malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 a na tym pierwszym jak świnka morska :lol: :lol: :lol: :wink: Quote
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 kiedy będzie u Ciebie??? :P :D a jaki drugi?? też taki??? :angel: Quote
tajdzi Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Malawasia']kiedy będzie u Ciebie??? a jaki drugi?? też taki??? [/quote] Odbieram ją koniec lutego-początek marca A druga czterołapka będzie...ze schroniska. Ponieważ bardzo długo walczyłam ze sobą (bo taki kot z chodowli to na pewno znajdzie właściciela...a taka bida ze schroniska to nie....ale ten a chodowli to mój wymarzony...itd itd) Mąż powiedział "to weźmy jednego ze schroniska i Filcię" I tak będzie :angel: Co prawda dziś moja mamusia (choć już 5 lat nie mieszkamy razem) obraziła się na mnie śmiertelnie :cry: (KOT???JA niecierpię kotów!!!!A kto będzie się nim opiekował, jak pojedziecie na wakacje???) Ale jeszcze nie wie, że koty będą dwa 8) :lol: Wtedy to dopiero zbiorę opiernicz.... :roll: Quote
tajdzi Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Oj, dziewczynki, bo zrobię się zazdrosna :lol: A cudowny to jest 8) Quote
Poświata Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 [quote name='tajdzi'] Ale jeszcze nie wie, że koty będą dwa 8) :lol: Wtedy to dopiero zbiorę opiernicz.... :roll:[/quote] Nic się nie martw. Jeśli mój mąż przeżył dokocenie, i nawet prawie jada z Dymkiem z jednego talerza :wink: , a mój szwagier który nie lubi kotów, po jednym wieczorze w towarzystwie kotecka :evilbat: stwierdził "... ale takiego jak Dymek to mógłbym mieć", tzn. że twoja mama nie może się nie za[b]kot[/b]ać[b] i koniec kropka. Poza tym matki po to są, żeby sobie pogadać - tak by Ci powiedziały moje dzieci :D . [quote name='malawaszka']ale masz cudownego TZ :D[/quote] To samo stwierdziłam :D :P :D , chyba muszę go poznać z moim mężem, może wtedy zmieni się punkt widzenia mojego chłopa :hmmmm: Quote
tajdzi Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='Beata&Poświata']To samo stwierdziłam , chyba muszę go poznać z moim mężem, może wtedy zmieni się punkt widzenia mojego chłopa [/quote] To niegłupi pomysł...Może Wojtecki przekona go na małą Poświateczkę ;) :lol: Quote
Poświata Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Ooooooooo, korzyść będzie obopólna :klacz: . Quote
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 to j Wam tam jeszcze mojago TZ podrzucą ciooo??? na krótką lekcję dokocenia :lol: :wink: Quote
Patka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Tajdzi huraaaaaa!!!! Cieszę się razem z Tobą i do tego od razu dwa podwójna radosć dosłownie nie będziesz siemogła napatrzeć!!!! :D :wink: Cudne maleństwo :D Quote
Basenji Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 A wyborcza ośmiesza spiskową teorię dziejów. A tu proszę. Spiskujecie babiczki przeciwko waszym kochanym dobrodziejom. :roll: :tard: Oj niewdzięczne :nerwy: Zdrówko Quote
ajka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 postanowiłam usunąć posta,którego poprzednio napisałam,żeby nie zapeszyć, ale wszystko opowiem Wam po niedzieli. :D Pozdrawiam Quote
Myszka.xww Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 [quote name='ajka']postanowiłam usunąć posta,którego poprzednio napisałam,żeby nie zapeszyć, ale wszystko opowiem Wam po niedzieli. :D Pozdrawiam[/quote] to trzymam kciuki :D Quote
