GoskaGoska Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 dzisiaj od mnie pojdzie przelew na konto kikou. #ps . 60 zl juz poszlo :cool3: dobrze by bylo zebrac zbiorczo ile jest. Jesli kikou sie zgodzi to moze na jej konto bysmy wszytsko przelewaly, bo Olenska zadko na necie i ma swoje sprawy. Quote
kikou Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 dzisiaj Ola przesłała mi wszystkie wpływy na Olafa od pierwszego dnia... umieściłam w pierwszym poście całe rozliczenie... w tej chwili u Olafa jesteśmy na minusie 150 ale to już razem z kastracją to ja Gosiu to co miałyśmy na październik na Trisa i to co mi teraz przysłałaś z bazarku podzielę na Rudzika i Olafa, tak? Quote
GoskaGoska Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 te narazie moze spokojnie dac na Olafaka, bo ja jeszcze powinna miec cos z bazarkow , wiec jak Olafek do tylu to lepiej minusy latac :eviltong:. Narazie to jest od mysza1 - 50zl i 10 - zl od mnie. Quote
kikou Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 to super zaraz jak tylko przyjdzie do mnie to przeleje:loveu: Quote
GoskaGoska Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ona juz powinna byc odrazu , bo ja ma tez konto w mbanku Quote
kikou Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 GoskaGoska napisał(a):ona juz powinna byc odrazu , bo ja ma tez konto w mbanku faktycznie jest i przelałam.... wczoraj już nie sprawdzałam wieczorem Quote
Poker Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 to ja 20 zł z Triska mogę wpłacać na Olafa. Quote
kikou Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 super Poker! chyba anioły Cię przysyłają.... :calus: Quote
Poker Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 kikou napisał(a):super Poker! chyba anioły Cię przysyłają.... :calus: nie anioły tylko koniec urlopu :angryy: które konto? Quote
kikou Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 konto Oli f.... zaraz Ci wyśle na PW nie zrzymaj się na koniec urlopu....psiny już tęskniły za Tobą... Quote
GoskaGoska Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 to z 20 zl od POKER bedzie brakowac 70. KTORA CIOTKA POMOZE UZBIERAC 70 ZL ZEBY WYJSC NA ZERO FINANSOWO. ps. mam nowe wplaty z bazarku, to ci ciotko kikou wplace na konto tylko musze podliczyc ile tego bedzie, to podzielisz na Olafka i Rudzika Quote
kikou Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 wysłałam Ci wczoraj na pm.... musisz miec w wiadomościach... ale wyślę zaraz jeszcze raz jak sie zagubiło... Quote
kikou Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 super! dopisałam w pierwszym poscie, w roliczeniu... Quote
Lionees Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Olafku,uszy do góry i na pierwszą hopaj po pomoc!!! Quote
GoskaGoska Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 to zaraz pojdzie przelew od mnie....juz. Ciociu kikou powinna juz miec na koncie Quote
olenka_f Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 zdjęcia wstawię jutro, ja nie potrafię a Maciek jutro mi pomoże w tym tygodniu jajców nie obetniemy bo wpakowali mnie w cztery noce pod rząd i nie dam rady a nie chciałabym żeby szedł z nim ktoś inny bo ten skubaniec mi ufa i chyba ze mną jest najbardziej zżyty, zrestą chcę mieć wszystko pod kontrolą kupię mu obroże na pchły bo się strasznie czochra a to dlatego że se wylazł na spacerek i trzeba było go szukać, nie wiem z kim łaził i gdzie ale śmierdział okropnie a teraz się czochra ja go nie znalazłam a jak wracałam po pomoc to ten zezulec czekał pod bramką :mad: tak więc drogę do domu zna :lol: Quote
kikou Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 dostalam 19 wrzesnia od Gosi 57,47 z bazarku juz przelalam do Oli (sa to wplaty od Saga89, Jaaga, AniaB- pozostala czesc z tego bazarku 50,- poszla na Rudzika) Quote
kikou Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 ostatecznie przelalam jeszcze 12,50 z pieniedzy ktore mialysmy zebrane na pobyt Trisa.... czyli w sumie przelalam 70,- zl to oznacza, ze w tej chwili zaleglosci za pobyt Olafka sa wyrownane.... DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZAANGAZOWANYM!!! szczegolnie Gosi (GoskaGoska) to Jej bazarki podreperowaly budzet naszego biedulka, zezolka Olafa :iloveyou::iloveyou::iloveyou: ....i mozemy zaczac zbierac na pobyt pazdziernikowy....bo to juz za 8dni... Quote
GoskaGoska Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 oj kikou mi nie ma za co dziékowac, bo to WY robicie najwięcej, a jak mogę wspomoc to robię to z miłą chęcią. WSZYSTKIE CIOTECZKI JESTESCIE CUDOWNE:loveu: , OBY TYLKO Rudzik po kastracji poprawił swoje zachowanie. Skoro to tylko 8 dni, to czekamy, ktora cioteczk pomoze na nowe zbierania 175zl. Niby to nie duzo, a jakos na Olafka idzie nam zbieranie najcięzej Quote
kikou Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 przypominam nieśmiało, że już za dwa dni zaczyna sie październik.....a to oznacza kolejny miesiąc do opłacenia na zezolka.... ja dzisiaj przelałam moje zobowiązanie 30,- czyli brakuje 145,- zł...... Quote
Recommended Posts