Talcott Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Koniecznie - dziś przecież zabito we Wrocławiu dwa ( czy tylko dwa) inne psy co będzie jutro:placz::placz::placz::placz:Tam jest taki stareńki jamnik o którego drżę:placz::placz: Quote
Mysia_ Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 dobrze, że psiak bezpieczny... Co tam u niego? Quote
Talcott Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Czekamy na nowe wieści od Oleńki - ale pod Jej opieką - będzie mu cudnie - robimy zrzutkę - bo Oleńka ma już spora gromadkę:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
olenka_f Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 nawet nie wiedziałam że on ma wątek Olaf czuje się dobrze, zjada i śpi a czasem warczy ogłoszenia super, przecież cały czas szukamy mu domku u mnie to tylko schronienie przed katem Quote
kikou Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [FONT=Century Gothic]prosimy o pomoc w ogłoszeniach!!![/FONT] Quote
kikou Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 odnowiłam mu allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=401554656 ale tam jest ciagle podany numer tel do Agi z Wrocławia... chyba lepiej by bylo zeby podać tel odrazu do Oli? prosze wiec o nr tel do ogloszeń i najlepiej nowe jakies zdiecie, bo w oglozeniach sa tylko zdiecia ze schroniska..... przydałyby sie też informacje czy utrzymuje czystość w domu etc. Quote
kikou Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 co u Olafka? nadal czekam na aktualny numer do ogłoszeń!!! Quote
BoUnTy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 a ja dopiero teraz dotarlam, nie wiem czy macie juz banerek - dotarłam tutaj po zdjeciu w podpisie kikou i pomyśłam, że banerka brak, dlatego też takowy zrobiłam: Jesli już banrek jest, to przepraszam :oops: Quote
kikou Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Banerek śliczny!!! Dziękujemy! innego banerka nie ma, dlatego wkleiłam sobie zdiecie w podpis.... jakoś nikt za bardzo nie śledzi losów skarbusia...:-(:shake: tylko tak sie zastanawiam nad treścią... to tak brzmi jakby on był umierający...a mikrus jest w dobrej formie może jeszcze z 5-7 latek pożyć...czy mogłabym nieśmialo prosić o np: "Olafek chce znowu pokochać" albo coś innego bardziej optymistycznego Quote
Talcott Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 kikou napisał(a):Banerek śliczny!!! Dziękujemy! innego banerka nie ma, dlatego wkleiłam sobie zdiecie w podpis.... jakoś nikt za bardzo nie śledzi losów skarbusia...:-(:shake: tylko tak sie zastanawiam nad treścią... to tak brzmi jakby on był umierający...a mikrus jest w dobrej formie może jeszcze z 5-7 latek pożyć...czy mogłabym nieśmialo prosić o np: "Olafek chce znowu pokochać" albo coś innego bardziej optymistycznego Kikou ma rację!!! Olaf jest psem pełnym życia!!!! Quote
olenka_f Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 do tego wielki pieszczoch tylko mało je :shake::shake: Quote
kikou Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 a w jakim stanie są jego ząbki? może trzebaby w paszczy zrobić porzadek? czy to kwestia pogody? jak myślisz? a czy utrzymuje czystośc w domu? prosi o wyjście? Quote
olenka_f Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Olaf znaczy i to jest bardzo duży problem :shake: ogólnie jest grzeczny ale osikuje wszystko z zębami wszystko raczej ok , on chyba taki niejadek jest choć co jakiś czas skubnie z miski Quote
Talcott Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Teo, którego przygarnęłam 2 tygodnie temu - ze schroniska - też to robił - długo był w schronisku - w momencie kiedy podnosil nogę z głośnym FE!! rzucałam w niego takim maleńkim blaszanym dzwoneczkiem tak zeby zabrzęczał - wystarczyły trzy razy!!! Mogą być np. kluczyki od walizki - chodzi o to by upadły przed psem z brzękiem!! Polecam. Quote
BoUnTy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Się robi kikou (gdyby co słuze pomoca pzy robieniu banerków - najlepsze to one moze nie sa, ale zawsze coś - jakby co to łapac mnie na PW);) W pomyśle nic nie zmieniałam, bo jakoś dzisiaj weny nie mam - tylko troszeczkę napis zmodyfikowałam - treść i wygląd, banerek podlinkowany nizej ;) Quote
BoUnTy Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Mbie też sie dzisiaj coś banerek nie łąduje, to chyba przez fotosika... Gdyby co podaje link jeszcze raz: a) na fotosiku: b) na imageshack: Quote
GoskaGoska Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No i co tam są jakies postępy? Czy oglaszacie go gdzies.Ja w pon zrobię przelew na obiecaną min kwotę Quote
kikou Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 ja mu zrobiłam allegro (wcześniej było 14 dni wyróżnione ale w tej chwili nie mam za co) http://www.allegro.pl/item401554656_wyrwany_smierci_przesliczny_olafek_szuka_domu_.html poza tym nie ma nic Quote
kikou Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 poprosiłam ciocie Dinke i zrobiła mu kilka ogłoszeń: http://psy.ogloszenia.e-hodowla.eu/ www.pineska.pl www.kokosy.pl www.ojej.pl www.lodz.gumetree.pl www.pajeczyna.pl [FONT=Century Gothic]dziękujemy!!![/FONT] Quote
Recommended Posts