Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie, że kojec do dla niego nie szczyt marzeń, ale i z dt jest bryndza, i z hotelami, nie mowiąc o nowych domach..

zastój straszny:cool1:

ja jestem 50/50 za tym domem.. kojec może i nawet, ale cały dzień w nim to cieniej...

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja śmiem twierdzić, że w przypadku Jacusia właśnie ograniczenie jego przestrzeni tylko do kojca może być przyczyną tych demolek i w domu czy nawet w mieszkaniu ten problem zniknie.
Moim zdaniem powinniśmy się skupić na szukaniu alternatywy bo wrócić do schroniska nie może. Zastanawiałyście się nad tym hotelem prowadzonym przez dwóch weterynarzy? Może to będzie dobre rozwiązanie nie tylko na czas po kastracji, powinni znać zachowania psów i poradzić sobie z Jacusiem?

Posted

irenaka napisał(a):

Nie ma ktoś sąsiadki która siedzi w domu ?

:evil_lol::evil_lol: ja mam, ale Jacka bym im nie powierzyła... a tak na poważnie to niestety wszyscy miłośnicy psów zapsieni po uszy, a tym bardziej to musiałby byc ktoś kto sie juz troszke zna na "układaniu" psów

Posted

co za..:shake:

Jacek to nie jest trudny pies, potrzebuje tylko dużo ruchu, kontaktu z właścicielem, stanowczości i konsekwencji..:shake:

w dobrych rękach dałby się pewnie szybko urobić na modłę opiekuna..

Posted

dawno nie odwiedzałam tematu bo szczerze mówiąc sprawa Blondyna jest mi solą w oku:oops: zawsze miałam do tego psa słabość i też chcę dla niego jak najlepszego domu ale weźcie pod uwagę; psów jest dużo, domków mało..moim zdaniem lepsze dom z kojcem, ciepła budą i własnym panem niż tkwienie w niepewności i przebieranie i kręcenie nosem wśród ofert których jest i tak mało:shake: myślę że Sati jest w stanie sprawdzić nowy domek i popilotować adopcje Blondyna bo tyle już dla tego psa zrobiła jak mało kto więc na pewno bez nadzoru tematu nie zostawi...
zresztą Blondyn pokazuje pazurki a raczej ząbki i swoją dominującą naturę i obawiam się że jeśli nie znajdzie swojego własnego, konsekwentnego domu, który pokocha go zdrową miłością i zacznie z nim pracować za jakiś czas ten pies może nie nadawać się do żadnej adopcji....dlatego przemyślmy sprawę tego kojca bo powiem Wam szczerze;buda, jedzenie i własny pan są na pewno lepsze od schroniska do którego Blondyn będzie musiał wrócić jeśli nie znajdzie domu....:shake:

Posted

No wiec......:lol:

mam domek dla Jacka, Jacuś bedzie na podwórku głównie, w kojcu zamykany tylko w przypadku otwartej bramy, spac moze w piwnicy...pani ma kwiaciarnie zawsze ktos jest w domu.. mowi ze jezeli tylko bedzie przyjacielski dla klientow to bedzie chodzil caly czas wolno...czyli bedzie non stop przy czlowieku..jej poprzedni pies caly czas z nia byl w kwiaciarni i klienci go uwielbiali

Umowilam sie, ze zaraz po kastracji go jej przywioze, jeszcze chce zrobic mu szczepienie na wirósówki, potem kastracja i.......do domu Jacku:lol:

Posted

Myśle,że brzmi dobrze. Trzymamtylko kciuki żeby się wszystko ułożyło.
Gosiu - jesteś naprawdę wielka.
Jak tylko będę miała fakturę -wszystkie koszty weta zapłącimy.

Jacuś - no tym razem się postaraj chłopaku.
Jacuś w kwiatkach - może być nieźle.

Posted

Oj, to by było dobrze, bo "idzie zima - domku ni ma"
A jak myślicie, Jacuś będzie miły dla klientów kwiaciarni?
Jak tylko Jacek będzie w nowym domku, dajcie znać to poinformuję Kotbezoka, która też ciągle szuka dla psiurka domu. Ale się ucieszy :multi:
Pozdrawiam wszystkich wytrwałych.

Posted

Witam cioteczki
Chyba bedzie domek dla psiny
Dziewczyna ma w domu dziecko(2 letnie)i jest w ciazy
Czy psinka jest lagodna dla dzieci?
Podaje kom do Niej.Dajcie znac

Aha i czy bylaby mozliwosc dowiezienia jej do Wroclawia?
Kontakt do Niej Lidka 667 721 294

Posted

[quote name='Sandrunia 29']Witam cioteczki
Chyba bedzie domek dla psiny
Dziewczyna ma w domu dziecko(2 letnie)i jest w ciazy
Czy psinka jest lagodna dla dzieci?
Podaje kom do Niej.Dajcie znac

Aha i czy bylaby mozliwosc dowiezienia jej do Wroclawia?
Kontakt do Niej Lidka 667 721 294

Lu_Gosiak rozmawiała już wcześniej w sprawie domu dla Jacka z inną osobą i są w tej sprawie pewne postanowienia.