irenaka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):No tego niewiem na 100% ale chyba jeden punkt... To polecam Ci sposób który kiedyś widziałam w TVP (z psim psychologiem) i na dwóch psach się sprawdził. Miejsce gdzie pies się załatwia należy bardzo dokładnie wyczyścić środkiem który nie będzie zawierał amoniaku. Potem zmyć parę razy samą wodą. Bierze się taśmę samoprzylepną ( dwustronną) i przykleja w tym miejscu. Na taśmie kładziemy smakołyki. Trzeba powtórzyć gdyby za pierwszym razem nie działało. U mojej znajomej podziałało za trzecim razem. Może Jacusiowi też pomoże. Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dziewczyny pomóżcie! Może ktoś jest z okolic Legnicy, Wrocławia. Tam jest dramat: http://www.dogomania.pl/forum/f28/legnica-wroclaw-pomocy-znecanie-sie-nad-2-psami-128989/ Quote
Slomka22 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jacenty znalazl dom dlatego mam odwage poprosic, zebyscie zajrzaly do Misiastego http://www.dogomania.pl/forum/f28/onek-skora-kosci-pomocy-w-oplaceniu-hotelika-dt-ds-wroclaw-127197/index4.html#post11592889 bo psiak zostal odebrany od wlasciciela, ktory nie dawal mu ani jesc ani pic... Quote
tyciaNi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 a ja ucałowania dla Jacka ślę, widzę ze zdjęć że potrafi z elegancją mi gracją oddawać się pieszczotą :evil_lol: Quote
anett Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu: Jacuś wśród kwiatów:loveu: Taki kwiotek:evil_lol: A co do tego załatwiania, może on nigdy nie był uczony czystości:shake: całe życie z kojca do kojca:-( Quote
Kamila_s Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no Jacus to taki piekny piesiulek teraz:-)):loveu::loveu: Pozdrawiam i ciesze sie wciaz,ze ma juz domek!!!;) Quote
Lu_Gosiak Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 nooo, Jacuś jest przepiekny i kochany:loveu::loveu::loveu: cały czas go wspominam.......że sie nie zgodził z moim łobuziak jeden, ale ma super domek i duże podwórko a on uwielbia biegać Quote
tyciaNi Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 a znacie bajkę o Jacusiu? Ja-cuś tu nie rozumiem :evil_lol: pozdrawiam Jacentego Quote
irenaka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ale szczęśliwy pies:loveu: Jacenty ma fantastyczny ogród.:crazyeye: Quote
supergoga Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Alez on pieknie wygląda. Jaki dumny ze swego domu. Nie wiem Gosiu jak Ci dziękować. Te zdjęcia to naprawdę balsam dla mnie - szczególnie że ostatnio same tragedie i kataklizmy. Jacuś, miałeś szczęście, że Cie ta cioteczka kiedyś tam zabrała.:multi: Quote
Lu_Gosiak Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Każdy kto mnie zna, wie jak przezywałam wszystko związane z Jackiem....szczęśliwa?? to mało powiedziane JACEK NALEŻAŁO CI SIE!!!!!!!!!! Quote
nescca Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Cudne....piekny wybieg...... nalezalo mu sioe bo to zajefajny facet. Gosiak....szczesliwa jestes.....co? Quote
Lu_Gosiak Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 anett napisał(a): ......i czy aby trawka w tym ogrodzie jest wystarczająco miękka dla Jacusia:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no właśnie.........:diabloti::diabloti: Quote
anett Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):....szczęśliwa?? to mało powiedziane no nie wiem Gosiaku:diabloti: myślisz, że Jacek ma tam fajnie:diabloti::diabloti: i czy aby trawka w tym ogrodzie jest wystarczająco miękka dla Jacusia:evil_lol: Zdjęcia SUPER:loveu::loveu: już zawsze bądź szczęśliwy piesku:loveu::loveu: Quote
jadwiga Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 niech ci się wiedzie w nowym domku:loveu::loveu::loveu: Quote
jadwiga Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 uśmiecha się..:loveu::loveu::loveu: daje łapkę...:multi::multi::multi: Quote
wiq Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 szczęśliwy patafian:loveu: i trzyma linię po kastracji!:cool3: Quote
Leyla Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 I pomyśleć ,że tak było kiedyś:crazyeye: Dobra robota :loveu: Quote
Kamila_s Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Gosiu ja tam widze na jednym ze zdjec,ze chyba Jacusiowi zeberka widac:evil_lol::evil_lol:czy go tam czasem nie glodza???:evil_lol::evil_lol: no niby ta trawka to miekka,ale czy nie zbyt??bo wiesz jak jest zbyt to zle wtedy zle wplywa na opuszki psa:evil_lol: buziak dla Gosi i Jacusia:loveu: Quote
Recommended Posts