Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kikou']Piesek ok. 10cioletni, mały , milutki, łagodny, czarny z widoczną siwizną - biały krawat i końcówki łapek, gładkowłosy mieszaniec, został znaleziony ok. 14.05. Niestety nikt go nie szukal, nikt o niego nie zapytal, piesek zostal prawdopodobnie bezlitosnie wyrzucony.....
O wyjątkowo ujmującym charakterze.Ciepły, pogodny, zapatrzony w przewodnika, przesłodki.. Zgadza sie z innymi psami...
jako piesek starszy "nieadopcyjny" jest przeznaczony do uśpienia prawdopodobnie już na początku tego tygodnia, nie wiadomo dokladnie kiedy
W kazdym razie zostało bardzo mało czasu!!!!!

Chcą go zabić!!!

Posted

Nie powiem kto tu jest nieadopcyjny - sama mam 14 i 15 letniego psa i nie wahałam sie ani chwili!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad: Też mi kryterium - bo ma 10 lat!!!!:mad:

Posted

ewajanka napisał(a):
Tak się zastanawiam, czy w tym schronisku wszystkie psiaki w wieku powyżej 10 lat są poddawane eutanazji, bo nieadopcyjne:roll:

nie mam doswiadczenia ze schroniskami...ale jakos na to wyglada.....
czy inne schrony po prostu nie przyznaja sie do takich rozwiazan?:niewiem::niewiem::niewiem:

Posted

kikou napisał(a):
nie mam doswiadczenia ze schroniskami...ale jakos na to wyglada.....
czy inne schrony po prostu nie przyznaja sie do takich rozwiazan?:niewiem::niewiem::niewiem:

na pewno nie tylko tam...
dla nich taki psiak jest nieadopcyjny....

Posted

ale na przyklad moj Edzio jest ze schroniska w Tychach i tam siedzial prawie rok i mimo, ze brzydki maly kundel oszacowany na ok 13 lat nikt nie gonil go ze strzykawka.... to moze to naprawde tylko we wroclawiu taki syf z tym usypianiem....?

Posted

ewajanka napisał(a):
Tak się zastanawiam, czy w tym schronisku wszystkie psiaki w wieku powyżej 10 lat są poddawane eutanazji, bo nieadopcyjne:roll:

ewajanka, nazywaj to proszę po imieniu,a nie eutanazją.To jest po prostu MORDERSTWO z premedytacją.

Posted

Poker napisał(a):
ewajanka, nazywaj to proszę po imieniu,a nie eutanazją.To jest po prostu MORDERSTWO z premedytacją.

Zgadzam się z Tobą w zupełności.
Tak mi żal tego piesia. Może zdarzy się jakiś cud i ktoś go wypatrzy:-(

Posted

dzisiaj psiunio szykuje walizki....bo prawdopodobnie wyruszy nad morze do olenki f.... tylko nie ma transporterka.....
wrocek!!!
transporter potrzebny na godz. 17ta !!!!

Posted

[quote name='kikou']dzisiaj psiunio szykuje walizki....bo prawdopodobnie wyruszy nad morze do olenki f.... tylko nie ma transporterka.....
wrocek!!!
transporter potrzebny na godz. 17ta !!!!
Fantastycznie:multi:
Ciotki podarowałyście dziadkowi drugie życie:loveu: i to nie byle gdzie, wczasy nad morzem.