Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inez, on jest na DT, ale widzę, że ciotka Netti już od rana dziś kombinuje....i kombinuje........

Viris - jesteś super babka, należy Ci się medal. Może upiekę Ci ciasteczka ?:cool3:

Posted

Przez wczorajszą akcję mam kilo mniej, więc ciasteczka nie wskazane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
teraz znowu trochę muszę zrzucić bo planuję tańcować na weselisku:lol:

Zdjęcie zrobione u Pana Roberta w nowym domu Harrego :)

Aniołki pospały a potem była ostra walka z dźwiękami rodem z horroru ;]

Posted

netti1 napisał(a):
grozi mi powódź!

Tylko powódz ... ? ;)
Ja od wczorajszego popołudnia nic nie robię tylko sprzątam i piorę ... :shake:
Takiego kipiszu to nawet Debi nie potrafiła zrobic ... a byli tylko dwa dni ...

Posted

zulugula napisał(a):
Witam, pytałam Maupa4 na PW czy może się skontaktować z Panią, która chce adoptować/kupić buldozka lecz nie otrzymałam odpowiedzi. Pani bardzo zainteresowana, już poraz kolejny prosi mnie o kontakt. Czy wszystkie maluchy już rozdysponowane? Jeśli nie, to chyba warto zbadać sprawę... Może fajny domek bedzie :roll: Proszę o kontakt.

Hallo, ponawiam pytanie.

Posted

zulugula napisał(a):
Hallo, ponawiam pytanie.

Zulugula - jak opanuję sytuację: moje psy, tymczasowe psy, psy w DT, psy które powinnam przywieźc do Wawy, psy które powinnam odebrac skądś tam to zaraz skontaktuję się z panią ... tylko uwierz ja nie jestem "maszyną" ... i nie siedzę non stop przy kompie ...

A dodatkowo na allegro pojawiła się do oddania kolejna bulwa ... za złotóweczkę ... czteroletnia ... niesterylizowana ...

Posted

Maupa4 napisał(a):

A dodatkowo na allegro pojawiła się do oddania kolejna bulwa ... za złotóweczkę ... czteroletnia ... niesterylizowana ...

:shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

Maupa4 napisał(a):
A Ewusek się mnie pyta kiedy Puma i Figa mają miec sterylki ... :flaming:
A ja zastanawiam się - poważnie - jaki mamy dziś dzień tygodnia ...

Wcale mnie to nie dziwi też czasami tak mam :???::niewiem::huh:

Posted

Ok, nie ma sprawy. Ogarnijcie sytuację. Szukałam potwierdzenia ;) Napisze więc, że na pewno się z nią ktoś skontaktuje, tylko proszę o cierpliwość. Weźcie pod uwagę ten domek, bo Pani bardzo zauroczona maluchami. Bardzo jej zależy, a to już coś...

Jeśli jakaś mordeczka ma trafić z Warszawy na śląsk (Katowice) lub odwrotnie, to bedę w trasie w weekend (przez Częstochowe, k.Tomaszowa, Rawy). W razie co na PW - żeby było sprawniej.

Posted

Dlaczego tak brzydko piszecie o "moich" chłopakach. :mad:U mnie byli ponad tydzień i nie narzekałam.Po prostu są najwięksi to i siuśki i kupy też muszą być odpowiednie.;) I kochać ich trzeba też najbardziej:loveu: