Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

irenaka napisał(a):
Gosia:loveu:! Wieści cudowne!! Jacucha :loveu:trafił idealnie!!!!
Dzięki Ci kochana, że jesteś na tym świecie, chociaż to chyba Twoim rodzicom powinnam dziękować :evil_lol:;).
A jak będziesz w odwiedzinach, nie zapomnij wymiziać Jacusia od ciotki Ireny.
Czy można kopiować te piętnaście punktów?
Chcę powiesić mojemu TZ nad łóżkiem:evil_lol:

Co do odwiedzin Jacka to chce dac mu troche czasu i dopiero pojechac chociaz juz mnie skreca i najchetniej to bym tam gnała codziennie...wiadomo ze go wytarmosze od wszystkich :cool3::cool3:

Jasne Irenko wieszaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 718
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Co do odwiedzin Jacka to chce dac mu troche czasu i dopiero pojechac chociaz juz mnie skreca i najchetniej to bym tam gnała codziennie...wiadomo ze go wytarmosze od wszystkich :cool3::cool3:

Cioteczko, jak Ci tak tęskno, to my Ci skombinujemy jakieś futerko do tarmoszenia na miejscu:evil_lol:, nawet nie będziemy musiały szukać, kandydat juz jest:diabloti:, więc jak?:loveu::loveu::loveu:

Gosia, wygłaszcz i wytarmoś go za wszystkie czasy:evil_lol:

Posted

Margolka napisał(a):

Cioteczko, jak Ci tak tęskno, to my Ci skombinujemy jakieś futerko do tarmoszenia na miejscu:evil_lol:, nawet nie będziemy musiały szukać, kandydat juz jest:diabloti:, więc jak?:loveu::loveu::loveu:

dzieki bardzo...ale narazie nie skorzystam Jacus dostarczyl mi tyle stersu i wrazen ze narazie mam dosc.... stresu w sensie rozwalania wszystkiego a wrazen tak pozytywnych, ze wiem ze zadnego psa tak nie pokocham jak jego- do dzisiejszego dnia zaluje ze nie dogadal sie z moim bo juz dawno bylby moj i tylko moj...no coz widac tak mialo byc, wiem ze nic nie dzieje sie bez przyczyny .... aczkolwiek załuje ze nie mogłam go wziaść

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dzieki bardzo...ale narazie nie skorzystam Jacus dostarczyl mi tyle stersu i wrazen ze narazie mam dosc.... stresu w sensie rozwalania wszystkiego a wrazen tak pozytywnych, ze wiem ze zadnego psa tak nie pokocham jak jego- do dzisiejszego dnia zaluje ze nie dogadal sie z moim bo juz dawno bylby moj i tylko moj...no coz widac tak mialo byc, wiem ze nic nie dzieje sie bez przyczyny .... aczkolwiek załuje ze nie mogłam go wziaść

Masz rację, nic nie dzieje się bez przyczyny, chociaż czasem nie mozemy złapać zasadności takich, a nie innych rozwiązań. Najważniejsze, że wszystko dobrze się zakończyło. a Ty jesteś naj, naj, naj...:iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Teraz nam został Gringo, Gringo i Gringo:loveu: Na wczoraj:-(

Posted

Wczoraj minął tydzien odkad Jacuś ma dom....
dzisiaj rozmawiałam z jego pania i napawde super trafił, juz po kastarcji wszytsko zagojone, chodzi na spacerki, biega po dworze narazie mimo w miare wysokiego płotu pod kontrola i dostaje tych swoch ataków szalenstwa jak poczuje wolność - tez tego doswiadczalam :diabloti::evil_lol:, za to w domu tam gdzie ma swój kacik jest grzeczny ( na poczatku posikiwał wszytko na szczescie juz mu to minelo) i juz chyba uwierzył ze to JEGO dom na zawsze, przychodzi na zawołanie, szczeka donosnym głosem :lol: juz nawet troche przytył..

BADZ JUZ ZAWSZE SZCZESLIWY PSIAKU

Posted

Gosiu..tak strasznie sie ciesze,ze Jacus ma sie dobrze i sprawuje sie grzecznie....
zycze mu w tym nowym dmoku samym szczesiwych dni i oby zapomnial jak to jest byc samotnym...
oby wiecej pieskow przed swietami znalazly swoj wymarzony kacik;):loveu:

Posted

ja też - pomóżcie proszę

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935

• 2 weeks later...
Posted

marta23t napisał(a):
no właśnie jak tam Jacenty się sprawuje??:cool3:

Wiec Jacus podobno w domu troszke broi :roll::roll: ale za to na dworze jest posłuszny wiec chodzi bez smyczy juz:lol: a poza tym to przytyl
ale masz piesku piekny prezent na swieta - swoj wlasny domek - zycze tego rowniez i innym Twoim kolegom..........

Posted

WSZYSTKIM ZDROWIA, MIŁOŚCI I CIEPŁA NA ZAWSZE

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Wiec Jacus podobno w domu troszke broi :roll::roll: ale za to na dworze jest posłuszny wiec chodzi bez smyczy juz:lol: a poza tym to przytyl
ale masz piesku piekny prezent na swieta - swoj wlasny domek - zycze tego rowniez i innym Twoim kolegom..........

Gosia!
Ucałuj domek Jacentego serdecznie od ciotki Ireny.
Czekałam na Ciebie w sobotę ale nawaliłaś:mad:.
Chyba na kolanach do Krakowa następnym razem przyjdziesz?:evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Gosia!
Ucałuj domek Jacentego serdecznie od ciotki Ireny.
Czekałam na Ciebie w sobotę ale nawaliłaś:mad:.
Chyba na kolanach do Krakowa następnym razem przyjdziesz?:evil_lol:

o matko........no racja nawaliłam, mam dobra pamiec ale krótką:shake::shake:
ale mamy nowa biede w schronie do oswojenia druga Dusia nie wychodzi zza budy- masakra - jeden wielki strach - i to mi obecnie zajmuje sporo czasu, chodze do niej juz co najmiej 2 tygdonie praktycznie dziennie i niestety rzultaty marne:shake: ona by sie nadawala z innym psem bo widac lubi psy ale niestety jest niewysterylizowana ....takze Irenko wybacz:Rose:
co do tych kolan to moze zamiast tego ciasto upieke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: czytalam gdzies ze lubisz - moze dasz sie przekupic:loveu::loveu:;)

Posted

Jacusiu,bądź grzeczny w nowym domku i bądź w nim szczęśliwy już na zawsze :loveu::multi::loveu::multi: czy można liczyć od czasu do czasu na jakieś wieści?:cool3:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
jedyny problem jaki jest z Jackiem to to ze mimo spacerów załatwia sie w pomieszczeniu gdzie przebywa, czy ktos ma jakis pomysl na oduczenie psa tego??

Gosiu!
Czy to jest tylko jeden "punkt" - miejsce gdzie się załatwia, czy całe pomieszczenie?