Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata - air, zadzwoń prosze do tej biednej dziewczyny - ona od wczoraj czeka....

ja wiem, że Ty nie chcesz tak naprawdę oddac tej małej, ale bądż rozsądna, kobieto :eviltong:

zadzwoń...

Posted

Jedna fotka, bo mnie Maupa zamorduje, że maleńką oddała na posiłek wielkopsom:diabloti:.
Dla widzów o mocnych nerwach-przeglądu ząbków ciąg dalszy:cool3:

Posted

lavinia napisał(a):
Agata - air, zadzwoń prosze do tej biednej dziewczyny - ona od wczoraj czeka....

ja wiem, że Ty nie chcesz tak naprawdę oddac tej małej, ale bądż rozsądna, kobieto :eviltong:

zadzwoń...

Obiecuję być rozsądna tak jak ciotka Lavinia :P

Posted

Wychodzi na to, że Ptyś i Emisia zostały zaadoptowane nie przez włascicielki, ale przez bordozie:lol::lol:. Rewelacyjne są te wasze fotki.

Posted

Agnieszka-Jak śpi to jest spokojniej:evil_lol:

Biega, szczeka ,piszczy, warczy, goni kota, Zorke, dzieci, Łatka...
Do Timona tylko nie podchodzi-wie, że jego się nie tyka-raz powiedział że sobie tego nie życzy i mała cwaniara omija go:evil_lol:.
Gryzie wszystko co spotka na swojej drodze:mad:

Kobiety-nie moge więcej fot, bo wszystkie zamazane- bo ona za szybko atakuje:evil_lol:

Posted

Cudniaste te foty :multi::multi::multi:
Maluchy uratowane, w taki super domach, ale radocha! Widać jak bąble podrosły, pasibrzuszki :evil_lol:
Bordogi to najlepsze wafle bulwiastych, no rewelacja!!! Wielkopsy WSPANIAŁE! No i plaskate, cudneee.

Netti, Dunia miała zabieg? Wydaje mi się, że na łapce szwy widzę?!
Alleż pokochały się skarby oba :lol:

Posted

tak,Dunia już po zabiegu,po usunięciu wielkich brodaw założono szewki,a po małych śladu nie ma.A z Portusiem bardzo się kochają,razem śpią,Dunia go myje,a Porto w chwilach czułości jej liże pyszczek:)