Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

problem mam z Olafem
on atakuje Baska, do dziś nie było jakiś niepokojących reakcji ze strony Baska ale to było
przed chwilą miałam spory kłopot żeby odciągnąć Baska od Olafa
Basiul to wielki bokser, bardzo cierpliwy ale już mu chyba puściły nerwy
Olaf nie atakuje suk natomiast samce bardzo, warczy ,podgryza - uważam że mój DT jest niebezpieczny dla Olafa

Posted

nie no ja go izoluję ale to nie jest dobra sytuacja dla Olafa
on piszczy w kojcu, chce się przytulac to pieszczoch jest i ta banicja wcale mu nie odpowiada
nie ma na chwile obecną innego wyjścia więc siedzi ale kiedy tylko da rade to ucieka tak jak dzisiaj i atakuje
w dodatku na noc w kojcu być nie może bo mnie sąsiedzi zabiją

Posted

GoskaGoska napisał(a):
oj jaki dziadek waleczny sie zrobil. Sluchajcie trzeba go wykastrowac - moze skonczy się wtedy problem z jego siusianiem i bedzie juz spokojniejszy do innych psow

to dobry pomysł ale DS na 100% niech będzie bez samców

Posted

napisz jakie są koszty kastracji u Ciebie i trzeba będzie się na to zrzuci. Najlepiej zrob to jak najprędzej jesli mozesz, po zabiegu wyjdzie, jak robic ogloszenia. Czy dalej będzie susiał i czy dalej będzie taki charakterny do innych psow. Miejmy nadzieję, ze juz się wszytko uspokoi.

Posted

Neris napisał(a):
Olafek to prowokator, okropnie zaczepia inne samce, jak tu takiemu znaleźć dom?

trzeba szukać domu ,gdzie będzie występował SOLO :evil_lol:
W czasie drogi był idealny.
Dowiedziałam się,że pan który go wiózł, jest bardzo szczęśliwy,że uratował psie istnienie.:lol:

Posted

Poker napisał(a):
trzeba szukać domu ,gdzie będzie występował SOLO :evil_lol:
W czasie drogi był idealny.
Dowiedziałam się,że pan który go wiózł, jest bardzo szczęśliwy,że uratował psie istnienie.:lol:

to moze chcialby wziac Olafa... opowiedz Panu , ze pieskowi w DT grozi zagryzienie....

Posted

pan na pewno nie weźmie Olafa,ma starszą jamniczkopodobną.Lubi zwierzęta,ale nie tak jak my.
Olafa,jeżeli tylko jego stan zdrowia na to pozwoli,trzeba szybko kastrować.
Ile to kosztuje u Was?

Posted

Olaf zachowuje się tak jak się zachowywał :roll:
kastracja kosztuje 250zł i nie jest przeprowadzona jeszcze

Olaf każdego kto wchodzi do domu wita bardzo radośnie i przytula się on tylko psów nie lubi do ludzi jest super:lol:

• 2 weeks later...
Posted

drogo chcą za kastrację.Może niedaleko,w trochę mniejszej miejscowości,wołaliby mniej.
Czy z punktu widzenia jego stanu zdrowia zabieg jest w ogóle możliwy?

Posted

Ten Olaf to naprawdę utrapienie, Olenka ma kilka samców do których Olaf czasami startuje z zaczepkami.
Jeśli będzie wiadomo, że gdzieś się zwalnia tymczas, trzeba go tam umieścić.

Posted

No łobuz, boksery sa od niego ze 4 razy większe a on głupek jeden uważa, że da radę! Wczoraj jak rozmawiałam z Oleńką i odwróciłam jej uwagę, Olafek skoczył do Baska i dziabnął go w gębę.