to wiecznie na dwóch łapkach a dwie przednie oparte o mnie lub na kolanach w nocy Oli śpi na przedpokoju bo szczeka ciągle natomiast w ciągu dnia jest normalnie w całym domu kiedy się położę on kładzie się blisko głowy i mruczy nawet przez sen to ciepły i kochany piesio tylko konkurencji mieć nie powinien , do dzieci super Quote
GoskaGoska Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 moze sie jednak z tym sikaniem uspokoi, kurcze a moze on cos ma z nerkami, albo z pecherzem? bo o chyba nie jest takie normalne, ze pies siak wciaz w domu:-o Quote
olenka_f Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 GoskaGoska napisał(a):moze sie jednak z tym sikaniem uspokoi, kurcze a moze on cos ma z nerkami, albo z pecherzem? bo o chyba nie jest takie normalne, ze pies siak wciaz w domu:-o on znaczy teren, ciągle znaczy :shake: Quote
kikou Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 prosze o pomoc w podrzucaniu bazarków na utrzymanie Olafka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121833 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11030453#post11030453 Quote
Neris Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Fin po kastracji przestał znaczyć, a smród był straszny bo to ogromny pies i jak siknie to naprawdę mozna utonąć... Quote
pidzej Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 o zdjęcia, jaki zezik fajny. ale ogłaszanie to chyba dopiero po kastracji jak będzie wiadomo co z sikaniem, nie? Quote
Neris Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Juz kiedyś o tym debatowaliśmy - ja myślę że BYĆ MOŻE bez konkurencji w postaci innych samców nie będzie znaczyć Quote
olenka_f Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Neris napisał(a):Juz kiedyś o tym debatowaliśmy - ja myślę że BYĆ MOŻE bez konkurencji w postaci innych samców nie będzie znaczyć ja z tym się bardzo zgadzam Quote
pidzej Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ale chodzi o to co pisac w tekscie do ogloszen... szanse ze względu na wiek i tak ma małe, a jak sie dopisze że znaczy ale po kastracji być może minie to już w ogóle malusieńkie. Jak chcecie- moge ogłosić, tylko tekst i namiary, jesli nie teraz to piszcie pw. Quote
olenka_f Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 pidzej napisał(a):ale chodzi o to co pisac w tekscie do ogloszen... szanse ze względu na wiek i tak ma małe, a jak sie dopisze że znaczy ale po kastracji być może minie to już w ogóle malusieńkie. Jak chcecie- moge ogłosić, tylko tekst i namiary, jesli nie teraz to piszcie pw. ja bym o tym sikaniu nic nie pisała tylko o tym że nie może być innego psa namiary na mnie 505 419 211 a co z tego że stary sa takie wariatki jak ja co kochają staruszków - Oli musi tylko na nią trafić:lol: Quote
Recommended Posts