Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciekawe jakie będą komentarze jak Olaf zostanie zagryziony albo wyląduje w schronie i go uspią?.....
może wtedy ktoś mu świeczke zapali........

ale jeszcze można pomóc!!

....szczególnie, że Ola nie jest znudzoną milionerką i w tej chwili nie jest w stanie dokładać(choćby chciała) do do psa, gdzie wyraźnie było powiedziane, że koszty utrzymania muszą być zwrócone....

Posted

przypominamy się...
Olaf
mały wypierdek z trudnym charakterkiem.....
niekochany, nikt go nie chciał...
tylko Ola sie nad nim zlitowała....ale też chyba nie podbił Jej serca:-(

potrzebuje wsparcia finansowego!!

prosze o deklaracje na jego pobyt w dt..
nawet po 5,- - 10,-zl !

Posted

Olenka jak będzie miała chwilę przejrzy dokładnie konto i wpisze nam ile wpłynęło z deklarowanych pieniędzy. Myślę, że lepiej będzie jeśli taka informacja pojawi się właśnie od niej.

Pidzej, jesli chodzi o zdjęcia to niestety innych nie ma

Ciągle jest deklaracja pani która adoptuje właśnie Karmelka - jestem za tym żeby podać pani konto Olenki i dopóki Olaf jest u niej niech może wpłaca tam?

Posted

Ogłoszę go, jeśli ułożycie jakiś fajny tekst do ogłoszeń. W tekście trzeba jakoś wykaraskać się ze szczekania i znaczenia terenu;) w Psim Aniele mamy podobnego staruszka, który szczeka non stop bo musi być odizolowany od innych psów, ale jak tylko się go wypuści od razu jest cicho i w ogóle super pies. Też mały prowokator i jak ma gorszy dzień to potrafi zaczepiać większe od siebie, dlatego nie wiadomo kiedy może biegać z inymi a kiedy nie.
Mogę też zapłacić za wyróżnione i podświetlone allegro,
tylko kurcze te zdjęciaa... olenka nie ma nikogo kto mógłby wpaść i zrobić choć kilka? na tymczasie jest już długo a wiadomo że dobre zdjęcia to 90% sukcesu, chyba trochę to zostało zaniedbane.

Posted

Ola mieszka w Gdańsku, więc ja choćbym bardzo chciała nie dam rady pojechać.
W tej chwili to w ogóle chyba nikomu nie wypada do Olenki jechać, a potem - nie mam zdania kogo możnaby poprosić.

Posted

na konto wleze i sprawdze ale po środzie
zdjęcia zrobię , teraz do siebie nikogo nie zapraszam bo nawet nie wiem kiedy jestem w domu
jeśli jutrzejszy dzień przeżyję to wezmę się w garść

a Olafek ..... znaczy i to jest wstrętne a szczeka bo jest chyba zazdrosny a serce ............ cóż nie da się nie kochać takich stritowatych wgapionych w ciebie oczu

Posted

Wiesz, ja mu wystawiam od lipca allegro(ciągle odnawiam) i mimo, że nawet nie wspomniałam o tym jego znaczeniu..nawet jedna osoba nie zadzwoniła (ze dwa razy wyróżniłam..ale wystawiam wiele psów na dwóch kątach na allegro i nie mam środków na kolejne wyróżnienia...) http://www.allegro.pl/item427306807_wyrwany_smierci_zycie_olafka_znowu_zagrozone.html

nie ma tam jakiegoś super tekstu :shake:
ale jesli takowy ktoś by stworzył, to mógłby sam też aukcje wystawić....
skoro masz już doświadczenie z takimi psiakami to może podpowiedz coś, napisz jakiś chwytliwy tekst....

Posted

[quote name='kikou']przypominamy się...
Olaf
mały wypierdek z trudnym charakterkiem.....
niekochany, nikt go nie chciał...
tylko Ola sie nad nim zlitowała....

potrzebuje wsparcia finansowego!!

prosze o deklaracje na jego pobyt w dt..
nawet po 5,- - 10,-zl !

przypominam, że potrzebujemy wsparcia!!!

Posted

Neris napisał(a):
Aga obiecała zapytać panią od Karmelka czy da radę pomagać Olafowi jak wspominała. Dzisiaj będzie wiadomość

to w końcu bierze Karmelka czy nie? czy teraz chce tylko coś wpłacać?

Posted

kikou prosze podaj mi nr konta, najlepiej zebys ty zbierala i wysyla to co sie uzbiera. dzis mysza1 przelala mi kase z bazarku ( i cudowna ciotka nie chce towaru tylko na nowo mam wystawic) wiec mysle ze juz jutro bede kasa u mnie i chce ja przelac z rana do Ciebie.

Posted

Dogo całkiem nie działało, nie wiem czy tylko w naszym regionie czy w ogóle...

Aga Visenna obiecala pogadać z panią od Karmelka, przypomnieć delikatnie o deklaracji.
Wg mnie na kastrację już kasa jest, ja w zeszłym miesiącu przelałam dodatkowe 50, teraz dodatkowo 30, więcej naprawdę nie mam.

Posted

Ola mi wczoraj dyktowała przez telefon wpłaty, miała je wpisac na dogo ale dogo nie było wcale.
A dzisiaj Ola w pracy do 20.

W każdym razie na kastrację już jest.

Posted

no ja nie opadam, ciąglę dręczę Visennę o telefon do tej pani od KArmelka, ale podobno sam Karmelek kłopotliwy, załatwia się gdzie popadnie i Aga cała w stresie.