Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jest slodki :) tylko nie bedzie mu inny psiak w droge wchodzil i tyle :diabloti: Quote
Rene@Rabik Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 wiq napisał(a):Jacuś wcale nie jest taki słodki - wczoraj dał czadu na spacerze najpierw pięknie bawił się z suką, a później spotkał psa i chyba tylko dzięki szybkiej interwencji psiak przeżył a i obrażenia jego były minimalne wieczorna wizyta u weta i 56 zł baj baj Przykro mi za jego zachowanie, przepraszałam wczoraj, przeproszę i dzisiaj - u nas nie zachowywał się tak bo nie było ku temu sposobnosci, i inne warunki. Nabrał siły i pewności siebie w związku z tym pokazuje co porafi:shake: Naprawdę jest mi za niego strasznie wstyd:oops: Mam nadzieję, ze drugi pies dojdzie do siebie i nie będzie miał jakiś komplikacji zdrowotnych (fizycznych i psychicznych). Co do pieniędzy, nie ulega watpliwości, że Sati je odzyska - zapewniłam ją wczoraj o tym. wiq napisał(a):i on nie jest przez Sati rozbestwiany tylko opanowywany -już bardziej się słucha, przychodzi na zawołanie (cały czas na lince), siada, tylko jak uweźmie się na jakiegos psa to meksyk Wiq - ja o rozbestwianiu pisałam w tonie żartobliwym a nie złośliwym. Nie ulega watpliwości, że trafił we właciwe ręce, ktore go uczą moresu. Quote
Margolka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Jacek, coś ty narobił najlepszego?:crazyeye::mad::mad: Quote
supergoga Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Sati - napisz mi na PM konto - odeślemy pieniądze. Jacek zawsze był mi bliski, był u nas taki bezradny, taki smutny. Prawdopodobnie idgrywa się za Oriona, z któym swego czasu siedział razem w małym kojcu. Orion był wielki i wyżywał się na Jacku. Ale co ciekawe - Orion pojechał do domu i zyje w zgodzie z psem rezydentem, też dużym i innymi psami, a Jacek - wręcz przeciwnie. Odgrywka, jak nic. Bardzo, bardzo mi przykro za niego. Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 wiq napisał(a):bez kometarza:cool1: Wiq co ja poradze, ze mam slabosc do rudzielcow :roll: Quote
Margolka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Tycjan też miał słabość do rudego:evil_lol: Quote
Rene@Rabik Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Blondyn z ciebie jest ladaco i padalec. Zachowałeś się jak świnia (nie obrazając świń;)) i tyle. Potrzebujesz domu, gdzie konsekwentnie będą ludzie pracować nad z tobą i z tobą. Nie jestes pluszakiem tylko duzym psem, kastracja cię nie zmieni tylko nieco wyciszy. Quote
Rene@Rabik Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='sati']Ta słodka mordka to niby ma być padalec????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co niepodobny ?:razz: Quote
sati Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Rene@Rabik']Blondyn z ciebie jest ladaco i padalec. Zachowałeś się jak świnia (nie obrazając świń;)) i tyle. Ta słodka mordka to niby ma być padalec????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Slomka22 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 zobaczycie w koncu sie zamknie w sobie i zaliczy depreche jak bedziecie go wyzywac od padalcow Quote
Slomka22 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 wiq napisał(a):spokój będzie:evil_lol: dobra dobra :cool1: wtedy sie bedziecie dopiero martwic :p Quote
Rene@Rabik Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Słomka a o co te halo ? :-o My mu nie zyczymy depresji tylko ustatkowania się, bo inaczej przyjadę do niego i :mad: za to, ze wstyd przynosi. A swoją drogą to on na pewno się przejął jak ja go wyzywam.... :eviltong: ma mnie na końcu ogona...:evil_lol: Quote
Slomka22 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Rene@Rabik napisał(a):Słomka a o co te halo ? :-o wiem, wiem :), to ja go w obrone wzielam :evil_lol: i mnie sie oberwalo :roll: A tak naprawde to mam nadzieje, ze go ciotki okiezlnaja bo fajne psisko z niego... Quote
