Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koniecznie - dziś przecież zabito we Wrocławiu dwa ( czy tylko dwa) inne psy co będzie jutro:placz::placz::placz::placz:Tam jest taki stareńki jamnik o którego drżę:placz::placz:

Posted

nawet nie wiedziałam że on ma wątek
Olaf czuje się dobrze, zjada i śpi a czasem warczy

ogłoszenia super, przecież cały czas szukamy mu domku u mnie to tylko schronienie przed katem

Posted

a ja dopiero teraz dotarlam, nie wiem czy macie juz banerek - dotarłam tutaj po zdjeciu w podpisie kikou i pomyśłam, że banerka brak, dlatego też takowy zrobiłam:

Jesli już banrek jest, to przepraszam :oops:

Posted

Banerek śliczny!!! Dziękujemy!
innego banerka nie ma, dlatego wkleiłam sobie zdiecie w podpis.... jakoś nikt za bardzo nie śledzi losów skarbusia...:-(:shake:

tylko tak sie zastanawiam nad treścią... to tak brzmi jakby on był umierający...a mikrus jest w dobrej formie może jeszcze z 5-7 latek pożyć...czy mogłabym nieśmialo prosić o np: "Olafek chce znowu pokochać" albo coś innego bardziej optymistycznego

Posted

kikou napisał(a):
Banerek śliczny!!! Dziękujemy!
innego banerka nie ma, dlatego wkleiłam sobie zdiecie w podpis.... jakoś nikt za bardzo nie śledzi losów skarbusia...:-(:shake:

tylko tak sie zastanawiam nad treścią... to tak brzmi jakby on był umierający...a mikrus jest w dobrej formie może jeszcze z 5-7 latek pożyć...czy mogłabym nieśmialo prosić o np: "Olafek chce znowu pokochać" albo coś innego bardziej optymistycznego

Kikou ma rację!!! Olaf jest psem pełnym życia!!!!

Posted

a w jakim stanie są jego ząbki? może trzebaby w paszczy zrobić porzadek?

czy to kwestia pogody? jak myślisz?
a czy utrzymuje czystośc w domu? prosi o wyjście?

Posted

Olaf znaczy i to jest bardzo duży problem :shake:
ogólnie jest grzeczny ale osikuje wszystko
z zębami wszystko raczej ok , on chyba taki niejadek jest choć co jakiś czas skubnie z miski

Posted

Teo, którego przygarnęłam 2 tygodnie temu - ze schroniska - też to robił - długo był w schronisku - w momencie kiedy podnosil nogę z głośnym FE!! rzucałam w niego takim maleńkim blaszanym dzwoneczkiem tak zeby zabrzęczał - wystarczyły trzy razy!!! Mogą być np. kluczyki od walizki - chodzi o to by upadły przed psem z brzękiem!! Polecam.

Posted

Się robi kikou (gdyby co słuze pomoca pzy robieniu banerków - najlepsze to one moze nie sa, ale zawsze coś - jakby co to łapac mnie na PW);) W pomyśle nic nie zmieniałam, bo jakoś dzisiaj weny nie mam - tylko troszeczkę napis zmodyfikowałam - treść i wygląd, banerek podlinkowany nizej ;)

Posted

Mbie też sie dzisiaj coś banerek nie łąduje, to chyba przez fotosika...

Gdyby co podaje link jeszcze raz:

a) na fotosiku:

b) na imageshack: