kikou Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 czarnulek bez imienia...niepotrzebny nikomu...przypomina sie cichutko.. Quote
Mysia_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 taki śliczny dziadziuś :placz: co tu robic? :shake: Quote
iwa77 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Psi dziadzio potrzebuje pomocy - on nie chce jeszcze umierać ! POMOCY !!!!!!!!!!!!!! Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='kikou']Piesek ok. 10cioletni, mały , milutki, łagodny, czarny z widoczną siwizną - biały krawat i końcówki łapek, gładkowłosy mieszaniec, został znaleziony ok. 14.05. Niestety nikt go nie szukal, nikt o niego nie zapytal, piesek zostal prawdopodobnie bezlitosnie wyrzucony..... O wyjątkowo ujmującym charakterze.Ciepły, pogodny, zapatrzony w przewodnika, przesłodki.. Zgadza sie z innymi psami... jako piesek starszy "nieadopcyjny" jest przeznaczony do uśpienia prawdopodobnie już na początku tego tygodnia, nie wiadomo dokladnie kiedy W kazdym razie zostało bardzo mało czasu!!!!! Chcą go zabić!!! Quote
Doda_ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 kikou wyslalam ci pw kilka godzin temu, dostalas? Quote
ewajanka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tak się zastanawiam, czy w tym schronisku wszystkie psiaki w wieku powyżej 10 lat są poddawane eutanazji, bo nieadopcyjne:roll: Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Nie powiem kto tu jest nieadopcyjny - sama mam 14 i 15 letniego psa i nie wahałam sie ani chwili!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Też mi kryterium - bo ma 10 lat!!!!:mad: Quote
kikou Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 ewajanka napisał(a):Tak się zastanawiam, czy w tym schronisku wszystkie psiaki w wieku powyżej 10 lat są poddawane eutanazji, bo nieadopcyjne:roll: nie mam doswiadczenia ze schroniskami...ale jakos na to wyglada..... czy inne schrony po prostu nie przyznaja sie do takich rozwiazan?:niewiem::niewiem::niewiem: Quote
jusstyna85 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 kikou napisał(a):nie mam doswiadczenia ze schroniskami...ale jakos na to wyglada..... czy inne schrony po prostu nie przyznaja sie do takich rozwiazan?:niewiem::niewiem::niewiem: na pewno nie tylko tam... dla nich taki psiak jest nieadopcyjny.... Quote
kikou Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 ale na przyklad moj Edzio jest ze schroniska w Tychach i tam siedzial prawie rok i mimo, ze brzydki maly kundel oszacowany na ok 13 lat nikt nie gonil go ze strzykawka.... to moze to naprawde tylko we wroclawiu taki syf z tym usypianiem....? Quote
Poker Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 ewajanka napisał(a):Tak się zastanawiam, czy w tym schronisku wszystkie psiaki w wieku powyżej 10 lat są poddawane eutanazji, bo nieadopcyjne:roll: ewajanka, nazywaj to proszę po imieniu,a nie eutanazją.To jest po prostu MORDERSTWO z premedytacją. Quote
ewajanka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Poker napisał(a):ewajanka, nazywaj to proszę po imieniu,a nie eutanazją.To jest po prostu MORDERSTWO z premedytacją. Zgadzam się z Tobą w zupełności. Tak mi żal tego piesia. Może zdarzy się jakiś cud i ktoś go wypatrzy:-( Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Serdecznie życzę takim, żeby lekarze powiedzieli im kiedyś, że nie opłaca się ich leczyć:mad::mad::mad: Quote
kikou Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 dzisiaj psiunio szykuje walizki....bo prawdopodobnie wyruszy nad morze do olenki f.... tylko nie ma transporterka..... wrocek!!! transporter potrzebny na godz. 17ta !!!! Quote
ewajanka Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='kikou']dzisiaj psiunio szykuje walizki....bo prawdopodobnie wyruszy nad morze do olenki f.... tylko nie ma transporterka..... wrocek!!! transporter potrzebny na godz. 17ta !!!! Fantastycznie:multi: Ciotki podarowałyście dziadkowi drugie życie:loveu: i to nie byle gdzie, wczasy nad morzem. Quote
Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nerisku poproś Oleńkę żeby to konto dała!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
kikou Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 tak piesek juz jedzie nad morze... jest w drodze.. Quote
Doda_ Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 kikou napisał(a):tak piesek juz jedzie nad morze... jest w drodze.. ja tez chce nad morze :placz: Quote
Recommended Posts