agata-air Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Maupa4 napisał(a): A dodatkowo na allegro pojawiła się do oddania kolejna bulwa ... za złotóweczkę ... czteroletnia ... niesterylizowana ... LAvinia, Maupa to ta o której dawałam znać?? Ciekawa jestem coz tamtą suńką Quote
auraa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Oni to w genach mają. Takie małe "Pudziany":evil_lol: Quote
Maupa4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Auraa - nikt nie pisze "brzydko" o Twoich chłopakach ... ;) No wielcy byli to ... wszystko robili w wymiarach XXL ... :eviltong: A teraz jeszcze zdjęcia chłopaków ode mnie ... z łóżka. :oops: No tylko tak mogłam ich jako tako poskromnic w ich rozrabiactwie ... Quote
auraa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Cieszę się że rozrabiali, bo na początku bali się własnego cienia. U mnie mieli ustalony rytm dnia. Pora na spanie, jedzenie i zabawę. Po tylu tymczasowych szczeniakach nie byli wcale uciążliwi.:lol: Quote
auraa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Co powiecie na temat ucha tego szczeniaka z większą ilością białego ? Quote
Maupa4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 auraa napisał(a):Co powiecie na temat ucha tego szczeniaka z większą ilością białego ? To zaokrąglone uszko ? Viris je wczoraj dokładnie obejrzała - ja trzymałam grubaska - powiedziała że to krwiak i powinien się sam wchłonąc ... krwiak po "dziabaniu" się - pewnie między sobą ... Quote
auraa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 on to miał od początku. Mam nadzieję,że się wchłonie. Quote
Inez de Villaro Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 nauczyłaś ich maupo spać w dziwnych pozycjach...:) Quote
Viris Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 auraa napisał(a):Co powiecie na temat ucha tego szczeniaka z większą ilością białego ?Tak jak pisała Maupa to krwiak, nawet przy dokładniejszym oglądaniu widać było miejsca ugryzienia. Takie krwiaki u szczeniaków potrafią się wchłonąć i nie pozostaje po nich ślad. Ale to kwestia osobnicza i zależy od tego jak ciałko się będzie regenerować. Znam niestety takie przypadki że po uszkodzeniu uszka w wieku szczenięcym krwiak się nie wchłaniał i uszko nigdy nie odzyskało normalnego kształtu. A jedna bulwa tu na dogo ma tak załatwione uszko przy robieniu tatuażu związkowego ... Lavinio dzisiaj przed 15 wysłałam Ci poleconym dokumenty. Jutro lub pojutrze powinnaś je mieć u siebie. Daj znać jak dotrą. Zaraz przeleję pieniążki - jestem trochę spowolniona dzisiaj, spałam 3 godziny ;) Przelewam 385 zł. Quote
Viris Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A to zadowolone pysie po wygonieniu Klary na tylne siedzenie : Quote
Maupa4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Inez de Villaro napisał(a):nauczyłaś ich maupo spać w dziwnych pozycjach...:) To u nas ... rodzinne ... ? :oops: Viris napisał(a):Tak jak pisała Maupa to krwiak Maupa tak napisała bo Viris tak powiedziała ... ;) Quote
netti1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 mój kawaler dostał szeleczki i smyczkę i już umie na niej chodzic.straszny piszczek z niego i panikarz,byle co powoduje wrzask i płacz. Quote
Viris Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A dał popis wilczego wycia już? Jak na chwilę wyszłam z Klarą na siku to wył wniebogłosy ! Quote
Inez de Villaro Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 MAM nowy bazarek na spłatę długu!!! prosze podnosić http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10514735#post10514735 Quote
netti1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Viris napisał(a):A dał popis wilczego wycia już? Jak na chwilę wyszłam z Klarą na siku to wył wniebogłosy ! jeszcze nie:evil_lol: Quote
netti1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dobranoc!Ja już śpię z moją przybraną mamusią! Quote
joannaw Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Netti widzę, że chyba kolejny buldożek znalazł swój domek? Quote
Recommended Posts