Jump to content
Dogomania

Rambo osobisty jamnik Isadory... i osobista jamniczka Isadory - Ruda Fergie

Recommended Posts

Posted

O Jesoo, jakie PIĘKNOŚCI !!!!

I jak tu skomentować taaaką cudowną sesję?!

Bez komentarza - tylko pozazdrościć tych Waszych spotkań...

6 czerwca następne pakuj się i przybywaj :)

Rambo, musiales mic ciezki dzien na tym jamniczym spotkaniu: tyle lasencji! A niektore pewnie w obstawie...

Hopka zatroskana

Ona mnie nie zabiera na spotkania bo sie czepia tej mojej padaczki, że nie wie jak będzie jak zareaguje. Rambo epileptyk

wieeeedziałam. Ale Ty powinnaś sie kiedyś z Ovką wybrać

Posted

cudowne zdjęcia , fajny pomysł z tymi spotkaniami widać że walka o każdego psiaka daje cudowne rezultaty i siłę do dalszej pracy 

• Upvote 1
Posted

Dorotko, cudna sesjathumbup.gif   w każdym zdjęciu ,widać Twoją wielką miłość do jamników!  nawet się nie zastanawiam  wink.gif czy każdy jamnik jest taki piękny.. czy to, Ty tak je potrafisz przedstawić! uwielbiam Twoje zdjęcia!wub.gif

• Upvote 1
Posted

Isadora, w jakim programie robisz znak wodny na zdjęciach? Próbowałam w FastStone, ale niestety to nie na moją głowę. Czarna magia

Sam znak jest zrobiony w illustratorze. Z tego przygotowałam plik na tl przezroczystym zapisany w .png w wymiarze jaki wstawiam na foty. Foty szykuję zawsze  aby miały po dłuższym boku 800 pikseli, znak wodny 80 px. Wrzucam w folder i robie przetwarzanie wsadowe w IrfanView. Oczywiście tam jest możliwośc ustawinie odleglości od marginesu i miejsca na zdjęciu znaku. Również można ustawić przezroczystość.

W Irfanie jest tez opcja taka ze  jedną konwersją możesz wykonać  ustawienie wielkości foty i od razu znak wodny.

Posted

Cześć, miło Was widzieć :)

O&G

Dorota mówiła ze macie sie spotkać to może i my sie umówimy. Rambo podrywacz.

Rambo, Ty jednak jesteś klasa gość! Twoje laseczki powinny uważać na Ciebie ;)

Hopka, bardzo zainteresowana

Ciiiii żeby nie wlazly, moze sie umówimy? Rambo Don Żuan.

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Dorotko, cudna sesjathumbup.gif   w każdym zdjęciu ,widać Twoją wielką miłość do jamników!  nawet się nie zastanawiam  wink.gif czy każdy jamnik jest taki piękny.. czy to, Ty tak je potrafisz przedstawić! uwielbiam Twoje zdjęcia!wub.gif

Owszem-każdy jamnik jest taki piękny.Trochę czasu zajęło mi by dojść do tego wniosku.I już wiem-zawsze w moim sercu będzie miejsce dla jamnika :)

• Upvote 1