Margolka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 wiq napisał(a):spoko, nie pozwolimy, żeby ewentualny dobry dom się zmarnował:evil_lol: Wiq, nie rzuciłam żadnej psiej propozycji, bo to wasze rejony i z pewnością macie jakieś bidy, które nadałyby się. Jeśli nie, to szybciutko zagospodarujemy domeczek własnymi i zaprzyjaźnionymi psiutami do adopcji:loveu: Quote
snuszak Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 świetna wiadomosc dziewczyny :loveu: Jacek we wlasnym domku i to kwiaciarni :evil_lol::evil_lol: bardzo sie ciesze i trzymam mocno kciuki Quote
Lu_Gosiak Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Sandrunia 29']Witam cioteczki Chyba bedzie domek dla psiny Dziewczyna ma w domu dziecko(2 letnie)i jest w ciazy Czy psinka jest lagodna dla dzieci? Podaje kom do Niej.Dajcie znac Aha i czy bylaby mozliwosc dowiezienia jej do Wroclawia? Kontakt do Niej Lidka 667 721 294 Dzwonilam do tej babki i pani chce pieska odchowanego 1-2 rasowego moze byc bokserek, wilczur lub labek, i zeby lubil dzieci Quote
chita Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 gdyby Jacek znalazl domek w kwiaciarni to moze ta druga pani chcialaby innego podaje link do Onkowatego ktory nadzwyczaj kocha dzieci... http://www.dogomania.pl/forum/f28/skatowany-przez-zwyrodnialca-pijaka-ratunku-dt-smierc-w-schronisku-124213/index11.html Quote
anett Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Hmm cóż za wysyp:lol::lol: prawo serii:lol: na n-k dziewczyna pytała o Jacusia, czy może mieszkać z kotem; pozwoliłam sobie skopiować jej Wasze wrażenia po teście z kotem:lol: Quote
irenaka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):Dzwonilam do tej babki i pani chce pieska odchowanego 1-2 rasowego moze byc bokserek, wilczur lub labek, i zeby lubil dzieci A dlaczego jak to czytam "gula" mi idzie do góry?:diabloti: Quote
Rene@Rabik Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 irenaka napisał(a):A dlaczego jak to czytam "gula" mi idzie do góry?:diabloti: Bo jesteś przewrazliwona na tym punkcie, że nie wszyscy kochają kundelki ? :cool3: Ale nie przejmuj się, nie tylko Ty tak masz...:evil_lol: Quote
Slomka22 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mi tez podnioslo cisnienie :) wiec Irena to nie tylko tobie ;) Piekny, rasowy, wychowany i za free a jak sie dziecku znudzi to out... Quote
Lu_Gosiak Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Slomka22 napisał(a):Mi tez podnioslo cisnienie :) wiec Irena to nie tylko tobie ;) Piekny, rasowy, wychowany i za free a jak sie dziecku znudzi to out... Nie do końca.... bo ta pani jednak po obejrzeniu zdjęć Jacka jest zdecydowana na niego Quote
marta23t Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 i nastały czasy że się biją o Blondyna:evil_lol: aż miło się czyta.... Quote
wiq Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 zdjęcia to jedno, a rozsądek drugie.. małe dziecko, drugie w drodze, a do tego młody energiczny pies, który wymaga sporo czasu? Quote
Lu_Gosiak Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 no dokładnie, niestety Jacek akurat do tego domku sie nie nadaje Quote
Genesis Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 A co z kwiaciarnią dla Jacusia? Mi się ten pomysł bardzo podoba. Może dostałby też nowe, kwiatowe imię - np. Narcyz ;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Genesis napisał(a):A co z kwiaciarnią dla Jacusia? Mi się ten pomysł bardzo podoba. Może dostałby też nowe, kwiatowe imię - np. Narcyz ;) Jutro właśnie jade z Jacusiem na zapoznanie z potencjalnym domkiem i domownikami, jezeli przypadna sobie do gustu i wszystko bedzie ok to w poniedzialek Jacek bedzie miec kastracje i pojedzie no nowego domku... Quote
Kamila_s Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Gosiu ,pisala do mnie Pani zainteresowana Jacusiem...wysylam Ci na gg na priv..;) Quote
Lu_Gosiak Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jacuś w poniedziałek po kastracji pojedzie do SWOJEGO nowego domku :multi::multi: Byłam dzis zapoznac go z domownikami, wszystko super, duzy teren do biegania, duzy kojec, duzy dom, ciepła piwnica do spania lub dom zalezy jak sie bedzie zachowywał, od razu dostał gar jedzenia :cool3::cool3: troszke byl wystaszony ale wiadomo nowe miejsce i nowi ludzie, musi sie przyzyczaić... poniewaz tam jest za dnia brama otwarta z tyłu domu jest wydzielony odgrodzony kawałek terenu gdzie moze biegac - jak go tam spuscilam to latal na calym pedzie jak szalony;) oby tylko dobrze sie sprawowal i uspokoil to bedzie super Quote
supergoga Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 To ja zaciskam co się da, żeby tylko wszystko było w porządku. Wierzę że tak będzie. Musi. Jacek - nie prznoś więcej wstydu.:mad: Quote
irenaka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Lu_Gosiak napisał(a):Jacuś w poniedziałek po kastracji pojedzie do SWOJEGO nowego domku :multi::multi: Byłam dzis zapoznac go z domownikami, wszystko super, duzy teren do biegania, duzy kojec, duzy dom, ciepła piwnica do spania lub dom zalezy jak sie bedzie zachowywał, od razu dostał gar jedzenia :cool3::cool3: troszke byl wystaszony ale wiadomo nowe miejsce i nowi ludzie, musi sie przyzyczaić... poniewaz tam jest za dnia brama otwarta z tyłu domu jest wydzielony odgrodzony kawałek terenu gdzie moze biegac - jak go tam spuscilam to latal na calym pedzie jak szalony;) oby tylko dobrze sie sprawowal i uspokoil to bedzie super Gosia! Wiadomości super!!! Tylko na początek niech nawet na tym zamkniętym terenie Jacusia pilnują, żeby chłopakowi do głowy nie przyszło, że będzie zwiedzał okolice i przeskoczy np. ogrodzenie. Quote
Genesis Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Baaardzo się cieszę. Teraz muszę dac szybko znać do Kotbezoki z molosów. Wielki kawał roboty w najlepszym wykonaniu! Szacunek:klacz: Quote
tyciaNi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Genesis napisał(a):Baaardzo się cieszę. Teraz muszę dac szybko znać do Kotbezoki z molosów. Wielki kawał roboty w najlepszym wykonaniu! Szacunek:klacz: święte słowa...jesteście :huh: Quote
Lu_Gosiak Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 wiec Jacus juz spi w swoim nowym domku...dzien szalony Jacus juz po kastarcji bardzo dobrze ja zniosl jak po niego przyjechalam juz machal ogonem i chodzil zadowolony...u nowych wlasciecieli jeszcze troszke wystraszony ale mysle ze bedzie dobrze...dostal do spania fajny maly ogrzewany pokoik na dole domu..oczywiscie poczekam jakis tydzien dwa i jade w odwiedziny:evil_lol: Goska wzielam fakturke za wszystkie zabiegi Jacka przesle poczta wyszlo razem 127 zl - szczepienie +kastracja + specjalistyczna karma Quote
Recommended Posts