Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

netti1 napisał(a):

Dobranoc!Ja już śpię z moją przybraną mamusią!

a ten pasek na klacie to ogranicznik tycia? :diabloti:
jaaaka klucha :loveu:
bandzioszek pełniusi :razz:

Posted

Ale ten wątek fajny się zrobił! :lol: Tyle fot do ogladania.
Bulwiki z wielkopsami super!!!!!!!

Netti, ale masz ślicznego kawalera! A Dunia sama maleńka jest, chociaz też kluseczka :loveu:

Posted

ciotki, ktoś tutaj pisał już o pojawiających się u szczeniaków krostkach....u nas też się pojawiły, na karku i na pyszczku....
co z tym zrobić?
jutro pojadę do weta , ale może jakas wskazówka...krostki są małe i trochę ropne....lekko czerwone...
??????

Posted

Witam. Jestem nowa na forum i szukam grzecznego buldożka francuskiego. Ze względu na to, że wynajmuję mieszkanie, piesek musi umieć wytrzymać do pięciu godzin sam w domu. Ważne jest także, by nie brudził. Czy te wymienione w tym temacie są jeszcze do adopcji? Nie musi to być szczeniak, może być dorosły piesek.

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
ciotki, ktoś tutaj pisał już o pojawiających się u szczeniaków krostkach....u nas też się pojawiły, na karku i na pyszczku....
co z tym zrobić?
jutro pojadę do weta , ale może jakas wskazówka...krostki są małe i trochę ropne....lekko czerwone...
??????

mój malec też ma krostki teraz zauważyłam,są to jakby strupki,jak zdrapie to zostaje łysy placek bo strupek odpada z sierścią,zostaje łysy placek z maleńką dziurką:(miałam kiedys na DT psiaka z takim problemem,ale nie mogę sobie przypomniec co to było.maluch ,który dostał imię Porto,ma te krostki na glówce i na czubkach uszek:(

Posted

dorcia44 napisał(a):
mój mały wielorybek..

jesuuu, dorcia, jeszcze trochę a przyjedzie do Ciebie Greenpeace żeby je do wody spychac... :diabloti:

nie mogę, jaki nażarty wielorybek :loveu:

Posted

madzia79 napisał(a):
Witam. Jestem nowa na forum i szukam grzecznego buldożka francuskiego. Ze względu na to, że wynajmuję mieszkanie, piesek musi umieć wytrzymać do pięciu godzin sam w domu. Ważne jest także, by nie brudził. Czy te wymienione w tym temacie są jeszcze do adopcji? Nie musi to być szczeniak, może być dorosły piesek.

Ja na prawdę się staram ... ale czasem nie daję rady - uwierzcie mi ... :roll:

Madzia79 - to jest wątek szczeniaków - 2,5 miesięcznych szczeniaków ... proszę powiedz mi czy szczeniak ... jakikolwiek szczeniak ... jest w stanie wytrzymac sam w domu do 5 godzin, nie brudzic w domu i jest grzecznym pieskiem ? Myślę że jestes sama w stanie sobie odpowiedziec na swoje pytania ...

Szczeniaki "wymienione w tym temacie" nie są już do adopcji.

A teraz ja mam pytanie - czy masz zgodę właściciela mieszkania na "posiadanie" psa ?

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
co z tym zrobić?
??????

uczulenie ... ???
nie mam innego pomysłu ... :oops:

Posted

slicznosci te wasze buldozki :loveu:

Rozumiem ze macie watpliwoasci jak ktos wynajmuje mieszkanie ale czasem robi sie z tego za duzy problem .
Ja wynajmowlam mieszkanie 8 lat to samo mialam w nim tabuny psow tymczaswoych i uwierzcie mi ze gdyby ktos mi w ktorymkolwiek momecie powiedzial wywal psa lub zmien mieszkanie wiadomo co bym wybrala to oczywiste. Wiec nie nalezy mierzyc wszystkich jedna miara :p

Posted

Pati - pytam się wcale "niezłośliwie" ale ostatnio na dogo jakoś "wszyscy" nagle i nie wiadomo dlaczego "tracą" wynajmowane mieszkania ... dla mnie szok ...

Posted

joannaw napisał(a):
Netti widzę, że chyba kolejny buldożek znalazł swój domek?

nie wiem,nie było u mnie wizyty przedadopcyjnej:eviltong:.muszę zapytac o zgodę na DS męża,który wraca do domu w niedzielę-jeszcze nie widział maleństwa:)

Posted

też tak uważam,jest po prostu niesamowity,i pięknie już chodzi na smyczy,taki mądry!nawet już rozwalił nowe szeleczki bo nie chciał w nich chodzic;).teraz ma obróżkę i pomyka na spacerek bardzo fajnie.

Posted

agata-air napisał(a):
kobiety pamiętajcie że moja Inka szuka domku :D
Jest kochana, nigdy tak nie ciarpiałam jak będę cierpiała w dniu gdy oddam ja do innego domu. ale to podpowiada umysł...

Rozumiem, że serce ma nieco inne zdanie;)

Posted

netti1 napisał(a):
...słuchaj zawsze głosu serca hej!:eviltong:

No ale Agata nie była małym chłopcem:razz::lol:, to nie wiem:evil_lol:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Pati - pytam się wcale "niezłośliwie" ale ostatnio na dogo jakoś "wszyscy" nagle i nie wiadomo dlaczego "tracą" wynajmowane mieszkania ... dla mnie szok ...

a ja nie sadzilam ze ty zlosliwie wcale :cool3:

Inke bym sama wziela piratke slodka do pary :loveu:

Posted

:D bierz pati bierz.

staram się mysleć racjonalnie:
1. mam coraz mniej czasu a coraz więcej zwierząt
2. moja sunia ON nie akceptuje nigdy suczek które pojawiły sie w domu po niej
3. suńka bardzo kocha się z Jaco ale juz zaczynają walczyc o przywództwo w stadzie.

Chciałabym zeby miała kochający dom który poswięci jej tyle uwagi na ile zasługuje.

Posted

Buldożę dalej-co by nie było-że znikneliśmy::cool3:

To ja mały nietoperz-uwielbiam odkurzac :)

Molestuje kogo sie da-ten najlepszy, bo najmniejszy, ale nie chce się bawić...ucieka..

Boksia tez ma mnie dośc-ewakuuje się..

Ale Zorka to mój najlepszy kumpel! Najpierw spokojnie wychodzimy na siku..

A potem zaczynamy się bawic..
Oświadczam, że przy robieniu zdjęc nie ucierpiał żaden pies :lol:

Jak myslicie, gdzie moja główka??
Sprawdzam, czy wszystkie zeby wielkopies ma zdrowe>>