Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Malawasia']kiedy będzie u Ciebie??? a jaki drugi?? też taki??? [/quote]

Odbieram ją koniec lutego-początek marca

A druga czterołapka będzie...ze schroniska. Ponieważ bardzo długo walczyłam ze sobą (bo taki kot z chodowli to na pewno znajdzie właściciela...a taka bida ze schroniska to nie....ale ten a chodowli to mój wymarzony...itd itd) Mąż powiedział "to weźmy jednego ze schroniska i Filcię" I tak będzie :angel:

Co prawda dziś moja mamusia (choć już 5 lat nie mieszkamy razem) obraziła się na mnie śmiertelnie :cry: (KOT???JA niecierpię kotów!!!!A kto będzie się nim opiekował, jak pojedziecie na wakacje???)

Ale jeszcze nie wie, że koty będą dwa 8) :lol:

Wtedy to dopiero zbiorę opiernicz.... :roll:

Posted

[quote name='tajdzi']
Ale jeszcze nie wie, że koty będą dwa 8) :lol:
Wtedy to dopiero zbiorę opiernicz.... :roll:[/quote]

Nic się nie martw.
Jeśli mój mąż przeżył dokocenie, i nawet prawie jada z Dymkiem z jednego talerza :wink: , a mój szwagier który nie lubi kotów, po jednym wieczorze w towarzystwie kotecka :evilbat: stwierdził "... ale takiego jak Dymek to mógłbym mieć", tzn. że twoja mama nie może się nie za[b]kot[/b]ać[b] i koniec kropka. Poza tym matki po to są, żeby sobie pogadać - tak by Ci powiedziały moje dzieci :D .

[quote name='malawaszka']ale masz cudownego TZ :D[/quote]
To samo stwierdziłam :D :P :D , chyba muszę go poznać z moim mężem, może wtedy zmieni się punkt widzenia mojego chłopa :hmmmm:

Posted

[quote name='Beata&Poświata']To samo stwierdziłam , chyba muszę go poznać z moim mężem, może wtedy zmieni się punkt widzenia mojego chłopa [/quote]

To niegłupi pomysł...Może Wojtecki przekona go na małą Poświateczkę ;) :lol:

Posted

Tajdzi huraaaaaa!!!! Cieszę się razem z Tobą i do tego od razu dwa podwójna radosć dosłownie nie będziesz siemogła napatrzeć!!!! :D :wink:
Cudne maleństwo :D

Posted

A wyborcza ośmiesza spiskową teorię dziejów.

A tu proszę. Spiskujecie babiczki przeciwko waszym kochanym dobrodziejom. :roll: :tard:

Oj niewdzięczne :nerwy:
Zdrówko

Posted

i zdziebko waniennego Rollka 8)
[url=http://upload.miau.pl/39251.jpg]Wanna sie skurczyla :? [/url]
[url=http://upload.miau.pl/39252.jpg]poczekaj, poczekajjj... :idea: [/url]
[url=http://upload.miau.pl/39256.jpg]a grruuuuu... ghehehehe... laskotki mam :lol: [/url]

Posted

[quote name='ajka']postanowiłam usunąć posta,którego poprzednio napisałam,żeby nie zapeszyć, ale wszystko opowiem Wam po niedzieli. :D
Pozdrawiam[/quote]
[b]Ajka[/b] jejciu, czyżby....
Jak tu wytrzymac do po niedzieli :roll: .
No nic zęby zaciskam :evilbat: i siedzę grzecznie :( .
Tylko mam prośbę :modla: , dziwczyny ze wszystkimi niespodziankami proszę się wyrobić do przyszłego weekendu, bo ja potem wyjeżdżam :hand: na dwa tygodnie i nie wiem czy będę miała doskok do kompa.
[b]Myszka.xww [/b] ja w imieniu większości, która nie lata po innych forach.
Czy mogłabyś te same opowieści z Miau przerzucać tutaj???
Dopiero dziewczyny będą miały radochę.
Zobacz, że coraz więcej zakoconych sie porobiło :angel: :angel: :angel: .

Posted

[quote name='Basenji']A wyborcza ośmiesza spiskową teorię dziejów.
A tu proszę. Spiskujecie babiczki przeciwko waszym kochanym dobrodziejom. :roll: :tard:
Oj niewdzięczne :nerwy:
Zdrówko[/quote]
Ach, broń bosze, my się poprostu w ich imieniu umawiamy na :beerchug: , a że przy okazji coś skapnie dla nas......... :P

Posted

Patka masz oczka Lunci w podpisie ? Skąś znam te piękne oczki :wink: :angel: :angel:

A on tam sam wlazł do tej wanny?

Beata&Poświata ma rację chcemy opowieście o koteckach, bez nich zdychamy usychamy itp :wink:

ajka będziemy wszystko trzymać, nieważne za co :D

Basenji jaki to spisek, jak potem sie jeszcze okaże że te przecudowne koteczki to ich pomysł... :wink:

Posted

[quote name='ajka']postanowiłam usunąć posta,którego poprzednio napisałam,żeby nie zapeszyć, ale wszystko opowiem Wam po niedzieli. :D

Pozdrawiam[/quote]

Życzę Ci, aby się zapeszyło. I to szczerze.
Zdrówko

Aha, Souris- ja wiem, że to krecia a raczej kocia robota, jak u gangstera Mruczysława.

Posted

[b]Tajdi[/b] a jaka to rasa kociaczka? TZ mnie pyta.

Widzę, że TZ są chwaleni to ja pochwalę publicznie swojego.
Marzył mu się kociak brytyjski ale po mailu od hodowcy i kwocie biedak zrezygnował.
Postanowił jednak, że przygarniemy jakiegoś malucha ze schroniska.
Warunek tylko taki, żeby to było maleństwo bo łatwiej nauczy się bycia u nas bo mamy już kotkę i psa. :D

[b]Basenji[/b] to nie jest spisek. Mój TZ też nie był za bardzo przekonany do kotka. A teraz to jego ukochana księżniczka.

Dowód rzeczowy
[img]http://foto.onet.pl/upload/18/95/_417728_n.jpg[/img]