kikou Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 ja niestety tez o grafice nie mam pojecia wzielam szablon z tych kilku proponowanych przez allegro po prostu.... Quote
Neris Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Olu ja swój przelew wyślę jak obiecałam na samym początku sierpnia, czyli pewnie w piątek. Quote
olenka_f Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 problem mam z Olafem on atakuje Baska, do dziś nie było jakiś niepokojących reakcji ze strony Baska ale to było przed chwilą miałam spory kłopot żeby odciągnąć Baska od Olafa Basiul to wielki bokser, bardzo cierpliwy ale już mu chyba puściły nerwy Olaf nie atakuje suk natomiast samce bardzo, warczy ,podgryza - uważam że mój DT jest niebezpieczny dla Olafa Quote
kikou Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 nie wiem co w takiej sytuacji zrobic....:shake::shake: dopisze w allegro, ze grozi mu zagryzienie.... Quote
Neris Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Matko, nie wiem co teraz. MOże Olenko skaż go jednak na razie na kojec... Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 oj jaki dziadek waleczny sie zrobil. Sluchajcie trzeba go wykastrowac - moze skonczy się wtedy problem z jego siusianiem i bedzie juz spokojniejszy do innych psow Quote
olenka_f Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 nie no ja go izoluję ale to nie jest dobra sytuacja dla Olafa on piszczy w kojcu, chce się przytulac to pieszczoch jest i ta banicja wcale mu nie odpowiada nie ma na chwile obecną innego wyjścia więc siedzi ale kiedy tylko da rade to ucieka tak jak dzisiaj i atakuje w dodatku na noc w kojcu być nie może bo mnie sąsiedzi zabiją Quote
olenka_f Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 GoskaGoska napisał(a):oj jaki dziadek waleczny sie zrobil. Sluchajcie trzeba go wykastrowac - moze skonczy się wtedy problem z jego siusianiem i bedzie juz spokojniejszy do innych psow to dobry pomysł ale DS na 100% niech będzie bez samców Quote
GoskaGoska Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 napisz jakie są koszty kastracji u Ciebie i trzeba będzie się na to zrzuci. Najlepiej zrob to jak najprędzej jesli mozesz, po zabiegu wyjdzie, jak robic ogloszenia. Czy dalej będzie susiał i czy dalej będzie taki charakterny do innych psow. Miejmy nadzieję, ze juz się wszytko uspokoi. Quote
olenka_f Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ok dowiem się wszystkiego i napiszę najpewniej we wtorek pójdę do weta Quote
Neris Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Olafek to prowokator, okropnie zaczepia inne samce, jak tu takiemu znaleźć dom? Quote
Poker Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Neris napisał(a):Olafek to prowokator, okropnie zaczepia inne samce, jak tu takiemu znaleźć dom? trzeba szukać domu ,gdzie będzie występował SOLO :evil_lol: W czasie drogi był idealny. Dowiedziałam się,że pan który go wiózł, jest bardzo szczęśliwy,że uratował psie istnienie.:lol: Quote
kikou Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Poker napisał(a):trzeba szukać domu ,gdzie będzie występował SOLO :evil_lol: W czasie drogi był idealny. Dowiedziałam się,że pan który go wiózł, jest bardzo szczęśliwy,że uratował psie istnienie.:lol: to moze chcialby wziac Olafa... opowiedz Panu , ze pieskowi w DT grozi zagryzienie.... Quote
olenka_f Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 kikou napisał(a):to moze chcialby wziac Olafa... opowiedz Panu , ze pieskowi w DT grozi zagryzienie.... i to nie są żarty :shake: Quote
kikou Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 ja juz tak i na allegro napisalam ale.... ludzie niby czytaja i i tak znikaja.... Quote
Poker Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 pan na pewno nie weźmie Olafa,ma starszą jamniczkopodobną.Lubi zwierzęta,ale nie tak jak my. Olafa,jeżeli tylko jego stan zdrowia na to pozwoli,trzeba szybko kastrować. Ile to kosztuje u Was? Quote
kikou Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 szepnij słowko Oleńko... jak tam ten mój mały zadziorek?, jak sobie z nim poradziłaś? czy jajeczka już poleciały do śmieci? Quote
olenka_f Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Olaf zachowuje się tak jak się zachowywał :roll: kastracja kosztuje 250zł i nie jest przeprowadzona jeszcze Olaf każdego kto wchodzi do domu wita bardzo radośnie i przytula się on tylko psów nie lubi do ludzi jest super:lol: Quote
Poker Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 drogo chcą za kastrację.Może niedaleko,w trochę mniejszej miejscowości,wołaliby mniej. Czy z punktu widzenia jego stanu zdrowia zabieg jest w ogóle możliwy? Quote
Neris Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ten Olaf to naprawdę utrapienie, Olenka ma kilka samców do których Olaf czasami startuje z zaczepkami. Jeśli będzie wiadomo, że gdzieś się zwalnia tymczas, trzeba go tam umieścić. Quote
Poker Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 To łobuz :angryy: i kto by pomyślał :roll: ,do ludzi słodziak :loveu: Quote
Neris Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No łobuz, boksery sa od niego ze 4 razy większe a on głupek jeden uważa, że da radę! Wczoraj jak rozmawiałam z Oleńką i odwróciłam jej uwagę, Olafek skoczył do Baska i dziabnął go w gębę. Quote
Recommended Posts