Viris Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Wystawiłam bazarek ze srebrem od mojej siostry. http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=116673 Quote
Gacusiowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 netti1 napisał(a): Dobranoc!Ja już śpię z moją przybraną mamusią! a ten pasek na klacie to ogranicznik tycia? :diabloti: jaaaka klucha :loveu: bandzioszek pełniusi :razz: Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Ale ten wątek fajny się zrobił! :lol: Tyle fot do ogladania. Bulwiki z wielkopsami super!!!!!!! Netti, ale masz ślicznego kawalera! A Dunia sama maleńka jest, chociaz też kluseczka :loveu: Quote
Inez de Villaro Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 ciotki, ktoś tutaj pisał już o pojawiających się u szczeniaków krostkach....u nas też się pojawiły, na karku i na pyszczku.... co z tym zrobić? jutro pojadę do weta , ale może jakas wskazówka...krostki są małe i trochę ropne....lekko czerwone... ?????? Quote
madzia79 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Witam. Jestem nowa na forum i szukam grzecznego buldożka francuskiego. Ze względu na to, że wynajmuję mieszkanie, piesek musi umieć wytrzymać do pięciu godzin sam w domu. Ważne jest także, by nie brudził. Czy te wymienione w tym temacie są jeszcze do adopcji? Nie musi to być szczeniak, może być dorosły piesek. Quote
netti1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Inez de Villaro napisał(a):ciotki, ktoś tutaj pisał już o pojawiających się u szczeniaków krostkach....u nas też się pojawiły, na karku i na pyszczku.... co z tym zrobić? jutro pojadę do weta , ale może jakas wskazówka...krostki są małe i trochę ropne....lekko czerwone... ?????? mój malec też ma krostki teraz zauważyłam,są to jakby strupki,jak zdrapie to zostaje łysy placek bo strupek odpada z sierścią,zostaje łysy placek z maleńką dziurką:(miałam kiedys na DT psiaka z takim problemem,ale nie mogę sobie przypomniec co to było.maluch ,który dostał imię Porto,ma te krostki na glówce i na czubkach uszek:( Quote
Gacusiowa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 dorcia44 napisał(a):mój mały wielorybek.. jesuuu, dorcia, jeszcze trochę a przyjedzie do Ciebie Greenpeace żeby je do wody spychac... :diabloti: nie mogę, jaki nażarty wielorybek :loveu: Quote
Maupa4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 madzia79 napisał(a):Witam. Jestem nowa na forum i szukam grzecznego buldożka francuskiego. Ze względu na to, że wynajmuję mieszkanie, piesek musi umieć wytrzymać do pięciu godzin sam w domu. Ważne jest także, by nie brudził. Czy te wymienione w tym temacie są jeszcze do adopcji? Nie musi to być szczeniak, może być dorosły piesek. Ja na prawdę się staram ... ale czasem nie daję rady - uwierzcie mi ... :roll: Madzia79 - to jest wątek szczeniaków - 2,5 miesięcznych szczeniaków ... proszę powiedz mi czy szczeniak ... jakikolwiek szczeniak ... jest w stanie wytrzymac sam w domu do 5 godzin, nie brudzic w domu i jest grzecznym pieskiem ? Myślę że jestes sama w stanie sobie odpowiedziec na swoje pytania ... Szczeniaki "wymienione w tym temacie" nie są już do adopcji. A teraz ja mam pytanie - czy masz zgodę właściciela mieszkania na "posiadanie" psa ? Quote
Maupa4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Inez de Villaro napisał(a):ciotki, ktoś tutaj pisał już o pojawiających się u szczeniaków krostkach....u nas też się pojawiły, na karku i na pyszczku.... co z tym zrobić? jutro pojadę do weta , ale może jakas wskazówka...krostki są małe i trochę ropne....lekko czerwone... ?????? uczulenie ... ??? nie mam innego pomysłu ... :oops: Quote