Myszka.xww Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 i zdziebko waniennego Rollka 8) [url=http://upload.miau.pl/39251.jpg]Wanna sie skurczyla :? [/url] [url=http://upload.miau.pl/39252.jpg]poczekaj, poczekajjj... :idea: [/url] [url=http://upload.miau.pl/39256.jpg]a grruuuuu... ghehehehe... laskotki mam :lol: [/url] Quote
malawaszka Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 :roflt: hahha jaki kociak rozkoszny :lol: Quote
Poświata Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 [quote name='ajka']postanowiłam usunąć posta,którego poprzednio napisałam,żeby nie zapeszyć, ale wszystko opowiem Wam po niedzieli. :D Pozdrawiam[/quote] [b]Ajka[/b] jejciu, czyżby.... Jak tu wytrzymac do po niedzieli :roll: . No nic zęby zaciskam :evilbat: i siedzę grzecznie :( . Tylko mam prośbę :modla: , dziwczyny ze wszystkimi niespodziankami proszę się wyrobić do przyszłego weekendu, bo ja potem wyjeżdżam :hand: na dwa tygodnie i nie wiem czy będę miała doskok do kompa. [b]Myszka.xww [/b] ja w imieniu większości, która nie lata po innych forach. Czy mogłabyś te same opowieści z Miau przerzucać tutaj??? Dopiero dziewczyny będą miały radochę. Zobacz, że coraz więcej zakoconych sie porobiło :angel: :angel: :angel: . Quote
Poświata Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 [quote name='Basenji']A wyborcza ośmiesza spiskową teorię dziejów. A tu proszę. Spiskujecie babiczki przeciwko waszym kochanym dobrodziejom. :roll: :tard: Oj niewdzięczne :nerwy: Zdrówko[/quote] Ach, broń bosze, my się poprostu w ich imieniu umawiamy na :beerchug: , a że przy okazji coś skapnie dla nas......... :P Quote
Madziara Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 A co powiesz na psa z królikiem?? [img]http://img207.exs.cx/img207/1521/damanzkrlem6lq.jpg[/img] Quote
souris Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Patka masz oczka Lunci w podpisie ? Skąś znam te piękne oczki :wink: :angel: :angel: A on tam sam wlazł do tej wanny? Beata&Poświata ma rację chcemy opowieście o koteckach, bez nich zdychamy usychamy itp :wink: ajka będziemy wszystko trzymać, nieważne za co :D Basenji jaki to spisek, jak potem sie jeszcze okaże że te przecudowne koteczki to ich pomysł... :wink: Quote
Basenji Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [quote name='ajka']postanowiłam usunąć posta,którego poprzednio napisałam,żeby nie zapeszyć, ale wszystko opowiem Wam po niedzieli. :D Pozdrawiam[/quote] Życzę Ci, aby się zapeszyło. I to szczerze. Zdrówko Aha, Souris- ja wiem, że to krecia a raczej kocia robota, jak u gangstera Mruczysława. Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Basenji jak ja Cię lubie :lilangel: ................... Quote
Basenji Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Wiem. W końcu jesteś w moim fanklubie :D Zdrówko Quote
Patka Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 :evilbat: :evilbat: :evilbat: Tylko czy "pozytywnie czy negatywnie zakręconym" wybór należy do .... :evilbat: :wink: Quote
alina71 Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 [b]Tajdi[/b] a jaka to rasa kociaczka? TZ mnie pyta. Widzę, że TZ są chwaleni to ja pochwalę publicznie swojego. Marzył mu się kociak brytyjski ale po mailu od hodowcy i kwocie biedak zrezygnował. Postanowił jednak, że przygarniemy jakiegoś malucha ze schroniska. Warunek tylko taki, żeby to było maleństwo bo łatwiej nauczy się bycia u nas bo mamy już kotkę i psa. :D [b]Basenji[/b] to nie jest spisek. Mój TZ też nie był za bardzo przekonany do kotka. A teraz to jego ukochana księżniczka. Dowód rzeczowy [img]http://foto.onet.pl/upload/18/95/_417728_n.jpg[/img] Quote
Recommended Posts