Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiq napisał(a):
spoko, nie pozwolimy, żeby ewentualny dobry dom się zmarnował:evil_lol:

Wiq, nie rzuciłam żadnej psiej propozycji, bo to wasze rejony i z pewnością macie jakieś bidy, które nadałyby się.
Jeśli nie, to szybciutko zagospodarujemy domeczek własnymi i zaprzyjaźnionymi psiutami do adopcji:loveu:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sandrunia 29']Witam cioteczki
Chyba bedzie domek dla psiny
Dziewczyna ma w domu dziecko(2 letnie)i jest w ciazy
Czy psinka jest lagodna dla dzieci?
Podaje kom do Niej.Dajcie znac

Aha i czy bylaby mozliwosc dowiezienia jej do Wroclawia?
Kontakt do Niej Lidka 667 721 294

Dzwonilam do tej babki i pani chce pieska odchowanego 1-2 rasowego moze byc bokserek, wilczur lub labek, i zeby lubil dzieci

Posted

Hmm cóż za wysyp:lol::lol: prawo serii:lol:
na n-k dziewczyna pytała o Jacusia, czy może mieszkać z kotem; pozwoliłam sobie skopiować jej Wasze wrażenia po teście z kotem:lol:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Dzwonilam do tej babki i pani chce pieska odchowanego 1-2 rasowego moze byc bokserek, wilczur lub labek, i zeby lubil dzieci

A dlaczego jak to czytam "gula" mi idzie do góry?:diabloti:

Posted

irenaka napisał(a):
A dlaczego jak to czytam "gula" mi idzie do góry?:diabloti:

Bo jesteś przewrazliwona na tym punkcie, że nie wszyscy kochają kundelki ? :cool3:
Ale nie przejmuj się, nie tylko Ty tak masz...:evil_lol:

Posted

Slomka22 napisał(a):
Mi tez podnioslo cisnienie :) wiec Irena to nie tylko tobie ;)
Piekny, rasowy, wychowany i za free a jak sie dziecku znudzi to out...

Nie do końca.... bo ta pani jednak po obejrzeniu zdjęć Jacka jest zdecydowana na niego

Posted

Genesis napisał(a):
A co z kwiaciarnią dla Jacusia?
Mi się ten pomysł bardzo podoba. Może dostałby też nowe, kwiatowe imię - np. Narcyz ;)

Jutro właśnie jade z Jacusiem na zapoznanie z potencjalnym domkiem i domownikami, jezeli przypadna sobie do gustu i wszystko bedzie ok to w poniedzialek Jacek bedzie miec kastracje i pojedzie no nowego domku...

Posted

Jacuś w poniedziałek po kastracji pojedzie do SWOJEGO nowego domku :multi::multi:
Byłam dzis zapoznac go z domownikami, wszystko super, duzy teren do biegania, duzy kojec, duzy dom, ciepła piwnica do spania lub dom zalezy jak sie bedzie zachowywał, od razu dostał gar jedzenia :cool3::cool3: troszke byl wystaszony ale wiadomo nowe miejsce i nowi ludzie, musi sie przyzyczaić... poniewaz tam jest za dnia brama otwarta z tyłu domu jest wydzielony odgrodzony kawałek terenu gdzie moze biegac - jak go tam spuscilam to latal na calym pedzie jak szalony;) oby tylko dobrze sie sprawowal i uspokoil to bedzie super

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Jacuś w poniedziałek po kastracji pojedzie do SWOJEGO nowego domku :multi::multi:
Byłam dzis zapoznac go z domownikami, wszystko super, duzy teren do biegania, duzy kojec, duzy dom, ciepła piwnica do spania lub dom zalezy jak sie bedzie zachowywał, od razu dostał gar jedzenia :cool3::cool3: troszke byl wystaszony ale wiadomo nowe miejsce i nowi ludzie, musi sie przyzyczaić... poniewaz tam jest za dnia brama otwarta z tyłu domu jest wydzielony odgrodzony kawałek terenu gdzie moze biegac - jak go tam spuscilam to latal na calym pedzie jak szalony;) oby tylko dobrze sie sprawowal i uspokoil to bedzie super

Gosia!
Wiadomości super!!!
Tylko na początek niech nawet na tym zamkniętym terenie Jacusia pilnują, żeby chłopakowi do głowy nie przyszło, że będzie zwiedzał okolice i przeskoczy np. ogrodzenie.

Posted

Genesis napisał(a):
Baaardzo się cieszę. Teraz muszę dac szybko znać do Kotbezoki z molosów. Wielki kawał roboty w najlepszym wykonaniu! Szacunek:klacz:

święte słowa...jesteście :huh:

Posted

wiec Jacus juz spi w swoim nowym domku...dzien szalony Jacus juz po kastarcji bardzo dobrze ja zniosl jak po niego przyjechalam juz machal ogonem i chodzil zadowolony...u nowych wlasciecieli jeszcze troszke wystraszony ale mysle ze bedzie dobrze...dostal do spania fajny maly ogrzewany pokoik na dole domu..oczywiscie poczekam jakis tydzien dwa i jade w odwiedziny:evil_lol:

Goska wzielam fakturke za wszystkie zabiegi Jacka przesle poczta wyszlo razem 127 zl - szczepienie +kastracja + specjalistyczna karma