pati Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 slicznosci te wasze buldozki :loveu: Rozumiem ze macie watpliwoasci jak ktos wynajmuje mieszkanie ale czasem robi sie z tego za duzy problem . Ja wynajmowlam mieszkanie 8 lat to samo mialam w nim tabuny psow tymczaswoych i uwierzcie mi ze gdyby ktos mi w ktorymkolwiek momecie powiedzial wywal psa lub zmien mieszkanie wiadomo co bym wybrala to oczywiste. Wiec nie nalezy mierzyc wszystkich jedna miara :p Quote
Maupa4 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Pati - pytam się wcale "niezłośliwie" ale ostatnio na dogo jakoś "wszyscy" nagle i nie wiadomo dlaczego "tracą" wynajmowane mieszkania ... dla mnie szok ... Quote
netti1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 joannaw napisał(a):Netti widzę, że chyba kolejny buldożek znalazł swój domek? nie wiem,nie było u mnie wizyty przedadopcyjnej:eviltong:.muszę zapytac o zgodę na DS męża,który wraca do domu w niedzielę-jeszcze nie widział maleństwa:) Quote
auraa Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Przecież to jest najfajniejszy szczeniak z całej 12!!! Quote
netti1 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 też tak uważam,jest po prostu niesamowity,i pięknie już chodzi na smyczy,taki mądry!nawet już rozwalił nowe szeleczki bo nie chciał w nich chodzic;).teraz ma obróżkę i pomyka na spacerek bardzo fajnie. Quote
agata-air Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 kobiety pamiętajcie że moja Inka szuka domku :D Jest kochana, nigdy tak nie ciarpiałam jak będę cierpiała w dniu gdy oddam ja do innego domu. ale to podpowiada umysł... Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 agata-air napisał(a):kobiety pamiętajcie że moja Inka szuka domku :D Jest kochana, nigdy tak nie ciarpiałam jak będę cierpiała w dniu gdy oddam ja do innego domu. ale to podpowiada umysł... Rozumiem, że serce ma nieco inne zdanie;) Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 netti1 napisał(a):...słuchaj zawsze głosu serca hej!:eviltong: No ale Agata nie była małym chłopcem:razz::lol:, to nie wiem:evil_lol: Quote
pati Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Maupa4 napisał(a):Pati - pytam się wcale "niezłośliwie" ale ostatnio na dogo jakoś "wszyscy" nagle i nie wiadomo dlaczego "tracą" wynajmowane mieszkania ... dla mnie szok ... a ja nie sadzilam ze ty zlosliwie wcale :cool3: Inke bym sama wziela piratke slodka do pary :loveu: Quote
agata-air Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :D bierz pati bierz. staram się mysleć racjonalnie: 1. mam coraz mniej czasu a coraz więcej zwierząt 2. moja sunia ON nie akceptuje nigdy suczek które pojawiły sie w domu po niej 3. suńka bardzo kocha się z Jaco ale juz zaczynają walczyc o przywództwo w stadzie. Chciałabym zeby miała kochający dom który poswięci jej tyle uwagi na ile zasługuje. Quote
Benia-b Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Buldożę dalej-co by nie było-że znikneliśmy::cool3: To ja mały nietoperz-uwielbiam odkurzac :) Molestuje kogo sie da-ten najlepszy, bo najmniejszy, ale nie chce się bawić...ucieka.. Boksia tez ma mnie dośc-ewakuuje się.. Ale Zorka to mój najlepszy kumpel! Najpierw spokojnie wychodzimy na siku.. A potem zaczynamy się bawic.. Oświadczam, że przy robieniu zdjęc nie ucierpiał żaden pies :lol: Jak myslicie, gdzie moja główka?? Sprawdzam, czy wszystkie zeby wielkopies ma zdrowe>> Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu: No cudne te zdjęcia dwóch bordoziów Quote
Bila Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Przegląd paszczęki chyba wypadł pozytywnie:evil_lol: Quote
Recommended Posts