anett Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Slomka22 napisał(a): bo fajne psisko z niego... fajne psisko:crazyeye: z niego jest niezła cholera:diabloti: ale przekochana:loveu::loveu: Quote
wiq Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 w zachowaniu jego jest już duża poprawa - został okiełznany z grubsza, nie szaleje, nie gwałci, nie popada w niekontrolowane wybuchy radości (może to i słodkie, ale jak się stoi po drugiej stronie smyczy to średnio przyjemne:diabloti:), jakoś inaczej tą jedną energię się przekierowuje:evil_lol: ostatnio nawet zaczął siadać na komendę po tygodniu treningu, łał:evil_lol: ale to, ile można mu zaoferować obecnie to jest bardzo mało! pamiętajcie, że dom na cito! ja szukam, szukam, ale posusz:roll: p.s. i tak przyszłościowo - proszę się nie zwracać do mnie per ciotko/cioteczko, bo wielce tego nie lubię:diabloti: to jest albo siostra mamy, albo kolokwialnie mówiąc 'menstruacja', albo pan z pomalowanymi paznokciami, a ja ani jednym nie jestem:diabloti: Quote
Genesis Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ostatnio, jak się tu odezwałam, to mnie zbesztano, ze szukam podobieństwa do rhodesiana. Ja nie po to, żeby Jacka skategoryzować, ale po to, żeby bardziej chwytliwie było. Bo mnie ludziska pytają - co to za pies, jak wygląda itp. No ta ja mówię, że taki rhodesianowaty. Bo i wygląd i temperament. A jak sobie potem ktoś o rhodesiankach poczyta to wie, czego się spodziewać. Jacuś, jak widzę to energetyczny wulkan. Ale tym razem piszę w nieco innej sprawie. Znajoma z molosów - Kotbezoka, która też działa dla Jacusia, zapytuje, czy konto podane na molosach (czyli findacja Animalia) dalej funkcjonuje dla Jacka, czy może teraz potrzeba słać pieniążki na jakieś konto prywatne. Jeśli prywatne, to proszę, podajcie namiar. Dzięki. Quote
wiq Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 zaraz zbesztana, mnie po prostu śmieszy na dogomanii to, że każdego kundla podciąga się pod mieszańca jakiejś rasy, i to coraz bardziej egzotyczne znajdują się w tematach:evil_lol: co do konta - nie pomogę, bo to nie moja działka ;) Quote
snuszak Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ja tam mysle ze najlepiej kaske bezposrednio do dziewczyn wysylac, a nie jedni do drugich niepotrzebne kombinacje, a one przeciez potrzebuja karmy, zaplacenia za wybryki Jacka i na inne akcesoria potrzebne tez sa. Quote
Rene@Rabik Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Najlepiej, żeby Sati podała swoje konto bezpośrednio do wpłat, to, że się będzie rozliczać nie ma wątpliwości żadnych, a faktycznie będzie w kazdej chwili dysponowac gotówką - a tak z własnej kieszeni wykłada. Quote
supergoga Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Też tak myśle, bo inaczej to na naszych przelewach w lewo i prawo zarabiac będzie poczta - bez sensu. Najlepiej Sati - jeśli oczywiście możesz podaj prosze - na jakie konto ewentualne wpłaty na nasz wulkanik wysyłać. Będziemy wdzięczni za każdą pomoc dla Jacka - nawet najmniejszą.:oops: Quote
Margolka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No cóż, Blondas, jak każdy pies na tymczasie kosztuje i nie ma się co dziwić. Wpłaty na konto bezpośredniego opiekuna są więc jak najbardziej pożądane. Quote
sati Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Wiec, jeżeli chodzi o sprawy finansowe to za karme nie chce bo za nia nie płace, przysmaki dla Jacusia to moja sprawa;), za szkody narazie tez nie trzeba.......jedyne co to ostatnie 56zl u weta - ale supergoga pisala ze zwoci mi z fundacyjnych co przyszly wiec mysle ze tak bedzie i teraz w poniedzialek Jacus bedzie szczepiony i to wszytsko wiecej kasy na Jacka nie trzeba Quote
Recommended Posts