Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stwierdzam że Dziadek KIU w czepku urodzony. Zaglądam bo chciałam odpalić aukcję i zawsze wcześniej jeszcze zaglądam na wątek a tu... cudnie. W takim razie tymczasem nie odpalam aukcji.

Posted

kikou napisał(a):

najbiednieszy biedunio chyba w środe pojedzie do nowego domku...

to cudownie!!! a to że starszy to nie jest wytłumaczenie jego dużych problemów z poruszaniem się: może miec spondylozę-co można stwierdzic po diagnostyce po wykonaniu RTG i kilka innych badań-tak staruszki to fundusze inwestycyjne-a ich komfort życie potem i możliwośc poprawy ich życia-bezcenna:evil_lol::loveu:

Posted

dziadziunio.... biedactwo ciągle leży w kąciku jakby go nie było... chociaż pochodził troszke po mieszkaniu i kilka kroczków po trawce...nawet podnosił główkę do góry i patrzył co robię, bo w ten pierwszy dzień był taki smutny czy slaby, że miał przeważnie tylko opuszczoną główkę
leży tylko dopóki nie słychac odgłosów kuchennych...
stukanie garnków niczym red bull dodaje dziadziowi skrzydeł
natychmiast jest na posterunku...
jest bardzo łakomy..mógłby cały czas jeść..ale suchej wątrobowej karmy nie lubi... kocha za to gotownego kurczaczka...
...no nic kurujemy się dalej...

Posted

...dziadziunio ma się zdecydowanie lepiej.. na ile to w jego stanie możliwe... człapie rezolutnie po mieszkaniu, jadłby za trzech, dzielnie łyka tablety, daje sobie zakrapiać oczka i nos... katar jeszcze jest ale w odwrocie... jakiekolwiek zabiegi typu czesanie futerka (właściwie tylko na główce, bo w innych miejscach ma takie wyłysienia, że niema za bardzo co czesac, przyjmuje z wielką błogością..)

jutro jedziemy na konsultacje w sprawie dziadziowego guza... jego nowa Pańcia umówiła go ze swoimi znajomymi wetami z Wrocka z dużym doświadczeniem onkologicznym..

tylko ze schodami się męczymy, ja już przez to noszenie grubaska na plecach....tak łażę jak prawie siostra bliźniaczka dziadzia....

Posted

[quote name='ulvhedinn']Potraktuj to jako formę cwiczeń fizycznych :diabloti:[/quote]
nowa dyscyplina sportowa...bieg po schodach z obciążeniem:evil_lol:
ale....średnio wpływa na stawy:shake:

Posted

:-oDziadunio juz niedługo przyjedzie do swojego domku,stałego.Mamy do ogródka trzy schodki,mogę go zniezc.Juz nie mogę się doczekac.W środę napiszę jak nam poszło.

Posted

trzy schodki to będzie raj..... ale dziadeczek jest już silniejszy, dzis wieczorem, z dużymi odpoczynkami ale wszedł sam prawie cale jedno pietro... i choć okropnie sie meczy, stęka, utyka...to ma ducha walki...

Posted

cudownie!!! :loveu:wspaniale!!!:multi::multi: wiem jak Ulv się dotknie do jakiegokolwiek psa to pełen opierunek w wetach na tip top będzie-śpię spokojnie bo będzie dobrze w tej kwestii oby dziadeczek żył-teraz upały nadchodzą i wiele psów wiekowych będzie odchodzic