Inez de Villaro Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 netti a on u Ciebie na dt czy na ds ;)??? Quote
lavinia Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Inez, on jest na DT, ale widzę, że ciotka Netti już od rana dziś kombinuje....i kombinuje........ Viris - jesteś super babka, należy Ci się medal. Może upiekę Ci ciasteczka ?:cool3: Quote
Inez de Villaro Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 no to kombinuj netti....;) lavinia ...a dacie jej pokombinować??? :) Quote
Viris Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Przez wczorajszą akcję mam kilo mniej, więc ciasteczka nie wskazane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz znowu trochę muszę zrzucić bo planuję tańcować na weselisku:lol: Zdjęcie zrobione u Pana Roberta w nowym domu Harrego :) Aniołki pospały a potem była ostra walka z dźwiękami rodem z horroru ;] Quote
netti1 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dunia jest nieduża,w porównaniu z Klarcią Viris jest niewielka Quote
Inez de Villaro Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 z wujkiem Guciem....tutaj najbezpieczniej! Quote
ATLANTYDA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 http://img401.imageshack.us/img401/9463/img053oz2.jpg Dawid i Goliat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:super zestawienie Quote
Maupa4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 netti1 napisał(a):grozi mi powódź! Tylko powódz ... ? ;) Ja od wczorajszego popołudnia nic nie robię tylko sprzątam i piorę ... :shake: Takiego kipiszu to nawet Debi nie potrafiła zrobic ... a byli tylko dwa dni ... Quote
Maupa4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Rety ... ale wielgachne zdjęcia mi się porobiły ... :roll: Quote
zulugula Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 zulugula napisał(a):Witam, pytałam Maupa4 na PW czy może się skontaktować z Panią, która chce adoptować/kupić buldozka lecz nie otrzymałam odpowiedzi. Pani bardzo zainteresowana, już poraz kolejny prosi mnie o kontakt. Czy wszystkie maluchy już rozdysponowane? Jeśli nie, to chyba warto zbadać sprawę... Może fajny domek bedzie :roll: Proszę o kontakt. Hallo, ponawiam pytanie. Quote
Maupa4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 zulugula napisał(a):Hallo, ponawiam pytanie. Zulugula - jak opanuję sytuację: moje psy, tymczasowe psy, psy w DT, psy które powinnam przywieźc do Wawy, psy które powinnam odebrac skądś tam to zaraz skontaktuję się z panią ... tylko uwierz ja nie jestem "maszyną" ... i nie siedzę non stop przy kompie ... A dodatkowo na allegro pojawiła się do oddania kolejna bulwa ... za złotóweczkę ... czteroletnia ... niesterylizowana ... Quote
ATLANTYDA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Maupa4 napisał(a): A dodatkowo na allegro pojawiła się do oddania kolejna bulwa ... za złotóweczkę ... czteroletnia ... niesterylizowana ... :shake::shake::shake::shake::shake: Quote
Maupa4 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 A Ewusek się mnie pyta kiedy Puma i Figa mają miec sterylki ... :flaming: A ja zastanawiam się - poważnie - jaki mamy dziś dzień tygodnia ... Quote
ATLANTYDA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Maupa4 napisał(a):A Ewusek się mnie pyta kiedy Puma i Figa mają miec sterylki ... :flaming: A ja zastanawiam się - poważnie - jaki mamy dziś dzień tygodnia ... Wcale mnie to nie dziwi też czasami tak mam :???::niewiem::huh: Quote
zulugula Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ok, nie ma sprawy. Ogarnijcie sytuację. Szukałam potwierdzenia ;) Napisze więc, że na pewno się z nią ktoś skontaktuje, tylko proszę o cierpliwość. Weźcie pod uwagę ten domek, bo Pani bardzo zauroczona maluchami. Bardzo jej zależy, a to już coś... Jeśli jakaś mordeczka ma trafić z Warszawy na śląsk (Katowice) lub odwrotnie, to bedę w trasie w weekend (przez Częstochowe, k.Tomaszowa, Rawy). W razie co na PW - żeby było sprawniej. Quote
Bila Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Inez, więcej zdjęć Dawida z Goliatem. Są boskie:loveu:> Gucio za niańkę robi? Quote
Inez de Villaro Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 stali się najlepszymi kolegami....żeby jeszcze rozmiar podobny...:) zdjęcia będą...jak kupię baterie do aparatu, Bila :) z komórki nie wychodzą... Quote
auraa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Dlaczego tak brzydko piszecie o "moich" chłopakach. :mad:U mnie byli ponad tydzień i nie narzekałam.Po prostu są najwięksi to i siuśki i kupy też muszą być odpowiednie.;) I kochać ich trzeba też najbardziej:loveu: Quote
Inez de Villaro Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 aura...czym ich karmiłaś że tacy wielcy?:) Quote
Recommended Posts