kikou Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 zdięć aktualnych niestety nie ma.... a numer zaraz Ci prześlę... Quote
kikou Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 ciekawe jakie będą komentarze jak Olaf zostanie zagryziony albo wyląduje w schronie i go uspią?..... może wtedy ktoś mu świeczke zapali........ ale jeszcze można pomóc!! ....szczególnie, że Ola nie jest znudzoną milionerką i w tej chwili nie jest w stanie dokładać(choćby chciała) do do psa, gdzie wyraźnie było powiedziane, że koszty utrzymania muszą być zwrócone.... Quote
kikou Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 przypominamy się... Olaf mały wypierdek z trudnym charakterkiem..... niekochany, nikt go nie chciał... tylko Ola sie nad nim zlitowała....ale też chyba nie podbił Jej serca:-( potrzebuje wsparcia finansowego!! prosze o deklaracje na jego pobyt w dt.. nawet po 5,- - 10,-zl ! Quote
Neris Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Olenka jak będzie miała chwilę przejrzy dokładnie konto i wpisze nam ile wpłynęło z deklarowanych pieniędzy. Myślę, że lepiej będzie jeśli taka informacja pojawi się właśnie od niej. Pidzej, jesli chodzi o zdjęcia to niestety innych nie ma Ciągle jest deklaracja pani która adoptuje właśnie Karmelka - jestem za tym żeby podać pani konto Olenki i dopóki Olaf jest u niej niech może wpłaca tam? Quote
pidzej Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ogłoszę go, jeśli ułożycie jakiś fajny tekst do ogłoszeń. W tekście trzeba jakoś wykaraskać się ze szczekania i znaczenia terenu;) w Psim Aniele mamy podobnego staruszka, który szczeka non stop bo musi być odizolowany od innych psów, ale jak tylko się go wypuści od razu jest cicho i w ogóle super pies. Też mały prowokator i jak ma gorszy dzień to potrafi zaczepiać większe od siebie, dlatego nie wiadomo kiedy może biegać z inymi a kiedy nie. Mogę też zapłacić za wyróżnione i podświetlone allegro, tylko kurcze te zdjęciaa... olenka nie ma nikogo kto mógłby wpaść i zrobić choć kilka? na tymczasie jest już długo a wiadomo że dobre zdjęcia to 90% sukcesu, chyba trochę to zostało zaniedbane. Quote
Neris Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ola mieszka w Gdańsku, więc ja choćbym bardzo chciała nie dam rady pojechać. W tej chwili to w ogóle chyba nikomu nie wypada do Olenki jechać, a potem - nie mam zdania kogo możnaby poprosić. Quote
olenka_f Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 na konto wleze i sprawdze ale po środzie zdjęcia zrobię , teraz do siebie nikogo nie zapraszam bo nawet nie wiem kiedy jestem w domu jeśli jutrzejszy dzień przeżyję to wezmę się w garść a Olafek ..... znaczy i to jest wstrętne a szczeka bo jest chyba zazdrosny a serce ............ cóż nie da się nie kochać takich stritowatych wgapionych w ciebie oczu Quote
pidzej Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 dajcie więc znać jak będą zdjęcia i tekst. Quote
kikou Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Wiesz, ja mu wystawiam od lipca allegro(ciągle odnawiam) i mimo, że nawet nie wspomniałam o tym jego znaczeniu..nawet jedna osoba nie zadzwoniła (ze dwa razy wyróżniłam..ale wystawiam wiele psów na dwóch kątach na allegro i nie mam środków na kolejne wyróżnienia...) http://www.allegro.pl/item427306807_wyrwany_smierci_zycie_olafka_znowu_zagrozone.html nie ma tam jakiegoś super tekstu :shake: ale jesli takowy ktoś by stworzył, to mógłby sam też aukcje wystawić.... skoro masz już doświadczenie z takimi psiakami to może podpowiedz coś, napisz jakiś chwytliwy tekst.... Quote
kikou Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='kikou']przypominamy się... Olaf mały wypierdek z trudnym charakterkiem..... niekochany, nikt go nie chciał... tylko Ola sie nad nim zlitowała.... potrzebuje wsparcia finansowego!! prosze o deklaracje na jego pobyt w dt.. nawet po 5,- - 10,-zl ! przypominam, że potrzebujemy wsparcia!!! Quote
Neris Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Aga obiecała zapytać panią od Karmelka czy da radę pomagać Olafowi jak wspominała. Dzisiaj będzie wiadomość Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 a ciotka zadna bazarku nie podnosi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10861698#post10861698 a to przeciez na nasze bidy Quote
kikou Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Neris napisał(a):Aga obiecała zapytać panią od Karmelka czy da radę pomagać Olafowi jak wspominała. Dzisiaj będzie wiadomość to w końcu bierze Karmelka czy nie? czy teraz chce tylko coś wpłacać? Quote
Neris Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 BIERZE!!! Już dzisiaj Aga go wiezie do Elzy, stamtąd Karmel jedzie do pani Quote
kikou Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Karmel bezpieczny w nowym domu..... a... Olafek przypomina o swoim zapomnianym istnienu..... nie mamy deklaracji na pobyt małego w DT....... Quote
GoskaGoska Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 z bazarku bedzie 80zl 14 wrzesnia sie konczy. a sati cos wplacila? pytal sie o nr konta. ile brakuje do kastracji? Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 kikou prosze podaj mi nr konta, najlepiej zebys ty zbierala i wysyla to co sie uzbiera. dzis mysza1 przelala mi kase z bazarku ( i cudowna ciotka nie chce towaru tylko na nowo mam wystawic) wiec mysle ze juz jutro bede kasa u mnie i chce ja przelac z rana do Ciebie. Quote
Neris Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dogo całkiem nie działało, nie wiem czy tylko w naszym regionie czy w ogóle... Aga Visenna obiecala pogadać z panią od Karmelka, przypomnieć delikatnie o deklaracji. Wg mnie na kastrację już kasa jest, ja w zeszłym miesiącu przelałam dodatkowe 50, teraz dodatkowo 30, więcej naprawdę nie mam. Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 na kastracje pewnie jest bo od Reksia 80zl, od Ciebie80 zl i mysle ze mysza przelala 50zl:loveu: + moja 10zl na utrzymanie. a jeszcze 2 szt majteczke sie licytuja to nasepny bedzie grosz. Quote
Neris Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ola mi wczoraj dyktowała przez telefon wpłaty, miała je wpisac na dogo ale dogo nie było wcale. A dzisiaj Ola w pracy do 20. W każdym razie na kastrację już jest. Quote
kikou Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 ale nia opadajmy na laurach ...nadal nie jest opłacone w pełni utrzymanie... Quote
Neris Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 no ja nie opadam, ciąglę dręczę Visennę o telefon do tej pani od KArmelka, ale podobno sam Karmelek kłopotliwy, załatwia się gdzie popadnie i Aga cała w stresie. Quote
Recommended Posts